Beste Glenn, Dank voor uw positieve bericht. Het doet ons goed te vernemen dat u zo tevreden bent over ons product. Wij wensen u veel gebruikersplezier. Met vriendelijke groet, Smart2Have
Beste Robert, Uiteraard streven wij als Smart2Have altijd de beste service en producten na. Het doet ons dan ook goed te horen dat u als klant zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Smart2Have
Beste heer Bennekom, Dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Smart2Have
Originele beoordeling
Beste Anne, Dank voor je positieve review. Wij wensen je veel plezier met je product. Groet, Smart2Have
Smart2have.com is je vertrouwde adres voor hoogwaardige refurbished smartphones, tablets, e-readers en MacBooks! Bij ons krijg je altijd 30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie! Smart2have is een concept van Ecowave B.V. Wij zijn sinds 2006 actief op de telecommarkt in Nederland, België en Frankrijk.