Pluspunten
Mooie prijs en hele snelle levering
Pluspunten
snelle levering, ze maken waar wat ze zeggen
Pluspunten
Zeer snelle levering, product goed en prijsgunstig!!!
Pluspunten
Zoals aangegeven prijs ed.
VerbeterpuntenZe stellen een actie HERFST10 code .. deze is niet te gebruiken voor of door mij.. op de vraag of ze me de 10 pcnt korting willen terugboeken krijg ik geen respons.
Pluspunten
Goed product,snelle levering
Pluspunten
Scherpe prijs en zeer snelle levering
Pluspunten
Klantvriendelijkheid, snelheid,
Verbeterpuntenvoor het bedrijf zelf: sneller vindbaar op internet. zou jammer zijn om dit bedrijf te missen.
Pluspunten
snel een reactie via de mail
Verbeterpuntenafhaal punt creeren
Pluspunten
Gewoon goed spul
Pluspunten
Ik kan niet anders zeggen dat ik dit een top bedrijf vind Echt een hele goede kwaliteit prijs verhouding Ik ken gelukkig meerdere onderhoudsbedrijven dus ik zal er zorg voor dragen dat ook hun van het bestaan van dit bedrijf kennen Mocht ik nog eens wat nodig hebben zal ik dit zeker hier bestellen
Pluspunten
Supersnel en makkelijk bestellen, klasse !!!
VerbeterpuntenNog duidelijker vermelden dat er rvs sifon in zit, dit kan jullie extra klanten opleveren, bij sommige andere moet je hem er los bijkopen ( ca 15 euro)
Verbeterpuntengoed