Beste Delscher , Ik heb ondertussen reeds 3 keer een mooi kledingstuk van Natan besteld via Delscher online . Ondertussen ben ik reeds 15 jaar fan van Natan en kocht per seizoen een mooi kledingstuk te Brugge Villa Maria . Maar niet elke winkel kiest dezelfde stukken . De kledingstukken die ik heb besteld via Delscher zijn uniek en hadden ze niet in Brugge . Maar ik ben Fan van jullie en zal in de toekomst eens proberen tot bij jullie langs te komen ! Het pakket is altijd mooi verzorgd , mooi verpakt met een lief briefje erbij/ retour papieren indien het niet past, uniek. Met vriendelijke groeten , Carine

Prima, niets op aan te merken

Prima levering

Alles perfekt

Had graag ook nog de trui bij gehad.

Snelle service met persoonlijke noot

Positief

Mooi aanbod snelle service

Mooi aanbod Mooie acties Goed verpakt

Excellebte service

Delacher heeft een heel mooie selectie kledij, tassen en schoenen. De service was top, ik werd vooraf gecontacteerd mbt een maa. de levering was snel. Moest ik dichterbij wonen zou ik zeker ter plaatse kome shoppen.

geweldig

top vriendelijke service, altijd een plezier om bij Delscher te komen

Zeer snelle levering ondanks late bestelling rondom feestdagen. Top service.

Snelle levering, een mooie jas en een leuk persoonlijk kaartje bij. Bedankt

Perfect shopping experience!

Prachtig aanbod met mooie korting. Snelle levering!

Snelle levering netjes ingepakt

mooie kleding en snelle levering

prachtige kleding in een mooie verpakking en goede service

Prachtige kledij en snelle verzending

Steeds prachtige kledij aangekocht die snel en correct verzonden werd.

fijne vlotte service zowel in de zending als in de retournering

vlotte behandeling in de zending als retournering

Snelle levering en uitstekende service! Had een paar Hogan sneakers besteld en kon ze ondanks dat het iets later dan de retour termijn was omruilen naar kleinere maat.

Top!!

Snelle service, mooi en goed verpakt!

klant vriendelijke en prettige zaak

Het is een verademing er nog fijne service bestaat.De collectie is van kwaliteit en is de moeite waard om naar Goes te rijden.

Prachtige collectie, super vriendelijk personeel!

Bijzonder klantvriendelijk! Alleen maar lof!

Super snel en perfect geleverd

Snelle levering, grote collectie.

Prettig en artikel verzorgd geleverd.

Prettiig en verzorgd geleverd.

Prachtig vest gekocht mohair. Service top, kwaliteit top, altijd heel blij en tevreden met aankopen.

Fantastische persoonlijke service

Hele fijne webshop en super persoonlijk contact Heel blij met mijn aankopen van Natan

Besteld - volgende dag in huis- 1 x retour en het bericht van jullie ontvangst ook de andere dag.

Grote Markt 41579

4461AH Goes