Vlugge correcte levering

Eerste bestelling positief

Prima netjes verzorgd en op tijd

Kleding en service van een klassezaak!

Altijd hele mooie kleding van een scala aan merken. En dat al jarenlang. Voeg daarbij een uitstekende persoonlijke service: Delscher is gewoon een topzaak!

Vlotte service

Na eerst een verkeerde refill gekregen te hebben , daags nadien al de juiste in huis. En ook nog eens mooi verpakt !!

Geweldige service

Helaas paste de door mij bestelde jas niet, maar vooraf goede telefonische hulp, snelle afwikkeling van retourzending.

Super nette service en na service. Prachtige producten.

Altijd een positieve ervaring

Snel , accuraat en goed benaderbaar

Prima service!

Na bestelling goed op de hoogte gehouden van afhandeling van mijn bestelling. Omdat ik mijn bestelling vlak voor de kerstdagen deed kreeg ik bericht dat, als ik ermee akkoord zou gaan, de bestelling pas na de kerst verzonden zou worden. Dit omdat anders mijn bestelling tijdens de kerst op een distributiecentrum zou liggen voordat deze bezorgd zou worden.

Winkel met een hele mooie collectie! Delscher op Instagram is heel leuk om te volgen (zeker in deze tijd).

Plezierig personeel en kwalitatief mooie producten.

Zowel in de winkel als webshop prima service. Altijd bereikbaar en behulpzaam indien nodig.

Service fantastisch!

Vlotte afhandeling, mooi verpakt, leuk handgeschreven berichtje erbij

Echt een cadeau voor jezelf

perfecte service

Het aangekochte product (Onno geurkaars) werd prima verpakt tijdig geleverd met een leuk kaartje erbij. Voor herhaling vatbaar.

Zeer goede en vriendelijke service.

Snelle levering en bij retour zeer snelle terugbetaling. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.

goede en snelle levering met een persoonlijk tintje

Uitstekend!

Levering snel en correct.

Heel vriendelijk, nu 2 keer besteld en gebeld mooie spullen heel aardig en snel geleverd.

Heb niets slechts te zeggen!

Top:)

Al meerdere spullen besteld en altijd netjes optijd met een persoonlijk kaartje.

snel en correct geleverd

kan het niet beter zeggen dan in de openingszin.

Fantastiche winkel

Wij zijn super geholpen via de telefoon en wat we besteld hebben via de webshop binnen 2 dagen ontvangen.

Goede collectie,

SUPER POSITIEF

Ik twijfelde over de maat die ik het beste kon nemen van een trui om online te bestellen. Ik kreeg onmiddellijk een goed antwoord op mijn vraag. Vervolgens maakte ik nog een foutje bij mijn bestelling maar er werd niet moeilijk gedaan en het werd meteen aangepast. Echt super vriendelijk steeds.

Proffesioneel

Voor een afscheid van een zeer gewaardeerde collega een prachtig verzorgd cadeau. Top!!

Snelle verzending en erg vriendelijk te woord gestaan

Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon omdat ik wat vragen had over een parajumpers jas. Daarna de jas besteld en deze had ik de vlg. dag al in huis! Supersnel en topservice!

Grote Markt 41579

4461AH Goes