Snelle service en mooie collectie

Gewoon goed en snel!

Ik had eerder gebeld over het Made by Bernadette vest, en dat was een heel goed en ook leuk gesprek met een winkel medewerker. Daarna het vest online besteld in de ochtend en de volgende dag in de middag had ik het al binnen, echt super snel. De kleur vond ik toch wat minder geslaagd en en 2 dagen later had ik al weer een andere kleur binnen! Uiteindelijk heb ik die, hoewel ik de kleur prachtig vond toch ook weer terug gestuurd omdat ik het teveel vind verharen, heel jammer, toch twijfel ik nog over zwart, ecru of taupe, maar misschien kom ik wel langs in de winkel! Jullie service is geweldig, het geld stond ook weer 1 dag later terug op de rekening, heel fijn, dank,dank,dank!

Heel goed en attent!

Goede logistiek

Vlotte service. Het persoonlijk berichtje doet plezier.

Fijne winkel

Mooie winkel, service gericht, vriendelijk personeel

Super goede ervaring, snel en korte lijnen indien nodig

Snel en korte lijnen

Kwaliteit en service

Mooie website met kwalitatief hoogwaardige kleding. Snelle en verzorgde service.

helemaal goed, zoals het hoort..

Hele lieve mensen en hele mooie schoenen

ik ben heel tevreden !

Ik werd juist geïnformeerd i.v.m. een besteld artikel dat er ineens toch niet meer was. Levering was netjes verpakt en met een persoonlijk berichtje erbij gevoegd. Je voelt dat de mensen van Delscher kwaliteit leveren !

Meer dan super

Zo leuk de persoonlijk geschreven kaartjes

Kreeg mijn bestelling keurig ingepakt en tijdstip conform afspraak. In het pakket een lief, persoonlijk kaartje bij levering. Ben heel tevreden over mijn aankoop en afhandeling, jammer dat de winkel niet bij mij in de buurt staat.

Heel correct

Alles prima geregeld

Uitstekend, goede service, mooie kleding en accessoires

Altijd een feestje om de bestelling te ontvangen.

Prima.

Zeer attent en zorgvuldig.

Mooie producten en snelle levering. Netjes verpakt

Prima service, mooie aankoop

Prima service, mooie aankoop.

Snel en keurig geleverd

Super goede webshop

Perfect in orde en heel erg leuk om er een geschreven kaartje bij te krijgen met een leuke boodschap

Persoonlijke aandacht voor klanten, ook online!

Top service, ik werd zelfs na gebeld over mijn bestelling. Alles op maat

Heel vriendelijke en snelle klantenservice

Heel vlot geleverd! Zeer vriendelijke klantenservice

Prima transactie!

Mijn ervaring met Delscher was perfect, alleen EEN minpuntje: Ik heb een blouse besteld en gekregen van BRUNELLO CUCINELLI, maar de plasticzak waarin de blouse zat, was van ISABEL MARRANT. Dat vind ik slordig en eigenlijk niet professioneel, Delscher onwaardig.

Hele snelle levering

Amazing service! I will definitely repeat!

Thank you always! The customer service is great. Looking forward to my next shopping!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met jullie.

Het online kopen gaat perfect, altijd een persoonlijke noot erbij. Recentelijk had ik wat vragen over een product, had een mail gestuurd, had na een week nog geen feedback, toen gebeld, binnen enkele minuten erna had ik antwoord, waarmee ik verder kon. Jullie hadden het heel druk gehad, ik heb daar wel begrip voor.

Grote Markt 41579

4461AH Goes