Nette, snelle afhandeling van alles

Top service, ook bij retouren.

Goed. Nette verzorging en uitstraling

Disappointed

For the price level I would expect returns to be free

Snelle service, persoonlijk bericht bij de bestelling

Na al heel vriendelijk in de winkel geholpen te zijn kreeg ik bij mijn online bestelling een persoonlijk bericht wat ik heel leuk vond

Een hele fijne zaak. Een hoop keus, snelle verzending. Prima betalingsproces, keurig verzorgd ingepakt met persoonlijk briefje. Erg klantvriendelijk!

Snel, verzorgd, attent

Alles keurig verzorgd en verpakt, wat een leuke kaart, snel

Mijn ervaring.

Vandaag besteld , morgen perfect geleverd. Snelle en correcte levering , goed verpakt. Bedankt voor de vlotte service.

Snel en in mooie verpakking verzonden

Goede en vriendelijke service

Super vriendelijk personeel en mooie winkel

Snelle levering en netjes verpakt

Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen; fantastische spijkerbroek gekocht voor mijn dochter welke de volgende dag netjes verpakt geleverd werd

Heel efficiënt en aardig. Heeft U er enig zicht op wanneer mijn bestelde vesten komen?

uitstekend en snel

zeer stipte en excellente service

snel, professioneel en servicegericht

Fijne winkel (alleen online besteld) en goede informatie en ook goede service. Ga daar zeker blijven winkelen.

Fantastische service!

Attent!

Snelle en correcte levering !

TOP!

Vlotte service, mooie kleren

Wat een mooie mode, het artikel wordt met liefde ingepakt vergezeld met een handgeschreven kaartje. Mijn vaste modewinkel.

Zeer servicegericht!

Al een hele tijd volg ik Delscher online en wat doet dit enthousiast team het fantastisch. Laatst een aankoop gedaan van mijn droomschoenen van Tods na online overleg over de perfecte maatvoering. Ik ontving een prachtig pakket, uiterst zorgvuldig ingepakt met een vriendelijke bedankkaart. Ga zo door team Delscher! Ik ben fan

Vlotte levering en ook retourneren verliep heel goed

Vlotte levering. Goede omschrijving prachtige items

Ik had een cadeau besteld om te bezorgen bij vrienden en ik werd netjes gebeld, met excuses dat het wat langer ging duren ivm de drukte. Het cadeau was erg mooi ingepakt!

Zeer vlotte levering en zelfs retour

Pakje is verzorgd ingepakt met mooi persoonlijk kaartje. Zeer goede service !!

Super,

Meegedacht en ideeën gegeven

Keurig!

Alleen vreemd dat je verzendkosten moet betalen als je iets houdt

Korrekte verpakking, behulpzame vriendelijke telefoniste.

Korrekt levering en bediening.

Prima goed geholpen

Grote Markt 41579