Een uitstekende kennismaking

Met een telefonisch contact met een van de verkoopadviseurs kon een te kleine rok snel worden omgeruild. Het kledingstuk, het contact, de service en manier van verpakken; dit is kwaliteit.

In één woord GEWELDIG!!

Klantvriendelijke super snelle services! Prachtige merken!

Prima geholpen, nog gebeld over iets dat ik had besteld

Fijne online winkel!

Keurig verzorgd

Klantvriendelijk

Snelle bezorging, verzorgd pakket, plezierig telefonisch contact en goed advies.

Mijn eerste bestelling gedaan nav het bekijken van de website. Het pakket werd snel ontvangen en zag er prima uit. Alles was netjes verpakt en gecompleteerd met een handgeschreven kaartje.Top! Telefonisch om advies gevraagd, omdat een bestelde rok "net aan" zat. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en gaf mij het gevoel "in de winkel aanwezig te zijn". Klasse! De maat 42 bleek nog beschikbaar. Met een app werden de maten direct doorgegeven. Deze werd met nog twee bestellingen verzonden. Tevens een aanschaf van een shirt wat helaas niet goed zat retour gezonden. Het bedrag is binnen enkele dagen teruggestort. Kortom: ik kan niet anders dan de maximale score geven!

Mooie kleren, snelle levering en ook goede terugbetaling

Prachtige schoenen

Snelle levering Prachtige schoenen

Perfecte service

Goede info tav levering. Goed verpakt, persoonlijke kaart er bij!

SUPER!

Prima service! Attent. Prachtige kleding. GENIETEN!!!

Geweldig vestje, geweldige kwaliteit en heel snel geleverd met een attent kaartje

Super webshop

heel fijne webshop

heel fijne webshop

perfect

snelle service super produkten

Zeer goede service

Bestelling zeer snel ontvangen. Artikel was te klein en retour zending was eenvoudig

Persoonlijke benadering in het contact. Artikelen werden snel geleverd. Retourneren en/of ruilen probleemloos

Goede betrouwbare site prima service

Als er iets is wordt je vriendelijk op de hoogte gehouden

Zeer goed, aardig en uitstekende service

De webshop is aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk. De bestellingen worden vlot afgehandeld. De service is uitstekend. Medewerkers zijn buitengewoon aardig.

Prachtige winkel met mooie collectie

Prima service. Na 2 dagen had ik mijn bestelling, keurig ingepakt, al in huis. Groeten van Ineke Moerman

Goede adviezen zijn altijd aan de orde in uw zaak

Erg prettig geholpen.Ook het kaartje wat bij de bestelde kleding zit is persoonlijk gebaar.Voelt goed en vertrouwd. De kleding voldoet aan mijn verwachtingen.

Heel degelijke service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heel positieve ervaring. Vlotte service met een persoonlijke boodschap bij de bestelling. Top.

Persoonlijke benadering

Vriendelijk, persoonlijk. Goede service. Mooie collectie.

Snelle levering, leuke reactie aan de telefoon en lief briefje erbij.

Prachtige schoenen vergezeld van leuk handgeschreven briefje.

Mooie schoenen- zorgvuldig verpakt-attent briefje erbij! Dat maakt het extra leuk!

Ontzettend goede service. Vriendelijk en belangstellend. Ik rijd graag vanuit Amsterdam naar Goes voor deze mooie winkel met een geweldige collectie bv.Tods.

Grote Markt 41579

4461AH Goes