Top. Meedenken. Controleren en goede tips.

Ga liever naar de winkel maar online bestellen ook een feestje.

Snel en goed

Alles was goed snelle levering product zoals beschreven

Erg mooi en zoals verwacht

Fijne persoonlijke hulp, terwijl ik geen klant was en alles online moest.

Voor de bruiloft van mijn dochter zocht ik als moeder een mooie, bijzondere jurk. Die heb ik online gevonden. Zoiets had ik eigenlijk nog niet eerder gedaan, maar na een belletje met ‘Goes’ durfde ik het wel aan. Ik was niet helemaal zeker van de maat en ik kon met iemand uit de winkel appen. Dat was erg plezierig. Er werd meegedacht. Het werd de Nathan jurk, maat 40. (Overigens heb ik op mijn laatste appje geen antwoord gekregen..). Met vriendelijke groet, Paula van Olffen

Super mooie winkel

Wat een mooie winkel met mooie merken is Delscher! Helaas woon ik in het midden van het land en kan ik de fysieke winkel in Goes niet vaak bezoeken. De webshop is een goed alternatief met snelle levering.

Heel mooi assortiment, snelle verzending, mooi verpakt met een persoonlijke noot. Kan niet wachten totdat we naar Zeeland gaan om de winkel te gaan bekijken.

uitmuntend!

Klantgericht; mijn vraag om in de bestelde Hogan sneakers de bijgeleverde andere kleur veters in te rijgen, perfect uitgevoerd!

Zeer goed en klant vriendelijk en goed advies en heel attent met een persoonlijk geschreven kaartje

Zie wat ik hier boven heb geschreven

Correct, pasvorm en maat.

Ok

Prima alles verzorgd en snel geleverd, aanrader!

Op tijd geleverd.

Vriendelijk personeel, mooie website.

Vlotte, keurige levering. Attent kaartje erbij.

Verzorgde verpakking en heel snelle levering

Perfect en netjes geleverd. Jeans staat super bij haar. Handgeschreven kaartje, geeft net dat extra touch.

Supersnelle levering

Mooie items die supersnel worden geleverd.

Ik werd zelfs gebeld of mijn hogans goed zijn aangekomen en hoe ik ze vond. Echt top!!

De Hogan sneakers passen perfect!Ik heb nochtans zéér moeilijke voeten( met eigen steunzolen) Ik hou jullie website in de gaten voor dat specifiek type Hogans en als corona gedaan is brengen wij jullie zeker een bezoekje! Mvg Caroline Cherlet

Schoenen passen. Hoop dat er nog donkerblauwe ballerina’s van Tod’s komen.

Alléén maar lof!

Erg content over de snelle levering en prima service! Heel vriendelijk en behulpzaam bij telefonisch contact. Was erg blij met de adequate antwoorden op mijn vragen! Kortom, alléén maar lof! Een aanrader!

snelle levering, mooi pakket, een kadootje aan jezelf

snelle levering, mooi pakket, een kadootje aan jezelf

Erg goed. Snelle levering en goederen netjes verpakt

Erg goed. Snelle levering en goederen netjes verpakt

prima service

mooie website, instagram, gekregen zoals verwacht

Aankoop komt binnen als een cadeautje!

Mijn aankoop van Tod's sneakers zijn door Delscher heel snel opgepakt. Mooi ingepakt met aardige kaart binnen een dag in huis. Super!

Grote Markt 41579

4461AH Goes