goede en mooi verpakte levering

Er zijn 2 bedrijven die er uit springen in het verzenden van geplaatste bestellingen.Delscher in Goes en Van Look schoenenzaak in Zandhoven Belgie.(Chapeau)

Netjes behandeld

Mooie merken, snel geleverd !

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snel en mooi verpakt geleverd.

Prima service! Prachtig topje van Gold Hawk

Ik kreeg het topje zoals op de site vermeld op tijd binnen en ben heel blij met mijn aankoop!

Hele vriendelijke Dames, echt top geholpen! Hele mooie winkel!

Service echt super tot aan de deur thuis !! Ook hele mooie Wepchop..

Excellent service and beautiful experience

The personal messages are wonderful and each time different.

Mooie kleding!

Snelle levering en mooi verpakt. met vriendelijke groet WRS

Geen klachten

Nog weinig ervaring met ze, tot nu gaat het prima

Hele goede service en communicatie

Ik ben zeer vriendelijk geholpen en het artikel is meteen verstuurd zeer tevreden!

KEURIG in hoofdletters !!

Keurig verzorgd Ook retourverzending heel duidelijk! Fijn paasweekend

Heldere website. Bestellen gaat vlot. Bezorging vlot. Persoonlijk briefje erbij. Jurk een plaatje. Ben tevreden

snelle levering uitstekend verzorgd

snelle levering uitstekend verzorgd

Geweldig!

De product als wel afhandeling ronduit perfect. AANRADER

heel goed

snel en buiten gewoon afgewerkt tot mijn bewondering

Geweldige service

Ben zeer tevreden. Ook het geld van het retour was heel snel op mijn bank Heel fijn contact.

Fantastisch!

De webshop was voor mij niet helemaal duidelijk, telefonisch contact gehad met Marieke, ze heeft alle moeite gedaan en geadviseerd. Helemaal blij met mijn aankoop.

Supercorrect

Steeds in orde, verzorgd en correct.

Fantastische service

Hele vriendelijke service, snelle levering en alles keurig netjes geregeld. Zal in de toekomst zeker een nieuwe bestelling plaatsen! Ze hebben prachtige merken en een ruim aanbod.

Helemaal super,

Bestellen,, heel vriendelijk aan de telefoon. ,andere dag in huis. Wat wil je nog meer?

een goede ervaring

verpakking zag er keurig uit. ik moet nog wel aan de lengte van de jurk wennen. Volgens mijn dochter is de mode ook wel iets langer. wat ik vooral heel goed van jullie vind is dat de retour brief via de mail is gegaan. Bij wat duurdere merken weet je maar nooit wat voor leven zo'n kledingstuk gaat lijden. Al met Al, ik ben tevreden.

Snelle communicatie en levering .

Snelle service en leuk verpakt

Makkelijke website, extra makkelijk via insta en en de aanklik functie. Snel betaald, direct een mail met de bevestiging en daarna heel snel in huis. Leuk en gezellig verpakt met een leuk persoonlijk kaartje. Goede service!

Betrouwbaar!

Zeer veel keus, kwalitatief zeer goede merken, gemakkelijk betalingsproces, snelle bezorging, zeer zorgvuldig verpakt met een persoonlijk nootje!

Online besteld. Van Marieke telefonisch heel goed advies gekregen! Nu helemaal blij met mijn aankoop!!

zeer goed.

Heel vlotte levering. Persoonlijk kaartje erbij !

Grote Markt 41579

4461AH Goes