Schot in de roos

Zeer mooie uitgebreide collectie, snelle levering en leuk contact

Snel en persoonlijk!

Mooie kleding, snelle en persoonlijke service!

Er zat zelfs een handgeschreven kaartje bij. Het is een klein en fijn gebaar.

Prima afwikkeling na terugsturen!

Geweldige zaak!

Goed, vriendelijk personeel

Prachtige collectie, super goede service!

Ik kwam Delcher tegen in mijn voorgestelde pagina’s op insta... inmiddels een paar bestellingen gedaan.... met super snelle service! Ik ga zeker weten veel meer bestellen omdat er nog een aantal mooie items op mijn verlanglijstje staan.

Heel positief

Super snel bezorgd. Schoenen zien er uit zoals op de foto. Mooie aanbieding. Heel attent een kaartje met 'veel plezier met je prachtige...' van het Delscher team! Ik kom zeker terug!

Snelle levering Mooie ingepakt Persoonlijk berichtje erbij Telefonisch contact was ook prima

Mooie verpakking en persoonlijke nota

Mijn ervaring met deze zaak is uitstekend!

Mijn ervaring met deze zaak is uitstekend!

Shoppen bij Delscher is een feestje!

Naast de prachtige collectie met erg mooie en bijzondere merken, is het Delscher team uiterst bekwaam, vriendelijk en behulpzaam. Ze weten precies wat wel en niet bij je past en zullen niet iets verkopen waar je geen jaren plezier van zult hebben.

Super opvolging na verkoop

Snelle service, blij mee

Goede snelle service

Van de week gebeld over aanschaf nieuwe winterjas. Eerlijk advies gekregen over de maat en pasvorm van de jas. Was al wel bekend met het merk maar niet met het model. Medewerker nam rustig de tijd om te luisteren naar mijn vragen. Dus besloten om deze jas te kopen. Netjes en keurig verpakt met een hele lieve kaart erbij toegevoegd in de verpakking. Geduldige mensen met eerlijk advies.

Mooie collectie

Veel keuze uit een mooie collectie in deze winkel, mijn bestelling werd snel en netjes geleverd. Helaas paste 1 artikel niet, maar mijn retourzending is ook heel snel afgehandeld. Prima service.

Snelle en verzorgde verzending

Heel snel bezorgd en heel netjes verpakt!

Bestelling is netjes verzorgd en bezorgd

Goede ervaring, positief!

heel goed

Uitstekende website. Mooie artikelen. Snelle levering.. telefonisch direct contact en zeer klantvriendelijk.

Persoonlijk en adequaat.

top

zoals ik reeds eerder heb gemeld. een genot om bij jullie te zijn en online wordt alles keurig en adequaat verzorgd. jullie medewerksters zin bijzonder vriendelijk en we hopen weer snel naar jullie toe te kunnen komen.

Perfect, helaas was bestelling te klein maar geld had ik gelijk op rekening Mvg Diana

Super snelle, vriendelijke service!

Snelle service, persoonlijk kaartje erbij en ook hele snelle terugbetaling. Perfect!

Goede en betrouwbare advisering.

Op mijn vragen over de maat en de kleur kreeg ik op een sympathieke manier duidelijk en goed advies.

Grote Markt 41579

4461AH Goes