Super goede service en advies!

Nadat ik twee verschillende maten online had besteld en was niet helemaal overtuigd van de juiste maat. Toen heb ik besloten om met de winkel te bellen en Sandra heeft me enorm geholpen!

Duidelijke site mooie merkschoenen, bestelling wordt snel en keurig afgehandeld.

Vrijdag’s besteld zaterdag in huis met een persoonlijk kaartje erbij! Echt geweldige modezaak met mooie merken voor herhaling vatbaar goede service etc

Correct

Correct

Mooie kledij, perfecte levering.

Mooie kleding, snelle zending..kan niet beter

Snel, in orde en mooi verzorgd.

Zie boven. De bestelling komt snel door, komt overeen met het gevraagde product en is zorgvuldig verpakt, tezamen met een aardige kaart.

zeer correct

Alles vlot verlopen, correcte aflevering!

Correct en keurig verpakt. Met een persoonlijk woordje op een kaartje.

prima, mooie kwaliteit, perfecte verzending

uitstekend

Perfect!

Maakt niet uit wat je besteld, er zit altijd een zeer attent kaartje bij je aankoop!

Prima geregel

Alles goed geregeld!

Mooie producten en klantvriendelijk

Delscher heeft mooie producten, ze leveren de bestellingen snel. De bestelling is mooi verpakt en heeft een lieve boodschap.

Klantvriendelijk open accuraat en meedenkend

Klantvriendelijk Open Accuraat Meedenkend

Bijzonder goede service!

Super mooie kleding en topservice.

Er werd onmiddellijk op mijn vragen geantwoord en de bestelde kledingstukken werden met zorg ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Dat doet plezier.

Snelle en correcte service

Persoonlijke kaartje bij mijn bestelling, leuk!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Mooie collectie

Nog steeds tevreden met de service en collectie.

Prima service en bijzonder vriendelijk en attent personeel

Ik kan niets anders dan herhalen wat hierboven reeds vermeld staat; ik ken Delscher reeds jaar en dag omdat wij er elk jaar fysiek in juli gaan winkelen; het personeel is er steeds bijzonder vriendelijk; het is pas nu dat ik 2 maal via de webshop bestelde; spijtig genoeg was de maat te klein de eerste keer en thans beviel de kleur niet. Dit heeft uiteraard niets te maken met de diensten van Delscher. Alles werd correct afgehandeld. Houden zo ! Ik kijk al uit naar volgende maand waarbij ik opnieuw Delscher kan bezoeken. Per post kledij bestellen blijkt toch niet zo evident dan ik dacht. Terugsturen kan natuurlijk maar dit is toch vrij kostelijk (ongeveer € 18).

Altijd heel vriendelijk en behulpzaam.

Ook deze keer zeer geslaagd, draag het met plezier.

Hele snelle service en goede opvolging! 😉👍

Pakje werd afgeleverd, ik was waarschijnlijk niet thuis en pakje werd direct teruggestuurd, ik had daar wel enorm veel spijt van! Heb dan gemaild naar Delscher en heb onmiddellijk antwoord gekregen! Ik vond het gewoon erg jammer dat er geen nota in de brievenbus zat wat er gebeurd was! Dat vond ik wel spijtig, maar ondertussen alles goed gekomen! Dus top! 😉👍

goede service in de shop

Van de firma ben ik zeer tevreden,alsook het product! Zeer vriendelijk aan telefoon. MAAR: Is het normaal dat de persoon die het pakje levert dit zomaar aan de deur zet ? Ik woon op een drukke weg, wat als het pakje weg is? Hier had ik bedenkingen om. Ik zou nog iets willen bestellen, maar een beetje angstig dat men dat weer zo maar aan de deur gaat leggen.

Iedere keer weer een feestje om het pakket open te maken!

Perfecte dienstverlening, geweldig.

Perfecte website, altijd een handgeschreven kaartje erbij, nu ook met een parfummonster en een luxe tijdschrift. Had hun nog bedankt via de mail, maar namen ook nog de moeite om feedback te geven.. Niet alles is perfect in het leven, maar wat dienstverlening betreft is dit perfect.

Grote Markt 41579

4461AH Goes