Pluspunten
Altijd bereidwillig, vriendelijk en zoeken naar mogelijkheden!
Pluspunten
Goede website veel keuze! En voor mij persoonlijk, heel blij dat jullie papier in de schoenen laten zitten!
net
Pluspunten
Aandacht voor de klant
VerbeterpuntenXxx
Pluspunten
Aan de telefoon werd duidelijk en goed advies gegeven over de kleding. Ben erg blij met mijn aankopen.
Pluspunten
Ik vond het super dat ik telefonisch op de hoogte werd gebracht van het tijdstip van de levering. De verpakking van de schoenen was tot in de puntjes verzorgd!
Pluspunten
snelle levering , leuke persoonlijk kaartje bijgekregen artikel was in goede staat
Verbeterpuntenik kreeg de anti beveilingslabel in de doos erbij volgende keer even daarop letten
Pluspunten
Zeer attent & klantgericht!
Pluspunten
Vriendelijk geholpen! Top!
Pluspunten
Service gericht personeel Leuk personeel! Uitgebreide collectie Kennis van zaken
VerbeterpuntenDoorgaan op deze voet! Steeds weer nieuwe merken binnen halen, mode trends volgen en innovatief bezig zijn.
Pluspunten
Vriendelijke, snelle en persoonlijke service!
Pluspunten
Prachtige collectie en uitstekende snelle service, ook bij retourzendingen.
Pluspunten
Mooie verpakking. Met zorg gedaan. Snelle vriendelijke en eerlijke reactie via mail n.a.v een vraag naar de maat i.v.m de pasvorm.
Pluspunten
Vlugge service en snelle levering!
VerbeterpuntenIk zou het nog fijner vinden en meer bij delscher kopen indien ik een directe korting zou krijgen! Deze krijgen wij ook in de winkel, hier in België! Of een vermindering bij volgende aankoop!
Pluspunten
Goede en vlotte service
Pluspunten
Bovenstaande punten zijn doorslaggevend, naast de voor hen zo herkenbare vriendelijke behandeling. De persoonlijke wens die men ontvangt bij aankoop wordt enorm gewaardeerd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Erg attent op alle vlakken,en vriendelijk.
Pluspunten
Heel vlotte service en zeer goede opvolging van het verzenden van je bestelling!
Pluspunten
Heel netjes en mooie kwaliteit.
VerbeterpuntenNee .