Ruim aanbod

Het aanbod is zeer ruim. Verzending was tevens ook snel en goed verpakt

Prima bedrijf

Artikelen zijn van prima kwaliteit, niet te duur en de verzending was correct en snel.

TOP TOP

Super happy with all the purchases that i made Order in 1 day next day i have the package at my house

goede prijs kwaliteit verhouding

voor de eerste keer iets besteld, de levering was er mooi op tijd, product zag er uit zoals omschreven, kortom, ik ga vaker artikelen bestellen bij CDM. top geregeld.

A perfect service, the best price, you are serious!

A perfect service, the best price, you are serious!

Uitstekende leverancier voor bedrijfskleding

Duidelijke site, snelle levering, ook retourneren is geen probleem. Aanrader.

Vlotte levering, goede info

Een isojack besteld, was er binnen enkele dagen. Goede kwaliteit. Ook gedurende bestellen en levering een goede boortgangsinfo via de mail.

Snelle levering met goee prijs/kwaliteit verhouding artikel

Zowel bestellen als leveren ging prima.

Mooie en goede werkbroek. Heeft een goede pasvorm.

fijn bedrijf echt een aanrader

Goede prijs, broeken passen perfect en snelle levering. Ik ga hier zeker vaker mijn werkkleding bestellen.

Prima artikel, goede kwaliteit voor een scherpe prijs en snelle levering met track & trace

Polo met lange mouw besteld; mooie kleur, goede kwaliteit en helemaal naar verwachting.

prima assortiment

prima kleding voor schilders, mvg yourhouseschildersbedrijf, Amersfoort

Supersnelle verzending

Eenvoudig bestellen en voor een bepaalde tijd besteld, de andere dag al in huis

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi pasvorm Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering, dik te vreden

Super kwaliteit snelle levering!

Strövels besteld en ze kwamen de volgende dag al binnen. Super kwaliteit en super levering. In de toekomst ga ik hier meer bestellen…

Altijd een snelle en complete levering.

Zoals altijd weer een snelle en complete levering. Artikelen van perfecte kwaliteit.

Alles dik in orde

Bestellen ging makkelijk, overzichtelijke website. Super snel verzonden!

Vriendelijk geholpen, snel en accuraat, heel erg tevreden.

Hoefde niet lang te wachten op mijn bestelde werkschoenen. Helaas had ik toch de verkeerde maat besteld. Na een telefoontje met een vriendelijke dame van de klantenservice heb ik mijn schoenen retour gestuurd en op het retourformulier aangegeven de schoenen te ruilen voor een maatje groter. Ik kreeg hierop nog een mailtje dat ze de retourzending hadden ontvangen en zsm de andere maat op zouden sturen. Echt geweldige en vriendelijke communicatie. Een aanrader!

Snelle en correcte levering

Snel geleverd zoals besteld. Goede communicatie omtrent voortgang bestelling.

Breed assortiment en uitstekende service

Online een bestelling gedaan, na lang zoeken had ik hopelijk de goede werkbroek gevonden. Ik was op zoek naar een goede werkbroek voor een vrouw die zou passen met snelle levering. Helaas bleek dit overal moeilijk te zijn. Behalve bij CDM. Ik heb eindelijk een goede kwaliteit werkbroek die past en snel geleverd was. Zou op maandag komen was de zaterdag ervoor al binnen. Perfect ik ben hartstikke blij.

Besteld, bevestigd en super snel geleverd!

Duidelijke communicatie, snelle levering. Super, echte aanrader.

Snelle afhandeling en verzending TOP

Goed product, snelle levering

Helemaal goed

Goede schoen

Goede schoenen en al jaren mijn favoriete.

Ze hebben alle maten!

Ik ben lang 1930 en was opzoek naar een lange werkbroek, bij CDM hebben ze van alles, ik heb gekozen voor de lengtemaat 51 van Havep. Ideale broek, havep heeft lengte maten de oneven maat 51 is een 50, maar dan langer, dat geld ook voor de 53, dat is een 52 maar dan langer . Enz. Enz.

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.