Vlug geleverd, juist producten.

Vluge levering van juiste producten.

Snel en veel goedkoper dan Boerenbond/Welkoop

Een paar klompen van Gevavi scheelde 30% met de Boerenbond. Prima!

Snelle levering, product zoals beloofd.

Snelle levering, snelle response bij retourzending (ik had verkeerde model/maat). Heel tevreden over afhandeling.

mijn bestelling was niet correct!

Mijn bestelling was niet correct. Ik heb dit via mail laten weten....na drie dagen nog geen reactie!

Gewoon goed

Duidelijk en goed

Duidelijke website

Mooi dat je direct kunt zien dat producten al dan niet op voorraad zijn.

De gevraagde bestelling voldeed volkomen aan mijn verwachtingen een broek met laarzen om in het water aan mijn beschoeiing te werken. absoluut waterdicht tot nu toe en prima om te bewegen en te werken. Ook de maatvoering schoenmaat 47 paste prima.

Super kwaliteit

De levering van de 1e bodywarmer was zeer snel. Ik zit nu nog op de volgende 2 te wachten. Kwaliteit en pasvorm zeer goed

Alles klopt.

Prima, produkt na bestelling 2 dagen later binnen.

Er zijn maar weinig online winkels die specifiek vrouwenwerkkleding leveren. Ik was erg tevreden over de keuze die ze hadden en ik heb een goede kwaliteit broek mogen ontvangen. Hij zit erg fijn. Ik zou hier de volgende keer opnieuw bestellen.

Goede website en redelijk snelle levering

De website is prima. De berichtgeving over de bestelling is ook goed. Levering ook goed. Aanrader!

Duidelijke info over de kleding op de website Snelle levering Top kwaliteit van kleding

Top kleur goed heel blij mee

Je krijgt wat je er van verwacht snelle bezorging ook

te weinig informatie betreft werkschoen

schoenen bestald , echter maat is veel te klein, andere sites wordt aangegeven grote maat te bestellen echter deze schoenen retour gestuurd. helaas kosten voor bestelde produkt wat voorkomen had kunnen worden door meer info te verstrekken.

Goede ervaring

Al een paar keer wat besteld zeer tevreden

Alleen viel de maat wat klein uit. Dus terug Gestuurd

prima service

artikel snel geleverd,geen problemen.

Ze doen wat er beloof wordt op de website.

Een product ontvangen zoals op de website getoond werd. Goede kwaliteit en perfecte pasvorm van de Sika werkklompen. Binnen 24 netjes geleverd. Betrouwbaar bedrijf!!!

alles perfect

goede service goede levering goede producten

Perfect op tijd

Mijn nieuwe laarzen perfect op tijd geleverd en exact het juiste type

snelle levering van degelijk materiaal

Gemakkelijke website; snelle levering (Zweedse klompen). Twee keer; eerste keer eigenlijk een maatje te klein besteld (en niet geretourneerd), dus nog twee extra paar besteld, maatje groter.

Geen poespas gewoon goed

Goede kwaliteit

Snelle levrring

Alles prima

Alles prima, product, contact etc.

Product goed beschreven en afgebeeld, levering vlot en product is top.

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.