Kwalitatief, en prijstechnisch zeer interessant

Zeer duidelijke website, en financiele afhandeling verloopt ook vlot. Onduidelijk voor mij was, waar mijn bestelling was. Donderdag besteld, en in 1e instantie werd er aangegeven dat levering op zaterdag plaats zou vinden. Daarna verschoof dit vanwege pinksteren door naar de dinsdag, en uiteindelijk is het pakket op woensdag geleverd. Al met al wel tevreden over de kwaliteit van het geleverde!

Alles naar wens en in orde!

goede producten

de producten waren goed en de levering ook

Mooi...dik tevreden

Product ziet er goed uit...

Alles was prima, snel bezorg

Alles was prima, snel bezorg

Snelle levering, goede producten

Goede en snelle levering, goede communicatie.

Fijne ervaring

Goeie webshop met veel keus Snelle correcte levering zeer tevreden ik zal regelmatig hier shoppen

Goed product en goede levering.

Product voldoet aan de opgegeven maat en de levering was snel.

Gewoon geweldig

Snelle levering en geweldige kwaliteit. Zal zeker nog eens wat bestellen.

goede prijs kwaliteit

Snelle levering en goede comunicatie

Product is goed van kwaliteit

De website van cdm is goed bereikbaar en overzichtelijk. De leveringstijd viel me tegen. Het geleverde product voldoet zeker aan de eisen.

Very poor

I have never come across what I can only describe as an arrogant and illiterate company that provides a very poor service and when answering a complaint does so in as few words as possible. Update, I have just received 3 good quality pair of socks and a nice warm hat and more importantly a phone call from CDM as compensation for my inconvenience. Thank you CDM

Naar verwachting.

Prima op tijd bezorgt,prachtige schoenen, goede verpakking, maat klopt,perfecte werkschoen.

Veel keuze, mooie prijzen.

Netjes snel

Bestelling ging vlotjes.

Wordt netjes op de hoogte gehouden. De bestelling is snel en zonder problemen afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.

Fijne ervaring

Goede klantenservice. Snelle levering !

Ik ben zeer tevreden met de service

Snel geleverd prima kwaliteit

Opstart duurde even, maar oplossing was goed uiteindelijk

Ik heb begin maart een bestelling gedaan voor een snickers overal. Bestelling kwam niet binnen gestelde termijn. Uiteindelijk bleek dat gewenste kleur niet leverbaar was, daarom in overleg een andere kleur besteld en deze uiteindelijk gekregen. Follow-up was goed!!

goed bedrijf

vriendelijk klantenservice

Levertermijn is een ramp

Besteld levering blijft uit. Laten ook niets horen. Maand wachten op een vest,en nog 2 extra weken op een paar handschoenen. Extra hoodie gekregen ter compensatie, wel tof

Niet makkelijk retourneren

Niet makkelijk gemaakt om het retour te sturen. Gisteren pakket ontvangen vandaag geroutineerd. Maik sturen, en dan uitprinten. Als je geen printer hebt, heb je een probleem. Hopenlijk word het goed ontvangen en kan ik opnieuw bestellen en verrekend

Snelle levering prima kwaliteit.

De bestelling werd snel geleverd en verkeerde in prima staat.

Goede kwaliteit

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.