Alles volgens afspraak geleverd

Goede ervaringen

Duidelijke omschrijving. Snelle reactie. Vlotte afhandeling.

Eindelijk een goede maattabel waar zowel de technische nummering (C48, C50 etc) als de overeenkomende gewone maten (S, M, L, etc) in vermeld staan. Kleine opmerking: de plastic zak waarin het materiaal was verzonden, vertoonde een kleine scheur!

Top jas

Zeer mooi en een goede kwaliteit en top jas

Perfecte pasvorm

Top ervaring.

Snelle levering en kwaliteitsproducten.

Teleurstellend

Op 5-2-2021 heb ik een paar laarzen besteld. Heb contakt gehad over de vertraging maar tot op de dag van vandaag heb ik helaas nog niets mogen ontvangen. Heb hierover nog 2 berichten gestuurd maar daar heb ik geen reactie op gekregen. Vandaar mijn teleurstelling.

Goede service en kwaliteit

Top kwaliteit service

Alles weer super snel geleverd

Top bodywarmer

Hier ga ik nog veel meer bestellen!

Schoenen prima, maar levering te laat

De administratieve orderverwerking lipe allemaal heel vlot en juist. De daadwerkelijke levering was een dag te laat. Dat vond ik vervelend omdat ik juist bij CDM heb besteld, vanwege toegezegde thuislevering op de volgende dag. Vervoer en aflevering zou plaatsvinden via QLS, maar die had het weer uitbesteed aan DHL. Jammer, maar het is en blijft de verantwoordelijkheid van CDM die kennelijk hun transport regelen via QLS, die het dan weer neerlegt bij QLS. Lijkt me niet zo handig allemaal.

Alles 100% zoals beloofd

Alles 100% zoals beloofd, niks aan toe te voegen!!!

snel verzonden

zonder problemen snel verzonden artikel voldeed aan de verwachting

Snelle levering goede kwaliteit

Goed product en snelle levering

Ik heb binnen 2 dagen na bestelling mijn soft shell jas binnengekregen. Het was goeie kwaliteit en zou het ook zeker gaan aanraden aan mijn netwerk om daar artikelen te kopen.

Zeer tevreden. Duidelijke website. Correcte service. Goede kwaliteit. Waarvoor dank!

Bestellen en levering gaan vlot, omruilen duurde heel wat langer

Na een hele poos wachten op een ruil artikel CDM moeten bellen. Er waren moeilijkheden om het gevraagde product bij de leverancier te verkrijgen. Jammer dat het zolang moest duren eer me verteld werd wat er aan de hand was, maar CDM heeft me gelijk terugbetaald en enkele artikelen ter compensatie opgestuurd.

Na wat problemen met de levering is dit prima opgelost door hun.

Nel

Top levering

slecht in communicatie en nakomen wat ze zeggen

de 6e laarzen besteld. krijg de 9e bericht dat het vertraagd is en pas een week!?!?!?! later word verzonden. in de shop staat voor 5 uur besteld de volgende dag in huis...... bericht gerstuurd tot 2x toe maar krijg gewoon geen reactie... ik hoop dat ik mn bestelde en betaalde laarzen nog wel thuis krijg...... dit is 1x en nooit weer!!!

Super service

Zeer aardige mensen en ook bij klachten wordt je naar tevredenheid geholpen. Zeer aan te bevelen.

Prima prijs. Snelle levering. En retourneren is geen probleem.

slecht

Als je "adverteert" met werkdag voor 11.00 besteld is binnen 1 werkdag verzonden, moet je dat ook waar maken en niet een dag later. Als dan de bezorging (door DHL) 8 (acht) maal een dag wordt verschoven, maak je geen beste beurt. Na bovenstaande klacht heeft CDM dit zeer snel en op een nette correcte manier recht gezet.

Prima shop

Snelle levering. Beste online prijs.

Slecht

Ik wacht nog steeds op mijn jas. Ze komen de gemaakte afspraken niet na.

Precies ontvangen wat ik besteld had

Super mooie t shirts van het merk clique gekocht. Prijs ook prima in orde

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.