Snel geleverd en prima product met goede pasvorm!

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Ook een goede prijs met korting en zonder verzendkosten. Helemaal top!

Perfecte service, snelle levering.

Niet alleen de prijs is goed, maar ook de goede en snelle service. Bovendien snelle levering. Chapeaux

Prima shirt, snelle en correcte levering

Prima shirt. Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Site en producten overzichtelijk, kosten klant voor retour zijn verrassing achteraf

Prima site en producten, snel verzonden. Dat retourkosten voor klant zijn, is niet transparant aan de voorkant en dus verrassing als product niet past/verkeerd is. Nadat ik er melding van heb gemaakt, nette reactie gehad én zijn de door mij gemaakte retourkosten teruggestort. Al met al nette service!

Goede service en betaalbaar

10 jassen besteld, helaas de helft binnen gehad, na 1 belletje prima opgelost!

Ik bestelde werklaarzen die de volgende dag geleverd zouden worden. Helaas door een foutje in het systeem konden ze de volgende dag niet geleverd worden maar 2 weken later. Hier baalde ik flink van en melde het probleem; kort daarna belde de firma en kwamen ze met een goed alternatief (voor het bestelde product) wat de volgende dag verzonden kon worden. Het prijsverschil wordt netjes verrekend. De medewerker die ik telefonisch sprakwas zeer vriendelijk!

Sneller als het licht

Klantvriendelijk en wordt goed op de hoogte gehouden over de status van bestelling.

Goede kwaliteit met uitstekend behoud van kleuren na het wassen. Wij dragen de sweaters en hoody's elke dag intensief met sporten, daarom hebben wij ze in veel verschillende kleuren en zitten heerlijk.

Levertijd op de site komt totaal niet overeen met de werkelijke levertijd

Bestelde producten op voorraad 1 - 3 werkdagen LEVERtijd. We zijn 5 werkdagen verder, en na 2 keer telefonisch contact te hebben gehad werd mij verteld dat het nog steeds niet is verzonden. Als je iets nodig hebt voor een bepaalde datum, bestel dan niet hier, of 2 weken van te voren.

Heel goede kwaliteit voor lage prijs!

Ik ben zeer blij en tevreden: ik heb een blauw fleecevest besteld die perfect zit en van goede kwaliteit is! Er zit in de zak zelfs een ringetje waardoor je je headphone doorheen kan halen zodat die niet buitenom maar binnendoor loopt en dus niet in de weg zit. Ook heel snelle levering. Kortom; een aanrader!

supersnelle levering en tevreden over product

Bestellen ging heel makkelijk en ik had mijn regenlaarzen gelijk de volgende dag in huis. Prima webshop dus!

Top-service!!!

Na een foute levering, werd er op vrijdagavond 20:30 uur met een koerier alsnog het juiste product geleverd, zodat wij het weekend met een prachtig bedrukt shirt aan het werk konden! Echt een super service!!! Bovendien goede kwaliteit shirts met mooie, volle bedrukking!

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.

snel geleverd, alleen jammer dat ik zwarte gekregen heb terwijl ik bruine besteld had.

Super nette en snelle afhandeling

Dduwjtkf Dducdjwq Sss

Uitstekend!!

De beste prijs vergeleken met andere online winkels. Snelle levering en artikel was goed verpakt.

Mooie kwaliteit polo shirt,

Kwaliteit

Kwaliteit en super levering.

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit broeken, erg tevreden met onze bestelling.

Het artikel werd, zoals verzocht, ruim op tijd geleverd.

Goeie en snelle afhandeling. Met goede mail updates

Snel besteld. Goede mail updates hoe het er voorstaat. En snel binnen. Super dus.

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.