Mooie trui.

Goede merken kleding, snelle levering, netjes verpakt.

Snelle afhandeling

Ik had de verkeerde jas besteld. Kon direct retourneren en binnen 2 dagen geld terug .

Prima assortiment en snelle afwikkeling, en communicatie als iets langere leertijd herft

Prima assortiment en snelle afwikkeling

Beetje teleurgesteld

Ik ben een beetje teleurgesteld omdat de opmerkingen bij de bestelling niet wordt gelezen. En er op een dag bezorgd zou gaan worden waarvoor ik heb aangegeven dat dit niet kan. Ik ben hierover wel gebeld met een excuus maar vind het wel jammer.

Goede kwaliteit en vlotte bezorging

2 micro fleece jassen besteld. Een prima kwaliteit voor een mooie prijs. Bezorging is vlot en goed.

Goede kwaliteit!

Mijn ervaring met CDM is over het algemeen goed te noemen, goede kwaliteit kleding voor redelijke prijzen! Soms duurt het wat langer als een gevraagd en gekocht artikel niet voorradig is en soms wordt dan een verkeerde maat toegestuurd! Meer accuraat werken is noodzakelijk! Alleen je best doen is niet genoeg! Optimaal en accuraat meer communiceren waar nodig is!

Gemiddeld

Ik had een broek besteld volgends de foto’s een broek krijgen met zakken en na de tweede bestelling is alles verder goed gegaan de broek bevalt erg goed en zit te denken er nog 1 te bestellen

Snelle levering en product was zoals verwacht

Alles volgens afspraak geleverd.

Snelle levering. Goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Bestelling is perfect uitgevoerd.

Zeer snel geleverd

Snelle afhandeling en goede service

Binnen 1 dag geleverd. Heb twee familieleden blij gemaakt met die mooie boots van jullie..,.Toppie

Zeer goede service

Prima levering

Gewoon goed

Goede site, product en levering

Mijn bestelling is super verwerkt.

Ook retourneren is super geregeld. Waarom ik 4 sterren ipv 5 sterren geef is het volgende. De verpakking wordt in plastic verzonden en had een doosje kunnen zijn. Is namelijk beter voor het milieu.

Kan nog geen beoordeling geven want heb niets ontvangen.

Ik weet niet waar de fout zit, krijg al een paar dagen de melding dat ik het morgen zal ontvangen. Maar het is telkens morgen. ( Net als het bord in het cafè, morgen gratis bier) Fout ligt denk ik bij de vervoerder. Uiteindelijk 2 dagen later bezorgd, maar CDM Bedrijfskeding heeft een top service gegeven. Is een aanrader, staat in mijn favorieten lijst.

Kwaliteit producte zelf goed - verpakking ervan minder

De beoordeling werd ontvangen voor ik de producten ontving. De producten op zich zijn degelijk van kwaliteit maar zaten onverpakt in een kartonnen doos die op het zicht al meermaals geopend en gesloten was geweest (meerdere lagen plakband van verschillende soorten). De Doos zelf was niet volledig afgesloten en de tshirts hebben allemaal stukjes karton her en der op het materiaal hangen, niets dat een wasbeurt niet kan verwijderen maar van nieuwe producten verwacht je toch iets meer.

Snelle levering en kleding goed, ook qua maat. Bestel in vervolg weer hier.

Verwerking en levering van bestelde goederen correct uitgevoerd. Zal vast vaker iets bestellen bij CDM-Bedrijfskleding

Snelle en goede levering

Ik was niet thuis en kon kiezen om het op een ophaalpunt op te halen. Super service!

div. Craft shirts: helemaal TOP!

Div. Craft shirts besteld en vrij snel mogen ontvangen: prima website en daarvan uit besteld en betaald. Al snel werd alles keurig verpakt geleverd: prima kleur en kwaliteit en ook nog de juiste prijs. Ik ben dik tevreden

Kan niet beter!

Makkelijke site. Simpel te bestellen. Goede communicatie en snelle levering. Kortom....ik ben zeer tevreden.

Goede organisatie!

Ik had poloshirts besteld. Ze werden snel en correct geleverd. De shirts zitten heerlijk Vrienden hebben inmiddels ook besteld Kortom: heel tevreden en zeker een bedrijf waar ik in de toekomst weer gebruik van zal gaan maken!

Simpelweg top.

Goede site, goede info, snelle en correcte levering.

Uitgebreide keuze goede prijzen

Snelle levering , lage prijzen

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.