Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn Zweedse pantoffels zijn van hoogwaardige kwaliteit, voor een heel goede prijs. Online bestelling liep vlot, en het pakje werd op één dag geleverd.

goede prijs en goed spul

super snelle levering en je krijgt netjes btw bon erbij! ben super tevreden over de prijs en over het kwaliteit! echt aanrader, ik haal voortaan hier me bedrijfskleding weg!

Mooi voor een lage prijs

Ze dragen erg prettig. Na het wassen niet in de droger

Altijd zoals afgesproken!

Goeie communicatie en altijd volgens afspraak!!

top bedrijf met veel keus voor werkbranche

Overzichtelijke website ,makkelijk te bestellen vlot geleverd ,nalevering pilot jack telefonisch contact gehad ,geen bezorgkosten vanwege mijn vorige order ,vriendelijk te woord gestaan dus mijn ervaring met bedrijf top ,veel keus prachtige gevoerde S5 laarzen voor mijn zoon ,even als de pilot's jacks en broeken ,ze zijn er super blij mee ,en de laarzen zijn heerlijk warm en makkelijk schoon te maken ,onder de kraan en klaar

Helemaal top

Dit wordt onze nieuwe leverancier Omdat ze doen wat ze beloven En dat was bij onze vorige leverancier niet meer het geval

Netjes met een heerlijke muts cadeau

Zeer netjes geleverd volgens afspraak en op tijd.

Snelle levering en goed geprijsd.

Ik had 2 polo's besteld deze kwamen zeer snel aan, tevens passen de polo's perfect, ook de lengte is meer dan ik gewend ben, ze zijn lekker lang.

Van begin tot eind als goed verlopen en op de hoogte gehouden

Alles goed verlopen

Fijne hoodie

Alleen 1 min puntje Hij staat te koop voor 12 euro en moet uiterlijk 24 euro afrekenen.

Goede service juist als dingen niet goed gaan

Door mijn eigen fout had ik een verkeerd product besteld. Aangezien deze bestelling al verwerkt was, kon ik niet per direct annuleren. Toen ook nog de levering uitbleef, was na telefonisch contact alles direct geregeld. Zonder enige discussie is mijn geld teruggestort. Ik vind dit een teken van goed zaken doen, vertrouwen geven en vertrouwen verdienen. Helemaal top!

Goede keuze - snelle afwikkeling - prima product!

Zie boven!

Nette prijzen snelle levering en goed op de gehouden van status bestelling

Nette prijzen snelle levering en goed op de gehouden van status bestelling

Supergoed

Goede service, snel bezorgd, keurig verpakt en hele mooie, stevige werkschoenen. Het kan niet beter.

Goede warme kwaliteit werkkleding

Zeer snelle levering. Goed geprijst. Perfecte internet side.

De Sixton Peak Montana werklaarzen zijn van uitstekende kwaliteit!

Een snelle levering van deze laarzen vind ik een zeer goede service van CDM. Daarnaast zijn de laarzen gelijk een goede test aangegaan met dit herfstweer en barre omstandigheden op het bouwterrein van afgelopen week.

Bestelde hoody's na bestelling volgens de gemaakte afspraak binnen een week compleet geleverd.

Goed!!

Goede ervaring met dit bedrijf alhoewel de verzending sneller kan. Dus 4 sterren.

Alle producten wat heb ik besteld zijn van hoge kwaliteit en past perfect

Goede kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit.

Ben nog zoekende naar juiste kleur en outfit combinatie, maar slagen doe ik hier zeker.

Snelle service, en goed product

Helemaal goed.

Snelle levering. Prima communicatie. Goed product.

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.