Snelle en goede afhandeling

Keurig op de hoogte houden van de status van je bestelling en op de afgesproken datum afgeleverd.

Scherpe prijzen en vlotte levering.

Mijn bestelde Strövels waren scherp geprijsd t.o.v. andere aanbieders en het geheel werd netjes en vlot afgewerkt en geleverd.

Tevreden klant

Prima levertijd en kwalitind

Snelle levering en afhandeling van het bestelde product.

zie bovenstaande gegeven als omschrijving.

betrouwbaar en snel

Blåkläder x1900 besteld, voor een mooie prijs. Echt een lekkere werkbroek zal je geen spijt van krijgen

Goed..nu het artikel omruilen 👍

Goede service 👍

Goede kwaliteit kleding en levering

Klasseservice!

Een geweldig bedrijf. Na een vervelend voorval is dit door CDM perfect opgelost. Prettige contacten waarbij men precies wist waar het om ging.

Duurzaam

Het duurt altijd een week. De kleding kun je wassen zonder wijziging aan de maat of kleur.

Alles volgens afspraak!!

Alle afspraken worden iedere keer nagekomen, helemaal top

Goede snelle levering van de juiste productrn

De bestelde shirts zijn op tijd geleverd van de beloofde kwaliteit

Aanrader

Top !!

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs Perfecte service

Pluspunten

Komt afspraken na

Pluspunten

Goede customer service, snelle levering, correcte prijs.

Misschien zou het niet slecht zijn dat ze de klant contacteren om te vragen of deellevering wel nodig is. Zo kan er eventueel bespaard worden op overbodig transport.

Pluspunten

Goed geholpen. Fijn bedrijf

Pluspunten

Ongeveer 1 uur nadat wij onze bestelling hadden geplaatst kreeg ik de nieuwsbrief in de mail met een 10% korting op werkschoenen. Hierover de andere dag gebelt waarna wij het te veel betaalde verschil krijgen terug gestort op onze rekening.

?

Pluspunten

alles prima !

Pluspunten

Eerste keer hier besteld levering sneller dan gezegd.

Geen.

Pluspunten

Redelijk snelle antwoorden op vragen. Voor mij fijne kleding ( poli’s) lekker goed van lengte en goede kwaliteit. Veel keuzes in kleuren.

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.