Pluspunten

Werkkledij online besteld bij CDM en 5 dagen later was deze zonder fout geleverd in Belgie. Dit is een zeer correcte firma...Doe zo verder

Pluspunten

Perfecte en vlugge levering

Pluspunten

Snelle levering in de beloofde tijd.

Pluspunten

Perfect. Op tijd. Groot assortiment

Pluspunten

Ruime keuze aan artikelen, makkelijk bestelproces duidelijke productinformatie. Uitstekende informatie over de levering van de bestelling en snel thuisbezorgd. Super tevreden!

Pluspunten

Prima service, bij was er de verkeerde maat geleverd. Na 1 telefoontje retour adres gekregen en binnen 5 dagen juiste maat in ontvangst genomen.

Pluspunten

Pluspunten

Prima service. Goed geholpen!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Proces goed te volgen.

X

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

lange levertijd niet leveren verkeerde producten leveren

heb op 16 januari een bestelling gedaan deze werd na lang wachten verkeerd geleverd retour gestuurd. Op 7 feb .door hun retour ontvangen nu nog altijd geen nieuwe producten binnen of enig teken dat ze komen . Vorige week bericht gestuurd met verzoek tot annuleren en mijn geld retour maar ook daar geen reactie op. Conclusie schandalige service nog nooit eerder ergens meegemaakt . Nu nog hopen dat ik alsnog mijn geld retour ziet eens maar nooit meer.

Pluspunten

Snel Veel keuzes

Pluspunten

Prima Service

Nvt

Pluspunten

Super service, net een beetje extra als een normaal internetshop en zeer behulpzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben gebeld over alle onduidelijkheden rond levering en geschil is opgelost.

Website goed up to date houden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na dat ik een beoordeling had geplaatst op deze site werd ik gebeld door CMD en werd mij een gratis paar sokken aangeboden omdat DHL zich niet aan de afspraken houd.

Staat duidelijk voor 20:00 besteld volgende dag geleverd. Nu blijkt dat niet bij CMD te werken. Ook heb ik hier juist op gelet tijdens de bestelling of het artikel op voorraad was.

Pluspunten

vlotte correcte aflevering , mooie poloshirts

Pluspunten

goede werkschoenen zitten ook heel lekker en gaan lang mee, (persoonlijk vind ik de saftyjogger x2000 het beste.

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.