Pluspunten

Goed. Simpel.

De site meer toegankelijk maken.

Pluspunten

Super ,snelle levering, vrijdag middag besteld zaterdag ontvangen. Keurig verzorgd en verpakt. Uitgebreid assortiment. Een aanrader

Pluspunten

uitgebreid assortiment , zo kan je pas echt "perfect op maat gemaakt" kiezen. Sommige dure artikelen zijn voor mij niet van toepassing maar gelukkig zijn er voldoende alternatieven.

geef het eigen personeel een 13e maand in bitcoin of euro's dit jaar ... het zijn de mensen die het verschil maken !

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website. Nette levering.

Pluspunten

Snel bezorgd van besteling. Wanneer je iets besteld dan is alles over de emails gezet tot wanneer die bij je bezord word superrrr.

Alles ok

Pluspunten

de Levering gaat goed en het na leveren gaat ook goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk

Bij mij was de levertijd langer dan op de site was aangegeven.

Pluspunten

goede schoenen en goede levering

Super goede bedrijf services heel snel

Pluspunten

snelle levering groot assortment

prijzen

Pluspunten

Best support!

Support on this web-shop is the best! Also very satisfied with products and shipping. Than's for gift :)

Pluspunten

telefonisch makkelijk en snel bereikbaar,vriendelijk te woord gestaan. artikelen snel geleverd binnen de gestelde tijd. artikelen voldoen aan gestelde informatie van de foto.

track en trace kan verbeterd worden,het was mijn niet duidelijk dat ik het airwaybill nummer in moest tikken,vandaar ik nog even gebeld heb met KDZ en toen was het snel duidelijk.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en mijn bestelling was heel netjes ingepakt!!!

Geen verbeterpunten mijn bestelling is perfect afgehandeld!

Pluspunten

Bedankt voor de snelle afhandeling van mijn bestelling. Ik heb deze goed verpakt aan gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zijn zeer goed tel te bereiken.

Het verzenden is niet overzichtelijk. Er word gesproken over Track & Trace maar de goeder zijn al afgeleverd voor er bericht van de vervoeder is. Op deze manier is thuisblijven overbodig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn bestelling is dan iets te laat maar na een reactie hebben ze dan wel een mailtje gestuurd met daarin hun excuses en de 5 euro verzendkosten hebben ze vergoed.

De telefonist van de klantenservice was iets aan het eten ofso toen hij met mij aan bellen was. Zeer irritant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

wij hebben broek maat 34 bestelD wij hebben ontvangen een broek maat 40 het geheel weer terug gestuurd en daarna niets meer gehoord, wat moeten wij nu oordelen???.

Pluspunten

Goed levering

Niet veel

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.