Pluspunten

Pluspunten

Had vragen over product. Geholpen door aardige vrouw. Kom zeker terug

Pluspunten

Gewoon goed. Top dat er automatisch korting wordt berekend als je voor meer dan 100 euro besteld. Dat ben ik nog niet bij een andere webshop tegen gekomen.

geen

Pluspunten

Snelle en duidelijke webshop

Liefst volgende dag binnen bij alle producten.

Pluspunten

Pakket keurig op tijd geleverd, zag er netjes uit spullen top kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

good price

Products which on the website should come in 3-4 days , arrived after 17 days!! Women working pants Dassy classic Boston are looking pretty poor than the photo and different size ,no shape at all.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

12 dagen geleden klompen besteld. Op de site staat dat het maximaal een week duurt voordat je ze binnen hebt. Nu nog steeds niet ontvangen en vandaag pas een mail gekregen van postNL dat ze eraan komen. Vorige week zelf nog gebeld naar het bedrijf en aangegeven dat ik z eecht binnen een week nodig heb. Kreeg te horen: 'ik ga me best doen voor je'. Maar alsnog duurde het 6 dagen langer.... ZEER ontevreden hierover. Als het op de site aangegeven wordt dat het 2 weken duurt, dan is dat misschien handiger in de toekomst.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duidelijke website, snel bestellen.

Bedrijf kon snelle levering niet nakomen, geen communicatie over dat proces vertraagd was tot ik er achteraan ging, op het laatste moment snel elders moeten bestellen. Erg jammer.

Pluspunten

Snelle levering, top kwaliteit en goede informatievoorziening door support! Oftewel: Top bedrijf!

Pluspunten

Snel geleverd. Prima kwaliteit en kleurvast na het wassen. Zeer goed geprijsd. Binnenkort bestel ik opnieuw.

Pluspunten

schoenen besteld en met een paar dagen waren ze in huis. prima verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het zou heel erg fijn zijn als je iets van een track&trace code krijgt van je bestelling om te kunnen weten wanneer je bestelling binnen komt en er voor thuis kunt blijven. Nu was het maar gissen en kon de bezorger nog eens terug komen wat natuurlijk jammer is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlot geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan uiteraard na 1 bestelling het bedrijf niet beoordelen. De bestelling is naar behoren afgehandeld. Vooralsnog ziet het er goed uit.

Pluspunten

Mijn voldeed niet aan mijn verwachtingen en zonder problemen werd mijn geld teruggestort. Top!

Pluspunten

Prima bedrijf, goede levering en communicatie, een aanrader!!

2 sterren: slechter dan verwacht

die heb ik niet

Pluspunten

Snelle service, zeer goed produkt

Pluspunten

Mail sturen met de mededeling dat de bestelling is verstuurd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snellere levering betere maat aanduiding

Pluspunten

Veel keus, snelle en correcte levering en goede kwaliteit.

Geen.

Pluspunten

De bestelling is juist afgeleverd.

-Factuur wordt niet als (PDF-)bijlage gemaild, maar staat als hoofdpagina getoond. Bij uitprinten ervan krijg ik een waardeloze layout. Mail de factuur als een bijlage! -Levertijd duurde best wel lang.

Pluspunten

plezierig contact en oplossingen na een misser van de koerier met een gedeelte van de bestelling,andere deel van de bestelling heel snel geleverd

de koerier

Heeswijk 141 a

3417 GP Montfoort

Over CDM-Bedrijfskleding.nl

CDM Bedrijfskleding is dé webwinkel met zakelijke winkel voor verkoop van werkkleding, werkschoenen en PBM. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie werkkleding. Denk hierbij aan poloshirts, werkbroeken, werkjassen, overalls etc. Wij verkopen de beste merken die er te verkrijgen zijn; o.a. Blåkläder, Fristads, FHB, Dassy, Snickers, Clique en Craft. Onze werkschoenencollectie bevat o.a. Grisport, Sixton, RedBrick, Elten, Atlas, BucklerBoots en nog veel meer. Wij kunnen uw werkkleding of promotiekleding bedrukken met uw logo. Voor het bedrukken gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit transfers en persen, voor een zo goed mogelijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent.