Beste Robert, je hebt helemaal gelijk dat je ons een negatieve review geeft. De levertijd is door de ongekende drukte en leveringsproblemen door corona veel langer gaan duren dan nodig en daar hadden we je beter over moeten informeren. De betreffende bezorgingdienst verdient ook allerminst een schoonheidsprijs en levert inmiddels niet meer voor Lusanna. Na telefonisch onderhoud hebben we je nog een passende compensatie willen aanbieden. Jammer te vernemen dat je daar niet tevreden over bent. Ondanks alles wensen we je alsnog goede nachtrusten op je nieuwe aankoop.
Originele beoordeling
Hallo Sar, Dank voor het schrijven van een review. Nu is het wel zo dat dit reviewplatform bedoelt is voor het beoordelen van de webshop zelf. Potentiele klanten kunnen wellicht door een laag cijfer worden afgeschrikt en dat zouden we in dit geval heel jammer vinden. Mocht je graag een review over het product willen schrijven, dan kan dat hier: https://www.lusanna.nl/split-topdekmatras-koudschuim-plus.html (scroll door tot onderaan de pagina). We kunnen deze review niet verwijderen, maar zou je de review willen wijzigen en ons alleen op service willen beoordelen? :-)
Originele beoordeling