snelle levering en keurig verzorgd

Mijn eerste bestelling bij Lusanne Webshop is uitstekend bevallen. Netjes op de hoogte gehouden wanneer levering plaats zal vinden. Snelle levering en keurig verzorgd

Slechte communicatie

Ik had gezegd dat ik ze wilde ophalen in Leersum daarover had ik graag willen overleggen. Ik zeg aanbevelen, maar heb ze nog niet ontvangen en weet nog niet wanneer ze worden afgeleverd en of we dan thuis zijn.

Goede service en communicatie. Aanrader. Zal zeker meer bestellen bij deze site

Goed !

Zeer tevreden, snel en goed !!

Goede en snelle levering

Besteld en de volgende dag in huis. Snelle en goede service.

Bijzonder snel

Heb het nog niet uit gepakt

Bob heeft bij de outlet Lusanna in Goes heel goed geholpen. Er werd goed mee gedacht. Klant is koning. De matrassen werden op de lattenbodem zoals thuis gelegd voor het meest realistische gevoel.

zeer slecht geen service nooit meer komen!!!!!!!

geen service binnen 2 maand iets stuk aan tv lift, vraag waar je dit onderdeel kan kopen. mag de klant niet weten, ook niet waar het vandaan komt .. MAAR WEL DE HOOFDPRIJS BETALEN VOOR ONDERDEEL ANDERS DOET DE TV LIFT HET NIET MEER.

Super snelle levering Goede kwaliteit!

Topper niet naar verwachting

Ik heb een split topper besteld op deze site die van 400 euro afgeprijsd was naar 120 euro. Hij zou 200 centimeter lang zijn maar hij is na meerdere keren toch echt helaas niet langer als 195 centimeter. Daarnaast is de kwaliteit van het matras zeker niet bijzonder. Ik vraag me af of hij echt afgeprijsd is van 400 euro naar 120. Ik kan me voorstellen dat dit alleen gezegd is om het artikel aantrekkelijker te maken want qua kwaliteit kan je net zo goed even langs de IKEA.

Goede Websop

Ik heb een dekbed daar besteld en het is prima aangekomen. Wij hebben er nog niet onder geslapen. Maar het ziet er heel goed uit.

Altijd prettige ervaring

Ik bestelde redelijk laat, met het verzoek snel te bezorgen. Ik kreeg mijn product optijd binnen. Zeer dankbaar. Ik heb inmiddels 2 boxsprings en een topmatras bij Lisanne besteld. Prima service, prima materiaal.

Superduidelijk, goed verpakt

Snelle levering, goede communicatie

Snel verzonden Prima kwaliteit

goed product met snelle bezorging

een goed logeerbed met een degelijke matras en handig opklapbaar!

Er Kan veel beter gecommuniceerd worden

Ik heb nog steeds niks binnen en moet jullie nu al beoordelen Dat vind ik een slechte zaak Dus kan ik jullie voor nu 1 ster geven

Snelle levering en hopelijk goede topper

De topper is geleverd. Wel heel erg opgerold voor traagschuimmatras maar hij ligt nu bij te komen van transport. De levering, betaling en service is uitstekend. Nu hopen dat topper ook heerlijk ligt. We gaan het 30 dagen testen. Bedankt tot zover.

Zeer klant vriendelijk

Heel. mooi product en zeer tevreden.

Ik wacht

Voor ik een score toeken wil ik eerst de bezorging gehad hebben. n de matras is er nog niet, dus....

Fijne webshop om te bestellen, snelle levering.

Voor het eerst besteld bij deze webshop (topmatras). Duidelijke omschrijving van de producten, goede prijzen en snelle levering.

Grandioos !

De foto’s op de webshop doen écht tekort aan de kwaliteit van de producten. In het echt is het veeel mooier nog dan dat ik had verwacht!!

Alles prima geregeld van contact t/m levering

OP 9-11 om 10.56 uur een vraag gesteld via mail betreffende de splittop matras en rond 14.00 uur antwoord. Direct besteld en en betaald, daarop een snelle reactie met factuur en hoe het verder gaat m.b.t. de levering door TSN. TSN houd je prima op de hoogte over de levering en de juiste tijd. Kortom een prima combinatie Lusanna en TSN, niets te klagen!

Niet te vreeden

Ben niet te vreeden over de levertijd al een week geleden besteld en betaald maar nog niets geleverd.

Snel en correct geleverd.

Product was exact zoals ik had verwacht en was snel een correct geleverd .

Top zaak, met service hoog in hun vaandel!

Prima bed, prima prijzen, zeker als je het vergelijkt met anderen en een top service! Hele aardige bedrijfsleider (Harry) voor wie niks teveel is. Nee, qua prijs en service hebben wij onze beddenlaken wel gevonden. Tip: laat wel altijd je bed in elkaar zetten, gaat er iets stuk, dan is het garantie van hun. Zeer tevreden klant!

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.