faire prijs met snelle levering

Brede keus qua maatvoering. Duidelijke website. Faire prijs. Snelle levering.

Goed opgelost

Ik kreeg de bestelling snel binnen en toen bleek dat ik de verkeerde hoeslakens had werd het meteen goed opgelost.

Gemakkelijk zoeken en alles werkte zoals het moest..

Proficiat

Snelle reactie op gevraagd informatie. Op basis daarvan aankoop gedaan

....

Naar volle tevredenheid

Snel en binnen de aangegeven tijd bezorgd met tussentijds heldere updates over de stand van zaken rond en tijdens de verzending

Super snelle levering

Gisteren besteld en nu al in huis!

Alles top geregeld en goede communicatie

Bij vragen antwoorden ze direct service top en goede levering

Prima webshop!

Heel eenvoudig om te bestelen, daarnaast wordt heel snel geleverd. Echt een aanrader!

Super zo snel.

ik vind het zo knap dat je het zo snel binnen krijgt. Super

voor de eerste keer dat ik wat bestelde

vlug geleverd en netjes verpakt

Top matras, snel geleverd

Goed contact, snel geleverd. Matras ziet er goed uit ligt lekker

Goed bereikbaar! Snelle service. Produkt even afwachten, topdek, effect rug.

Hele snelle levering

Maandagavond besteld, woensdag in huis.

mooi product goede prijs en aflevering op tijd

mooi product goede prijs en aflevering op tijd

Goede service. Topper na een dag geleverd met de post.

Heb voor de 1e keer iets besteld. Binnen 2 dagen ontvangen en dat in corona tijd.

Goede service en snelle bezorging

Goede service en snelle bezorging

Prima top matrassen voor een bodemprijs!

Twee Topdekmatrassen van comfortschuim voor op de boot besteld omdat de kussen net niet dik genoeg zijn. Nu 2 keer erop geslapen en dit was echt een hele verbetering, hopelijk hebben wij hier nog veel plezier van. Ze zijn licht en geven toch voldoende steun, jammer dat deze niet in de maat 70 x 210 te leveren waren.

Gewoon prima. Heerlijk slapen.

We hebben ondanks de corona, binnen een week de duo topmatras thuis gestuurd gekregen. Ook na enig overleg wat vriendelijk verliep zijn we positief over dit bedrijf

Supersnel bezorgd topmatras!

Supersnel bezorgd topmatras!

goede service

Goede service, snel online antwoord op gestelde vragen en snelle levering. En een heerlijk bed (electrische boxspring) voor een goede prijs!

Ik heb een bonell boxspring gekocht. De stof vind ik erg mooi , zeer netjes afgewerkt. Wat nog beter is het bed ligt geweldig. Hiervoor had ik bij een concurrent een duurder bed wat niet goed lag. Ik kan dit bed aanbevelen. Met de doorklik link kun je zien wanneer de bestelling geleverd wordt ook zeer fijn. Tevreden klant.

Very quick delivery

Good quality and packed well. Very pleased with the price.

Netjes verpakt en snel geleverd

Eerste aankoop bij dit bedrijf en ben erg tevreden. Voldoet aan verwachtingspatroon. Kan het iedereen aanbevelen.

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.