Pluspunten

snelle levering ,goed product

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden qua vertraagde levering.

Pluspunten

Product was uitverkocht, echter na een belletje kreeg ik een email zodra het weer aanwezig was en na een week kreeg ik netjes een email direct besteld en de volgende dag had ik het bestelde in huis. prima service

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering.

Pluspunten

Goede kwaliteit + prima pasvorm Snelle levering

Pluspunten

snel, alles duidelijk. Maken belofte waar. Doen moeite om te achterhalen als er iets fout is gegaan (mijn eigen fout).

Pluspunten

Snel verstuurd, alles prima.

Pluspunten

super snelle levering aantrekkelijke prijzen

Pluspunten

Snelle levering , allen 1 hoes is dubbel gestikt maar is geen probleem verder

Pluspunten

Afgeproken levering en informatie was heel goed

N.v.t.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering!

Volgens de website had ik een dekbed met watmteklasse 2 besteld. De dekbedden waren echter warmteklasse 1.

Pluspunten

Iets meer duidelijkheid bij traagschuim matrassen. Melding dat hij te klein is bij uitpakken omdat hjj moet uitzetten.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden en slaap heerlijk. Op tijd gelevetrd als volgens afspraak. Voor die prijs onvergelijkbaar met wat ik verder zag op internet.

Installatie aanwijzingen waren voor mij niet makkelijk, gelukkig wel voor mijn meer technische schoonmaker, Meer verbale aanwijzingen zijn nodig.

Pluspunten

prettig telefoongesprek voor advies. snelle levering, prima verzorgd.

Pluspunten

zeer goed geholpen bij klantenservice bij het afwegen en maken van een beslissing snelle levering klantvriendelijk

Pluspunten

Makkelijke website; levering keurig op tijd; goede communicatie omtrent levering

Pluspunten

Duidelijke website, zeer snelle levering en goede afwikkeling. Over het product, een matras topper ben ik zeer te spreken. Onze traagschuim matrassen werden wat ouder maar niet aan vervanging toe en dit was een goede oplossing. Ik beveel dit bedrijf aan een ieder aan.

Pluspunten

De beschrijving van het produkt komt volledig overeen met de werkelijkheid. De levering was gewoon supersnel! Echt top!!! Dank je wel! Deze webshop kan ik zeker aanbevelen!

Bij deze eerste aankoop zie ik totaal geen negatieve punten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aardig te woord gestaan, snelle correcte levering, de meest duidelijke uitleg wat het product inhield.

De uitleg met voor en nadelen in vergelijking met andere boxsprings, mag nog preciezer.

Pluspunten

goed product en snelle levering

geen idee alles was prima

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering!

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.