Ik kon mijn bestelling niet plaatsen De website gaf aan niet op voorraad Ben prima geholpen door Mathijs die gezorgd heeft dat het alsnog lukte Hartelijk dank

uitstekend

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Snelle service!

X

Snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt, geen klachten.

Snelle levering goed verzorgd

Goede klantenservice en uitstekende topdekmatras

De klantenservice hielt me goed op de hoogte van de levering van het matras. Het topdekmatras is heerlijk en een uitkomst voor mijn rugpijn. Slaap er nu 3 dagen op en de pijn is nu al een stuk minder.

Maat artikel precies goed en snelle levering!

Maat artikel precies goed en snelle levering!

Snelle levering.

Het topmatras slaapt heerlijk, geen spierpijn meer.

Zeer goede website, vlot en gemakkelijk bestellen en zeer snel geleverd!!

Alles prima

TOP

Top qua levering, top qua prijs en een top topdekmatras!!!

Perfect!!

Keurig en snel geleverd!! Fantastisch dekbed voor een mooie prijs Goed geregeld met Afterpay

Veel langere levertijd als beloofd

Ik heb op donderdag besteld en pas de donderdag erna kreeg ik bericht wanneer mijn matras afgeleverd zou kunnen worden. Dit kon niet op vrijdag en voor de zaterdag moest ik bijbetalen. Uiteindelijk werd de keuze dus de maandag. Slechte service.

topper ziet er goed uit tot nu toe lekker geslapen maar heb hem pas 3 dagen

Prima rijs/ kwaliteit verhouding Ik heb gebeld, toen er iets niet meer voorradig bleek, ik kreeg daarvoor een heel mooi aanbod voor een alternatief. Daar zijn wij heel erg tevreden over, volgende keer als we weer iets nodig hebben, gaan we zeker weer naar Lusanne. Levering ook prima, op tijd wat afgesproken was!

Voorbarig

Nog voordat ik mijn aankoop heb, word ik al gevraagd om een review te schrijven. Dat kan beter na de ontvangst gebeuren. Wat ik ook ter verbetering vindt, is de hoeveelheid mails die ik ontvang als klant, dat zijn er nu al 5! In uw mail schrijft u dat er mogelijk kosten worden berekend als er niemand thuis is, maar de bezorgtijd wordt niet in overleg afgesproken. Dat kan wel iets klantvriendelijk er en transparanter. Alstublieft.

Snelle levering, ben zeer tevreden.

Prima product kwaliteit Prijs verhouding Supersnelle levering en follow up Aanrader

Goede kwaliteit, snel geleverd, leuke prijs

Als boven

Helemaal top

Bestelt snel geleverd , goed contact

Overzichtelijk en helder

Ik heb vrij snel een keuze gemaakt en direct besteld

Goed product en goede service,

Op 2 mei jl. bestelden wij via de website een Split-Topdekmatras duo-bamboo koudschuim+traagschuimmatras. De levering hiervan geschiedt op donderdag 7 mei door bezorgdienst TSN groep. Na aflevering van het pakket,, pakten wij de doos uit. Op de pakbon stond keurig vermeld ons bestelde matras. Echter bij het uitpakken van het matras blijkt dat het geen split is maar een gewone Topdekmatras. Oeps foutje. Als wij vervolgens de doos verder bekijken zitten er twee stickers op waarvan een met de melding: dat er een Split Topmatras in de verpakking zou zitten, en op de andere sticker staat de vermelding een Topmatras. Vervolgens gelijk contact gezocht op donderdag 7 mei met de klantenservice van Lusanna, waar wij goed werden geholpen, Er zou een nieuw matras ter omruiling worden opgestuurd. Levertijd binnen 1 week. En de excuses voor het ongemak. Dus het is nu nog even wat langer wachten op ons nieuws Split Topper matras.

uitstekend

Matrasonderlegger is van goede kwaliteit en heel snel geleverd ondanks coronatijd.

Bijna alles verlopen zoals het hoort!

Jammer dat er geen dagdeel genoemd wordt, voor de bezorging.

Goed verpakt en snelle levering

Binnen 1 dag geleverd,goed product.

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.