Super fijne splittopper!

Dankzij deze aankoop slaap ik weer heerlijk. Goede kwaliteit zonder duur te zijn!

Netjes bezorgd en zelfs op de slaapkamer gebracht.

Nette firma

Keurig binnen een week thuisbezorgd

Precies zoals ik het verwacht.

Snel, duidelijk, precies volgens beschrijving.

Keurig mail gekregen voor exacte tijdstip, en ook nog half uur voor levering een telefoontje, en netjes afgeleverd.

Het is een heel fijn product, website en een top service

Prima website Top product Snelle levering Top service, al met al een dikke tien waard

Snelle levering, alleen de bezorger wacht nnet op mij, en liet gewoon het pakket staaneinide hal Mee

DHL slechte service zette het pakket in de hal, een ieder kan het meenemen, normaal hoor je voor ontvangst te tekenen, als ik slecht ben, had ik kunnen zeggen dat ik het pakket nooit heb ontvangen, dit gebeurd meerdere malen per week, dat weet ik van mijn buren

Niet uit bed te krijgen!

Na diverse malen de showroom te hebben bezocht te Goes gingen we iedere keer weg met en goed gevoel na een goede product informatie. Wel geschrokken van de prijs, hoe is het mogelijk dat zo’n mooi product voor die prijs geleverd kan worden. Bij een volgend bezoek na een goede ontvangst en een hoop lol een volledig elektrisch bed besteld, hetgeen keurig geleverd/ gemonteerd is. Het slaapcomfort is buitengewoon prettig, we zijn blij geluisterd te hebben naar het goede advies van de verkoper.👍 Jan uit Middelburg.

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle levering! Zal hier zeker nogmaals bestellen zodra ik iets nodig heb!

Goede levering

Netjes bezorgt ook wat we extra bij geleverd na nog een bestelling hadden gedaan

Belde op om dat het matras lengte tekort kwam heeft mij gerust gesteld dat het echt binnen 48 uur het goed zo zijn zo niet kon ik gelijk contact op nemen foto sturen en als hrt zo was werd er gelijk iets aan gedaan

vlug en zo te zien prima

Vlotte en snelle levering.

Hele snelle service ,,,Goede kwaliteit,,

super communicatie, vlot en snel geleverd in België

Ilse van de klantendienst heeft mij zeer goed en snel geholpen! Ik ben heel tevreden over het volledige proces: van eerste contact tot levering. Je kan hier met een gerust hart bestellen: het komt zeker goed!

Zeer snelle en correcte levering

vlugge service en goeie bediening

hebben mij goed geholpen tijdens de chat met mijn bestelling voor een topdekmatras de levering was al binnen een week en ben er zeer tevreden over voor de levering naar belgié

Goede geregeld

Besteld, daar achteraan ontvangstmail, met track en trace erbij bestelling was mooi op tijd.

Top geregeld allemaal 👍

Zowel de zaak in Leersum als online is goed geregeld!

Vlotte levering, goede producten

Zie boven

Vlotte levering bestelling viel wat tegen.

De levering was vlot en snel. Ik heb een hoes voor een logeerbed besteld. En ondanks dat de kwaliteit van de hoes mij tegenviel heb ik hem toch gehouden.

Wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit en ook over de service.

We hebben een matras gekocht. Op ons account leek de bestelling ingetrokken, maar na contact te hebben gehad via de chat bleek alles in orde. We kregen steeds snel antwoord, heel prettig. We zijn ook erg blij met het matras.

De bestelling verliep prima.

Contact gehad met de klantenservice en werd goed geholpen.

Zeer goede kwaliteit voor goede prijs

Had vraag over bestelling en werd snel en correct over de telefoon geholpen. Geen lange wachttijden. Prima!

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.