Pluspunten

Pluspunten

Snel reactie en levering

Pluspunten

10 punten

dat je met acceptgiro kunt betalen niet iedereen doet internet bankieren,bij bol.com is dit ook mogelijk.

Pluspunten

Duidelijke site, Snelle levering Vriendelijke klantenservice

geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en tevreden over de kealiteit van het geleverde product.

Pluspunten

Op tijd en correct

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Snel, goed en goedkoop..

Pluspunten

product wordt keurig op tijd geleverd, mail met levertijden en of het uitkomt anders kan je wijzigen. handleiding bijgevoegd. we moeten het nog in elkaar zetten maar het ziet er goed uit dus dat zal wel lukken.

ik zie geen verbeterpunten alles is keurig op tijd geleverd. product is netjes verpakt en van goede kwaliteit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Directe contactname bij problemen. Snelle verzending van de artikelen.

Zorg dat foto en omschrijving van de artikelen kloppen met de geleverde producten. Tip: bied als genoegdoening een vervangend artikel aan zonder bijkomende kosten voor de klant

Pluspunten

Communicatie.

Bij bestelling van meerdere exemplaren, dit centralisten. Hierdoor was de levering 2 dagen later. Als op de site aan gegeven.

Pluspunten

Snel en goede kwaliteit

Pluspunten

Het bedrijf nam met mij telefonisch contact op naar aanleiding van een onduidelijkheid, ipv gewoon leveren en dat ik het dan weer terug zou moeten sturen! Absoluut perfect!

Pluspunten

snelle vlotte levering en prijs verhouding

geen

Pluspunten

Goede uitleg over materiaal en het onderhoud van het materiaal. Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Snelle goede service

Pluspunten

Goede en snelle service. Mooie kwaliteit Kapok kussen voor een vriendelijke prijs!

Pluspunten

De service is uitstekend: ook op mijn mailtje met een vraag werd meteen gereageerd (Rudi)

In de advertentie staat: bezorging dinsdag (of op een andere door u gewenste dag) Maar die dag kon ik nergens invullen. Duidelijker zou zijn: vóór 10.00 uur besteld: de volgende dag bezorgd. (behalve op zaterdag? of in het weekend? Dat weet ik dus niet.)

Pluspunten

Pluspunten

zeer tevreden over dit bedrijf.

zou het niet weten wat ik hier over moet vertellen . ook geen tips.

Pluspunten

Zeer tevreden. Ik bestelde de verkeerde maat en telefonisch werd geregeld dat de goede maat de volgende dag bij het postkantoor bij mij in de buurt werd afgeleverd. Dit omdat ik ervan verzekerd was dat ik het product mee kon nemen maar mijn vader. In goed vertrouwen werd afgesproken dat ik het verkeerde product retourneerde. Snel, accuraat en bijzonder vriendelijk opgelost. Product keurig verpakt en afgeleverd bij postkantoor. Chapeau!!!!

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.