Snelle levering!

De reactie op mijn bestelling verliep zeer vlot en de bestelling ook. Het enige jammere vind ik dat ik geen andere datum voor de levering kon aangeven. Nu moest de bezorger nog een keer terugkomen omdat ik niet thuis was. De communicatie hierover was wel duidelijk en correct!

Led geleverd primatopdekmtras en kussen

Snel geleverd en het ligt prima

Zonder vragen krijg je geen duidelijkheid op de website.

Duidelijke afspraak over levering in 2 zendingen.

Tweede levering verpakt in doorzichtig plastic, dit viel mij tegen. Voor de rest zeker tevreden.

Goed matras, prima service!

Duidelijke website, goede producten. Toen de levering iets vertraging opliep, ontving ik een keurig mailtje daarover.

Goede en snelle levering en een heerlijk matras!

prima bestelling

snel geleverd, prima verpakt

Goed verpakt mijn split topper en volgens afspraak geleverd.

Uitstekende service

Goede ervaring en snelle levering . Kan alleen maar zeggen chapo 👍🏼

Medewerkers webwinkel top!

Product in winkel te Rijssen was duurder dan in de webwinkel. Daar was niets te overleggen over de prijs.

Mooie transactie

Goede prijs Duidelijke website Tijdige levering Ik ben zeer tevreden

Top snel en iedereen aan te raden

Monarch dekbed superrr

Dekbedden besteld, stonden voorradig maar helaas kreeg ik een berichtje dat de levertijd wat langer kon zijn met een oplossing die helaas voor ons niet paste. Maar werd meteen geannuleerd en geld teruggestort daar kunnen veel webwinkels nog wat van leren!

Blij

Blij met ons bestelde donzen dekbed. Duidelijke informatie op de site en snelle levering ondanks de feestdagen

Mooie topper, mooie prijs

Heel blij met de topper!

Goede service zoals het hoort

Snelle levering. Een paar keer via mail en telefoon contact gehad. Dit verliep vriendelijk en professioneel. Ze informeren je pro actief als dat nodig is. Eigenlijk zoals het hoort, maar bij veel bedrijven niet meer aanwezig. Complimenten aan Lusanna voor de communicatie en snelle reacties.

Snelle levering. Niet te leveren direct geld terug.

Een kussen is niet leverbaar op dit moment. Er werd meteen gemaild en aangegeven dat geld terug gestort werd. Dit is ook direct gebeurd. Als je belt en er is even niemand beschikbaar wordt je netjes teruggebeld.

Wij hadden een logeerbed nodig. Dit bed werd zeer snel geleverd en was stevig verpakt. De kwaliteit voldoet ruim aan de verwachtingen.

Gewldig

Product was beschadigd afgeleverd maar keurig en snel opgelost. Top.

Snel geleverd in keurige verpakking

Snel geleverd in keurige (dubbele) verpakking; kwaliteit uiteraard afwachten, maar ziet er voorlopig prima uit en voelt goed :)

Topservice!

Medewerkster aan telefoon professioneel en aardig. Afspraken zijn helemaal nagekomen. Bed ligt prima. Al met al dik tevreden!

Snelle levering en een goede prijs

Goede kwaliteit,service en levering

Goede service, kwaliteit en snelle levering

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.