Pluspunten

alles prima verlopen vr gr jaap hendriks

Pluspunten

No-nonsense, komt beloftes na, goede prijs

Betere vergelijking tussen de verschillende kwaliteiten matras.

Pluspunten

Goed product, snelle levering.

Pluspunten

Duidelijke website, overzichtelijk, zeer acceptabele prijzen en erg snelle levering.

Pluspunten

Snelle verzending!!

Pluspunten

Snelle levering, goed gesorteerd.

Pluspunten

Goed snel geleverd.

3x kort achter elkaar iets besteld, alleen bij de laatste bestelling statusmailtjes gekregen.

Pluspunten

Slaapt heerlijk. Snelle en correcte levering. Complimenten

Wat mij betreft, zo doorgaan

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Netjes behandeld ik zat met het probleem dat het weer was terug gestuurd later kwamen we er achter vanwege de letters van de postcode stonden er niet achter. Een email gestuurd kreeg netjes antwoord gekregen. De volgende dag nog niets binnen.gebeld geen antwoord in een mum van tijd werd ik gebeld toen kwamen we er achter van de letters . Het matras zou verstuurd worden maar???? Het matras ligt erg fijn

Ik had afgesproken omdat wij het weekend niet waren dat het dan maandag op bij TNT geleverd dan zou ik het dinsdag aangeleverd krijgen maar wij kregen donderdagavond om 22.00 een email van TNT dat het vrijdag middag geleverd werd moest nog weer iemand regelen om op te letten. Dat was een min punt dus beter luisteren door de telefoon doet al heel goed.

Pluspunten

4 sterren

Plastic verpakking is een beetje gescheurd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwam op tijd Netjes verpakt

Het product was direct stuk... Hele slechte rits Hoewel het qua afmetingen ruim zou moeten zitten (de matrashoes), was het in werkelijkheid heel krap. Over het algemeen is mijn beoordeling van het product dus slecht.

Pluspunten

Snel geleverd, top matras

Pluspunten

Snelle levering en goed product

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Boxspring werd sneller geleverd dan men telefonisch had aangegeven, want men zou het bed niet op voorraad hebben en in ene was het er dus wel. Maar dat verklaart wellicht de staat van het bed....

1 Boc spring is beschadigd uit de doos gekomen. Installateur heeft dit meteen doorgegeven en komt dit nog vervangen nadat Lusanne een nieuwe heeft aangeleverd. Dozen waren ook erg verfomfaaid, alsof dit bed een soort van leftover was of erger nog een showroommodel was...daarnaast staan de poten ook niet in een mooie rechte lijn zoals het hoort. online ziet het er allemaal veel beter uit dan in werkelijkheid. Ik ga ervan uit dat bovenstaande op de een of andere manier wat gecompenseerd wordt. Bijv. door het leveren van kussens, of een dekbed of...Lusanne kan dit het beste zelf invullen. Wij hopen dat het vervangen van de kapotte boxspring niet weken gaat duren!!

Pluspunten

Keurig verzorgde levering. De moltons zijn vaan zeer goede kwaliteit.

Geen idee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Bij acties is het belangrijk het beloofde extra product (in mijn geval een kussensloop) meteen met de bestelling mee te sturen. Jammer dat ik daar achteraan moest. Het is wel snel recht gezet, maar toch niet netjes.

Pluspunten

Ik had de verkeerde postcode ingevuld maar het pakket kwam op het goede adres aan

Pluspunten

Hele snelle service. Doen wat ze beloven.

Pluspunten

Meedenken en niet klakkeloos de bestelling overnemen. Voorkomt onnodige teleurstelling. Top!!

Pluspunten

Bestelling eenvoudig en zonder problemen. Levering vlot en duidelijk.

Geen( na deze eerste bestelling)

Pluspunten

Razend snelle levering....zelfs op zelf gekozen datum....

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.