Super snel geleverd

👌 Bedank

Snelle levering, prima product, goede omschrijving.

hhhhhh

Snelle levering, goede communicatie vriendelijheid

Werd aangeraden door een goede vriendin, zeker geen spijt ga er zeker terug voor meer producten

goede en snelle service!

Bij levering bleek het artikel beschadigd en niet compleet. Met dank aan de goede en prettige communicatie met de klantenservice, werd het beschadigde artikel al snel weer opgehaald en vervangen door een nieuw. Probleem naar tevredenheid opgelost.

Goede en snelle levering.

Super!!

Als het goed is hebben jullie ook een zaak in joure nu? Die zaak wel ik beoordelen We zijn geholpen door " de oude "baas Hij heeft er ontzettend veel verstand verstandigs.. dat was te merken We hebben een topdekmatras...plus 2 kussens gekocht...en eerlijk is eerlijk...wij hebben beide nog nooit zo lekker geslapen Komen weer normaal roodmoe en stijf uit bed...ik kon voor t éérst in jaren blijven liggen... zonder pijn in nek en rug Ik ben die oude baas ontzettend dankbaar... en ik hoop dat jullie nog lang in joure blijven.. desnoods kom naar sneek😉 De kussens die we gekocht hebben... hebben een zogenaamde nekrol... maar god wat ligt dat heerlijk Zelfs peter( mijn man.. die sceptisch was)...is tevreden Dank jullie wel!!! Vr gr rika bijlsma Hommerts.

Snelle levering, goed product scherpe prijs.

Ik ben erg tevreden

Prima afhandeling.

Vlotte behandeling.

vlotte levering, vriendelijke dame aan de telefoon,

Fijne toplaag, een echt matrasje.

Fijn matrasje om extra laag te hebben. De hoogte viel me mee. Het is echt een matras, ook al is hij laag.

Supersnelle levering

Ik moet het product nog uitproberen.

Ontzettend tevreden , super goede matras, slaap er heerlijk op !!

prima product op tijd bezorgd

slaap prima onder ons nieuwe dons dekbed! Bij Lusanna was die goedkoopst en de kwaliteit is prima

Goede kwaliteit en een snelle levering.

Een heel fijn bed gekocht dit jaar bij Lusanna. Helaas bleek een deel kapot te zijn bij thuis komst, maar dit is direct opgelost door een nieuw deel te bezorgen. Vriendelijke mensen, goeie producten!

Een goede website en prima service

Het contact is prima bij vragen en je wordt duidelijk te woord gestaan of per email bericht. Houden zo!

Prima geholpen

Was wat onduidelijkheid over de leverdatum, maar vriendelijk te woord gestaan na telefonisch contact. Afspraak maken met de bezorgdienst ging prima. Datum stond ook vast en werd niet steeds verschoven, zoals bij concurrent.

Snelle levering. Heerlijke toppers.

Top, snel en vriendelijk

Had verkeerde maat besteld, en door een vriendelijke dame, zeer snel opgelost.

Prima topping en supersnelle levering.

Snelle levering en prima topping.

Goed materiaal en zeer snelle levering

De website, de bestelling en de aflevering van het bestelde alles verliep vlekkeloos

Mooi product en snelle levering

Mooi product mooie prijs en snel geleverd

Goed geregeld

Eenvoudige en overzichtelijke website. Snelle reactie via mail op een vraag. Goede levering. Nu nog afwachten en testen of de matras voldoet

Snelle levering, fijne producten

De website is duidelijk, wat ik zocht heb ik snel gevonden en is vervolgens heel snel geleverd. Wat ik jammer vind is het feit dat ik 2 artikelen bestel die dezelfde dag geleverd worden met 2 verschillende vrachtwagens, Dat kan naar mijn idee iets milieubewuster.

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.