Topdekmatras 160 x 200 gekocht. Snel geleverd , goed product.

Oplichterij in winkel Leersum

Nepperij. In Leersum zeggen ze al maanden, dit is de laatste kans met data erbij (schuiven ze iedere keer op) Leegverkoop. Hoge kortingen. Er klopt niks van. Er is maar weinig echt in de aanbieding. En wat er in de aanbieding is van slechte kwaliteit. De mooie bedden, daar betaal je nog de volle mep voor.

Beschrijving duo topsplitter website komt niet geheel overeen met realiteit

In web site is aangegeven dat de duo top splitter 10 tot 11 cm dik is. In werkelijkheid in topsplitter net 8 cm dik. Verder tevreden over aflevering. Over het ligcomfort zijn we wat minder tevreden. Het matras voelt vrij hard aan waardoor een ondersteuningsgevoel ontbreekt

Alles goed

Prima website en product naar verwachting.

Tevreden

Topdekmatras 160 x 200 gekocht. Snel geleverd , goed product.

Ja

Goed product, mag sneller geleverd worden

Uitstekend!

Ik heb een bed gekocht en wist ook al voor ik hem bestelde dat er een levertijd aan zat. Uitstekende communicatie! Nog binnen de levertermijn nam de vervoerder contact met ons op, zowel via de email als telefonisch. Hier een afspraak gemaakt en keurig een dag voor levering kregen we een sms met de verwachte tijd. Keurig binnen de tijd belde de chauffeur dat hij er over een half uur zou zijn. Spullen werden keurig binnen afgeleverd en na controle en goed keurig van zowel de chauffeur als ik is er getekend. Dit gehele proces van bestellen t/m de levering en hoe mooi de spullen zijn een grote pluim voor lusanna!!! Mijn volgende bed die ik binnen kort zal kopen doe ik weer bij dit bedrijf. Groet, Theo

Positief

Ons bed in Goes gekocht. Prima geholpen met verschillende adviezen. Zeker de moeite waard om te gaan kijken!!!! Vriendelijk, correct en behulpzaam

Mooi product voor goede prijs en snelle levering

Mooi product voor goede prijs en snelle levering

Prima,snelle bezorging

Van bestelling tot levering alles was uitstekend geregeld.

De bestelling lukte niet, omdat de split-topper van 10 cm dik 180 x 200 cm tijdelijk niet leverbaar was. Keurig een mail toen het wel kon. Half uur voor levering een bericht dat zij eraan kwamen. De matras was professioneel vacuüm verpakt. Afgeleverd in de slaapkamer. Een uitstekende organisatie, vriendelijk en correct! Oh ja en een prachtige matras, ligt heerlijk.

Heel erg tevreden over Lusanna Webshop

Een geweldig Topdekmatras , weer slapen als vanouds .

Had een Dream Micro-Pocketveermatras + Traagschuim 80x200 besteld. Prima matras. Ligt heerlijk. Snelle uitlevering door leverancier, alleen bezorging door DHL was minder. Maar daar kunnen hun niets aan doen. Kortom, een aanrader.

Erg goede klantenservice

Ik werd erg goed op de hoogte gehouden. artikelen geleverd zoals afgesproken.

Zeer snelle levering en prima product.

Klantgericht

Mijn pakket raakte zoek. Na telefonisch contact werd er direct gereageerd en kreeg ik een ander topmatras opgestuurd. Prima afgehandeld. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Aanrader.

Goede communicatie, top product

Zij gaven na de bestelling duidelijk aan hoelang het zou duren voor het product geleverd zou worden. De vervoerder heeft een uur voor levering gebeld met de mededeling dat ze er met een uur zouden zijn.

wat ze hebben belooft zijn ze na gekomen

Mooie topper van 10 cm dik 1 zijde traagschuim ander zijde koudschuim.

Geweldige service

Erg tevreden over de snelle afhandeling van een probleem. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en er werd meteen aktie ondernomen waardoor het probleem heel snel was opgelost.

Snelle levering, tevreden met het produkt

Kanhet anderen aan bevelen

Snelle levering en goede klantenservice

Snelle levering. Ik had een fout gemaakt ivm met betalen En dit is heel snel correct geregeld door de klantendienst

Slecht

Ik heb vorige week ,in Goes een boxspring gekocht,mij werd verteld, dat deze op voorraad was ,en hem met een week thuis Bezorgd zou,krijgen. Thuis de slaapkamer leeggehaald, en dan maar een nachtje op de grond! Na wachten op een telefoontje, geen reactie ,zelf maar gebeld,en kreeg te horen ,dat de boxspring nog besteld moest worden,ik voel me ontzettend belazerd ,ben 68 jaar ,en er werd gezegd ,dat het waarschijnlijk nog wel een dag of 10 kan duren. Als je in de winkel komt word je heel vrolijk benaderd ,maar mijn ervaring is ,dat er een groot toneelspel gespeeld word. Ik wacht het nog even af,anders ben ik nog niet klaar met deze firma,ben benieuwd of ze dit op de website ,laten staan ,want ik ben niet de enige die dit meemaakt,schandalig! Inge van der wielen.

Goede service, goed product

Erg fijn dat je op maat gemaakte matrashoezen kan kopen. Kreeg nog extra een email om aan te geven dat de hoes op maat gemaakt zou worden en direct uit de fabriek wordt opgestuurd dus het daardoor iets langer kan duren, dus dat was netjes. Binnen 5 dagen binnengekregen en hij paste prima, erg prettig materiaal en ademt goed. Kortom: helemaal perfect.

Tevreden

snelle levering, goede advies en klachten worden goed opgelost

Te lange wachttijd op bezorgdag!

De matrastopper zou snel geleverd worden. Er werd mij beloofd tussen 14 en 18u bezorgen door DHL. Hij werd uiteindelijk om 20.45u bezorgd. Dat vond ik echt te lange tijd om thuis te zitten wachten. Daar had beter over gecommuniceerd kunnen worden. Voor de rest ben ik tevreden!

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.