Pluspunten

Bij levering bleek ik een verkeerde maat kussensloop gekocht te hebben. Bij telefonisch contact werd ik soepel en netjes door Ilse van de klantenservice door het terugstuur beleid geloodst. Meteen na het gesprek kwam er een mail door waar alles nog eens duidelijk instond. Uitstekende service.

Pluspunten

Wat je besteld krijg je. Prima verpakt en al.

Nee. Perfect zo

Pluspunten

Prijs/kwaliteit goed.

Er staat als je voor 16:00 besteld, dan krijg je je bestelling de volgende dag.Ik kreeg de bestelling pas 4 dagen later helaas.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, super product, zeer tevreden.

Pluspunten

Alles was positieve.

Niets

Pluspunten

-ik kreeg geen kortingsmail toegestuurd. daarover gemaild. inmiddels matrassen ed al besteld. achteraf toch mn korting gekregen!! enorm netjes! blij mee.

schuimrubber was vies. ik moest de eerste week na aankoop de hoes al wassen. (zoon had erop geplast) dus daardoor zag ik dat er allerlei viezigheid op het schuimrubber zat. haartjes, kruimels enz. kon gelijk zuigen. vervolgens hebben mn 2 zoontjes ook nog stukken schuimrubber uit het matras getrokken........ daar balen we heel erg van. Hier kunnen jullie uiteraard niets aan doen.

Pluspunten

Snelle levering zonder problemen. Goede communicatie via de mail. Altijd snel een reactie. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Pluspunten

Goede site, duidelijk, snelle levering

Nvt

Pluspunten

Bestelling goed en snel geleverd

Pluspunten

Wij zochten een oplossing voor onze matras die we over 3 jaar aankochten en reeds doorzakte. Dan hebben we gelukkig jullie site gevonden en onmiddellijk een topdekmatras gekocht. We sukkelen ook met onze hoofdkussen en ook deze hebben we bij jullie aangekocht. Heerlijk slapen nu! Lang gelden dat we zo goed geslapen hebben zowel de matras als de hoofdkussens zijn super! Tevreden klanten hier in België!

Pluspunten

Super duidelijke informatie op de website over het topmatras die ik heb aangeschaft. Verder goed afgehandeld en geen nare ervaring gehad.

Pluspunten

9 erg te vreden, snelle levering

Pluspunten

TOP!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goed product afgeleverd.

Pluspunten

Snelle service en prima communicatie!

Pluspunten

Super, snelle nazorg na defecte motor. Binnen 2 dagen nieuwe.

Pluspunten

geweldig bedrijf, met prima klantenservice en snelle levering

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.