3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfecte levering

Pluspunten

Snelle levering.

Tijd van levering was wat onduidelijk. Moest om 4 uur naar het werk en gelukkig kwamen ze net voor die tijd . Dat was heel fijn. Had de buurvrouw al gevraagd of zij het pakket bij mij binnen wilden laten zetten. Omdat zij wel een sleutel hebben.

Pluspunten

Snelle levering en goed dekbed.

Pluspunten

Top levering en snelle levering. Alles goed verpakt en geen schade.

Pluspunten

overzichtelijke website met kwaliteit producten ,heel klantvriendelijk

geen

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs Goede kwaliteit

Pluspunten

Het was echt super de volgende dag in huis

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering, prima kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service/bezorging

product opklapbed geeft een onaangename lucht af; bij uitpakken uit doos meteen heftig en nog steeds niet verdwenen.

Pluspunten

Snel geleverd Goede kwaliteit Vriendelijke klantenservice

Pluspunten

Prima service. Snel geleverd

Voor zover bekend geen.

Pluspunten

Op zoek naar een bed van goede kwaliteit met een niet al te duur prijskaartje. Waar koop je zoiets? Van een collega de tip gekregen om bij Lusanna Almere langs te gaan. Eenmaal aangekomen werden wij klantvriendelijk ontvangen. Hier en daar op verschillende (boxspring)bedden en (top)matrassen gelegen. Vervolgens verschillende kussens uitgeprobeerd die aansloten op onze wensen. Uiteindelijk een mooie boxspring gekocht incl. top matras van traagfoam en op onze wens aansluitende kussens. Bed keurig volgens afspraak geleverd (op 7e etage) en in elkaar gezet. Dat is inmiddels bijna 3 maanden geleden en elke nacht genieten wij van de aangeschafte boxspring. Kortom: neem een kijkje in de showroom van Lusanna als je opzoek bent naar een kwalitatief hoge boxspring. De klantvriendelijkheid en service zijn prettige bijkomsten.

Pluspunten

levering volgens afspraak prima product goede prijs/ kwaliteit verhouding

geen

Pluspunten

Snelle en correcte levering . Product voldoet aan alle verwachtingen

Jammer dat bij de 4 seizoenen dekbedden niet staat aangegeven welk het zomer/winterdeel is

Pluspunten

Snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na snelle levering bleek de matras van het logeerbed niet in orde, naad losgescheurd en grote vlekken erop. Na telefonisch contact toegezegd dat er een nieuwe matras werd opgestuurd, en 2 dagen later werd de matras geleverd. Prima service

Checken of het product in orde is voordat het wordt opgestuurd

Pluspunten

Duidelijke site en goede afspraak qua bezorging

Bezorging kan iets beter bv ene bezorger vraagt: waar kunnen wij het neerzetten, dus ik vraag of ze het boven kunnen zetten, zegt andere bezorger nee wij doen alleen begane grond.

Pluspunten

Goede en betrouwbare info over het product.Snelle levering. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Niets tot nu toe

Pluspunten

Prachtig product, snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Heel snelle levering.

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.