Pluspunten

Prima! gelijk de volgende dag zoals beloofd was thuis bezorgd

Pluspunten

Super!! Half uur van te voren gebeld netjes op tijd! helemaal super

Pluspunten

Goed te woord gestaan en goed advies gegeven

Geeen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het ontvangen dekbed werd netjes verzonden en is van een goede kwaliteit

Ontzettend trage levering en geen eerste communicatie vanuit hun hierover. Ik had een donzen dekbed besteld waarop ik een week moest wachten. Tegelijkertijd had ik een dekbedovertrek besteld en deze kwam na 2 weken. Pas na mailing vanuit mij krijg ik reactie. Jammer dat de verzending zo traag is. De producten zijn wel goed. Voor mij een reden om een volgende keer wel weer iets te bestellen hier

Pluspunten

2 toppers snel geleverd, verkeerd besteld, gratis terug gestuurd en geld snel weer terug op rekening. Telefonisch goed bereikbaar. Kortom goed zaken dien met Lusanna

Pluspunten

Prima. Levering niet zo snel omdat dekbed nog besteld moest worden bij Ducky Dons. Verkeerde leverdag was telefonisch zo verplaatst. Erg fijn.

Nee

Pluspunten

prima! goede te woord gestaan met extra advies, prima levering, fijn matras (Bas) - goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Duidelijke en snelle communicatie, ook de levering was erg snel.

Pluspunten

Snelle levering, goede actie, prima communicatie over de levering

Aangegeven dat je van te voren wordt gebeld door de chauffeur, dit is niet gebeurd

Pluspunten

Prima service. Had zwarte boxspring besteld, want antracietkleurige was niet voorradig. Toen deze weer bestelbaar was, tel. gewijzigd. Op tijd de juiste kleur bezorgd door vriendelijke medewerker van TSN.

Pluspunten

Snel geholpen betreffende een vraag /probleem over mijn bestelling. Vriendelijk te woord gestaan en alles is keurig opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

Hardheid aangeven op site staat nu niets bij

Pluspunten

Snelle levering en aardig personeel als je telefonisch contact opneemt. Goed voorgelicht

Pluspunten

Zie boven ik heb de beoordeling al meerdere keren gedaan ! En vind dat genoeg , ik wil hier niet steeds aan herinnerd worden !!!

Pluspunten

uistekende snelle levering en achteraf betalen mogelijk....fijn! zeker met een matras waar je wel op wilt liggen

Pluspunten

Alles goed geregeld

Pluspunten

Snelle geleverd en slaapt heerlijk

Pluspunten

Snel verstuurd, netjes ingepakt.

Pluspunten

prima service, ik had een vraag over de levering, deze kwam in delen, maar door de serviceafdeling werd hier ook snel op gereageerd. Zal een volgende keer zeker weer hier een bestelling doen.

Pluspunten

Snelle levering en prettige communicatie m.b.t. De levering

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke informatie daarover, erg goed product.

Nvt

Pluspunten

vraag werd snel beantwoord door de klantenservice artikel niet in voorraad maar er werd een beter artikel geleverd zonder meerprijs. keruig snelle reactie per mail

informeren als iets niet in voorraad is, ik kreeg een ander artikel en dacht dat het een pick fout was

Pluspunten

Geen klachten!

Pluspunten

Zeer vlotte communicatie over retour en perfecte snelle afhandeling

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.