Wél een mail tbv beoordeling, maar geen matras

Had liever mijn matras vandaag ontvangen ipv deze mail......kan niet slapen vd pijn in mn rug...

Prima voorlichting, wachttijd 4 mnd klopte exact, netjes bezorgd en geplaatst. Belangrijkste: heel tevreden met bed, topper en matras. Dank!

Prima geregeld

Duidelijke website, Snelle bestelling en levering

prima matras

Snelle levering.

Jammer dat ik geen mailtje kreeg wanneer het geleverd zou worden. Nu moest de buurman het aanpakken. Verder ziet alles er goed uit.

Snel antwoord en levering

Goed en mooi product.

Netjes en op tijd afgeleverd.

Alles goed voor elkaar

Dat alles goed geregeld is

Correct en op rijs

Fijn dekbed

Mijn eerste nacht onder mijn donsdekbed was erg fijn. Niet te licht maar wel warm. Precies zoals ik had verwacht

Super service en binnen 24 uur geleverd.

Zeer tevreden en ik ben super vriendelijk telefonisch geholpen.

Vriendelijk en behulpzaam

De mewerkster dacht mee en loste de vergissing die we zelf hadden gemaakt voor ons op. Reuze vriendelijk te woord gestaan. Complimenten

Service is slecht van DHL.

DHL heb de bestelling niet afgegeven .. kreeg bericht dat ze langs waren geweest maar waren thuis. Nu kreeg ik bericht dat ik het bij een DHLservicepunt kan ophalen. Helaas wel meer problemen met DHL.. Nu maar weer een andere afspraak maken voor bezorging. Hoop U hiermee voldoende op de hoogte heb gesteld. Vr .Gr .

Zeer goede service, helaas slecht bereikbaar en slechte communicatie.

Qua communicatie en bereikbaarheid valt er nog winst te behalen. We werden niet op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en zonder aankondiging kwam deze ineens binnen. De levering duurde wat langer (begrijpelijk vanwege het slechte weer in combinatie met de corona drukte). Hierover contact proberen te zoeken met Lusanna en telefonisch was dit niet mogelijk via het telefoonnummer dat vermeld stond. Toen maar via de mail geprobeerd en dit duurt dan vervolgens 2 dagen voordat je reactie krijgt. Qua service verdient Lusanna absoluut een dikke 10, want eenmaal contact gekregen binnen 2 dagen naar wens geholpen. Wij hadden namelijk het verkeerde artikel gekregen en 2 dagen later kregen wij het juiste artikel en is het verkeerde artikel mee genomen door de bezorger. Ook hier helaas weer de communicatie die ontbrak en zonder op de hoogte te zijn gesteld stond de bezorger voor de deur (die eigenlijk eerst contact zou zoeken voor een bezorgafspraak). Gelukkig waren we bij toeval thuis, anders hadden we het verkeerde artikel niet mee retour kunnen geven en had deze afhandeling onnodig langer geduurd.

Vlot en correct

Makkelijke manier van online bestellen/betalen En binnen 3 werkdagen al compleet geleverd

Fijne site, makkelijk bestellen. Veel keus.

Klantenservice is niet te bereiken

Product niet geleverd en kan niemand bereiken. Zeer slecht!

Zeer prettig

In Corona-tijd twee box springbedden gekocht voor na de verbouwing. Bleek dat de bedden al binnen twee dagen geleverd zouden worden. De medewerkers van Lusanna hebben overlegd met de vervoerder en de levering uitgesteld. Zo ook de betaling. Goede service !!

Heel snel het bestelde ontvangen

Dekbed geheel volgens verwachting.

Gehele transactie snel en adequaat verlopen. Op dezelfde wijze doorgaan!

Alles prima afgehandeld en netjes bezorgd!

Alles prima afgehandeld en in goede orde ontvangen!

Binnen 1 dag bezorgd. En heerlijk geslapen. Ik ben er heel blij mee.

Geweldige kwaliteit voor een lage prijs, snel bezorgd.

Prachtige kwaliteit wollen dekbed. Wat zal ik vannacht lekker slapen.

prima service.

ik zocht een matrastopper voor mijn camper. deze heeft een afwijkende maat. nl 1.30 x 1.90. alle bekende webshops bezocht, maar allemaal 1.40 x 2.00. via google terecht bij lusanne, die dus alle afwijkende maten heeft . besteld een traagschuim topper in de speciale maat. deze de volgende dag opgehaald in nota bene mijn eigen woonplaats. daar vriendelijk geholpen. heel internet afgezocht, tot matraswinkels in belgie toe en vindt je het in je eigen woonplaats, om de hoek zeg maar. de topper nog niet uit kunnen proberen. echt een aanrader de Lusanne winkel.

Snel, simpel en goed!

Duidelijke keuze met goede informatie en foto’s en prima prijzen! Ik zocht een topmatras voor in de camper; snel gevonden en besteld .... de informatie over de levering en de snelle levering zelf was perfect! Kan volgens mij niet eenvoudiger en beter!

Handelsweg 43593

8061RL Hasselt

Over Lusanna Webshop

Lusanna is een webshop met winkels door heel Nederland met alles voor je voor een goede nachtrust, zoals comfortabele boxsprings, matrassen en topdekmatrassen, maar ook warme dekbedden, prachtig beddengoed, kussens en lattenbodems.