Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Door verwarring en miscommunicatie is het gelukt en netjes opgelost door de klantenservice.
14 April 2025
L
Stolwijk
Goede service en snel geleverd!
26 March 2024
Ricardo
Almere
Precies zo als gewenst.
30 January 2023
d
almere
de butterfly op de toy ziet er indrukwekkend uit maar laat te wensen over . deze trilt matig, de toy zelf stoot lekker en beweegt ook goed maar kom er niet mee klaar
30 December 2022
J
stb
Betrouwbaar en levert wat bedoeld is
21 December 2022
Klaas
Musselkanaal
Je krijgt echt waar voor je geld
5 November 2022
H
K
Paar leuke artikelen gekocht waar mijn vriendin en ik heel blij mee zijn ;)
30 June 2022
Piet
Alkmaar
Snelle levering en goede service. Product is zeker aan te raden :)
28 May 2022
Jan
Amsterdam
Helaas heb ik na mijn bestelling nog steeds mijn pakketje niet ontvangen terwijl er staat dat ze de volgende werkdag al leveren. Na enkele dagen een mail gestuurd waar het mis is gegaan, maar tot op heden nog geen reactie gekregen. Heb gekeken of er een mail in de Spam/ ongewenste mail zat, maar daar kan ik ook geen mail van hen vinden. Het artikel is meteen betaald, maar nog geen pakket in de brievenbus. Hopelijk ben ik de enige en gaat het met de andere klanten wel goed, maar mijn huidige ervaring is niet positief.
23 May 2022
San
Wierden
Gewoon een goede ervaring
20 March 2022
Mike
Amsterdam
Heb Postnl 2× gebeld. Jullie 1×, er werd mij geadviseerd om email te sturen. Heb inmiddels 2 emails verstuurd. Geen reactie van uw kant. Heel jammer.
6 March 2022
Elly
Dordrecht
Antwoorden niet op door mij gestuurde mail
5 January 2022
Marijke
Rotterdam
Maat was goed zou zo iedereen aanbevelen
29 December 2021
Sanja Hoeven
Zevenbergen
Bestelling verliep soepel en werd zeer snel en goed geleverd.
13 October 2021
Peter
Huizen
Snel geleverd was alleen batterijen vergeten mee te bestellen... Maar pakket was snel en discreet geleverd. Bestel zeker nog een keer mocht dat nodig zijn :)
29 August 2021
Ernesto
Haarlem
Goed speelgoed en alles goed verpakt.
1 August 2021
Erwin
Leiden
Goede service en zeer tevreden met mijn product!
17 August 2020
Anoniem
Leiden
Ik had ergens anders besteld maar daar moest ik heel lang wachten waardoor ik mijn bestelling had geannuleerd. Bij Jullie besteld en volgende dag meteen in huis. zeer tevreden en in een normale anonieme doos geleverd. top!
12 June 2020
Mike
Amsterdam
Bestellen en aflevering....Prima! Product voldoet absoluut niet en goedkope uitvoering! Te weinig informatie over het reinigen....daardoor meteen al stuk! Het product ligt dus al in de afvalbak, jammer hoor !!!!!
11 February 2020
Lydia
Apeldoorn
Aantal producten besteld. Snel geleverd.
13 January 2020
Doesburg
18 August 2019
Valerie
Ermelo
Ik kende deze shop nog niet. Ga er weer bestellen.
15 August 2019
Elisa21
Bad Nieuweschans.
Snel vlug en makkelijk
21 June 2019
Marcel van Rossu
Nieuwegein
Ik heb geen goed punt ik heb me bestelling nog steeds niet de 13 besteld en nog steeds niet geleverd
21 April 2019
Kevin
Dinxperlo
Toys for Joy is één van de grootste aanbieders binnen de erotiek- branche in Nederland. Het assortiment bestaat onder meer uit een uitgebreide collectie sexy lingerie, fashion, beauty & wellness artikelen en spannende speeltjes. Toys for Joy... Enjoy your own Toy!
Kingsfordweg 151
1043GR Amsterdam