Heel tevreden over de snelle levering en het product
Hi Marijke, Wat fijn dat het jasje snel in huis was. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier ervan! - Myrthe
Vest besteld, keurig verpakt met een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Zelfs op de doos stond mijn handgeschreven naam, hoe leuk! Echt verzonden met aandacht. Ga zeker nog eens bestellen
Hi Marianne, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het vest. - Myrthe
Een hele prettige webshop waar eigenlijk altijd alles goed gaat. Snelle levering en producten zijn voldoende op voorraad. Klantvriendelijk bedrijf die altijd zorgen voor een prachtig ingepakt product!
Hi Lorraine, Wat leuk dat je enthousiast bent na het shoppen bij ons. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het leuke gilet! - Myrthe
Persoonlijk verstuurd mooi in gepakt en de kwaliteit is prachtig gaat met veel plezier dragen
Hi Rhode, Bedankt voor je leuke review. Veel plezier van je bestelling! - Lotte
Tevreden, fijne winkel en uitmuntende klantenservice
Hi Marion, Bedankt voor de leuke review! Veel plezier van je bestelling. -Lotte
prima kwaliteit
Hi Erna, Veel plezier met je bestelling! 😊 - Fenne
Nette snelle levering, betaling achteraf heel fijn en retouren worden snel en netjes afgehandeld. Ga zeker vaker bestellen.
Hi Gea, Bedankt voor het leuke compliment! Veel plezier met je bestelling😊 - Fenne
mooie producten en snelle levering
Hi Nancy, Veel plezier met je bestelling! - Fenne
Was goed 1 trui gehouden.
Hi Wilma, Veel plezier met je bestelling! - Fenne
Hi mevrouw Wijchen, Bedankt voor je bestelling😊 - Fenne
Snelle levering, en erg leuk ingepakt!
Hi Marjo, Veel plezier met je bestelling😊 - Fenne
Mijn bestelling is supersnel geleverd. Ik kon goed zien wanneer het pakket geleverd zou worden. En dan nog een heel persoonlijk briefje erbij. Echt top ervaring!
Hi Helen, Bedankt voor je mooie review, super leuk om te horen! Veel plezier met je bestelling😊 - Fenne
Een snelle levering.
Hi Lian, Veel plezier met je bestelling! 😊 - Fenne
Zie boven
Hi Elly, Bedankt voor je mooie review 😊 - Fenne
Fijne service
Hi Willeke, Veel plezier met je bestelling! - Fenne
Snelle levering en het kaartje met persoonlijke boodschap is erg attent!
Hi Chantal, Bedankt voor je compliment! 😊 - Fenne
Mooie blouse.
Hi Elly, Veel plezier met je bestelling! - Fenne
Snel geleverd, wel een giga groot pakket. Had kleiner gekund!
Hi Gaby, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service! We zullen je tip in het vervolg meenemen. - Amber
Al meerdere keren hier besteld. Goede service en keurig verpakt.
Hi Jolanda, Wat leuk dat je vaker bij ons hebt besteld en tevreden bent over onze service! We zien je graag nog vaker terug op onze webshop! - Amber
Snelle levering, was maar te klein en gelijk telefonisch opgelost. Ivm vakantie was de broek toch nog op tijd binnen. Waarvoor dank!
Hi Trudie, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice! Bedankt voor de positieve beoordeling! - Amber
Heel snel bezorgd met een kaartje waaruit blijkt dat men hun klanten kent. Heel tevreden
Hi Angela, Wat leuk om te lezen dat de persoonlijke touch je opvalt. Bedankt voor het mooie compliment en veel plezier van je Freequent pantalon! - Amber
Een zeer snelle levering en milieu vriendelijk.
Hi Truus, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering! Bedankt voor de mooie beoordeling! - Amber
Hi Marja, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je Sommermann jurk! - Amber
Pakketje in het weekend besteld en dinsdag in huis. Snel verzonden en nette persoonlijke service.
Hi mevrouw Boenders, Wat goed om te horen dat alles goed is verlopen, veel plezier met de bestelling☺️ -Fenne
Mooie verpakking, snelle levering, eenvoudig retour met QR code. Prachtige Monari Trui gekocht.
Hi Caroline, Wat leuk om te horen dat alles naar wens was, veel plezier met je bestelling☺️ -Fenne