Goede site, goede service, snel verstuurd en leuk verpakt!

Goede site, goede service, snel verstuurd en leuk verpakt!

Snel en met aandacht geleverd!

Snelle levering, mooi verpakt, persoonlijk kaartje erbij; kortom veel aandacht voor service.

Dit was mijn eerste ervaring met Ballegooyen, maar zeker niet de laatste! Heel snel verzonden, erg netjes verpakt en voorzien van een persoonlijk geschreven kaartje. Perfect!

Super klantvriendelijk

NVT

Super leuk kaartje erbij.

Geweldig!

Snelle geleverd, prachtig ingepakt, was een feestje om uit te pakken! Met een handgeschreven kaartje erbij! Gewoon top!

Goed aangekomen met een vriendelijk briefje erbij. Echt heel klantvriendelijk. Top!

Zie boven

Goede ervaring en perfecte verzending.

Snel, goed en vriendelijk

Toen ik m'n pakketje kreeg werd ik nog enthousiaster toen ik het uitpakte want er zat een onwijs leuk kaartje bij. Heel persoonlijk. Dat is iets wat een Zalando of een about you niet doet en toch vind ik dat net ff die extra touch

Overzichtelijke web site,snelle levering en zorgvuldig verpakt!

prima geregeld

mooie spullen en snel geleverd

Online maar toch persoonlijk .

Zo leuk een persoonlijk kaartje erbij.

Goede ervaring.

Aan te bevelen.

Snelle levering, goede prijs en persoonlijke touch

Snelle levering, goede prijs en persoonlijke touch in een stijlvolle verpakking. Top!

Snelle verzending, netjes ingepakt.

Uitstekende service,

Pepermuntje en handgeschreven briefje met gelukwens. Online, maar de service van een store.

Snelle levering Correcte afhandeling

Leuke verrassing die je thuis krijgt. De door, het kaartje, kleding netjes verpakt, kortom top ervaring!

Snelle levering en terugsturen is goed geregeld, vriendelijke dame heeft me de link toegestuurd en ik vertelde haar dat dochterlief per ongeluk prijskaartje van een broek af had met aanpassen, werd top op gereageerd dat ze het zouden oplossen, dat is nog eens service

Super goede en leuke ervaring

Wat een leuke gepersonaliseerde verpakking met een persoonlijke groet en snelle en goede service. Mooie kleding

Eerste keer besteld maar zeker vaker doen!

Super service!

Slecht

Vi D het schandalig dat als je iets terug stuurt 7.25 verzendkosten moet betalen doe het via DHL kost 3.50

Hoge retourkosten

Leuke trui van pme besteld, mijn vriend heeft al jaren pme truien en dus ook dezelfde maat. Deze trui viel erg klein, kort en strak. Jammer genoeg moesten er hoge retour kosten betaald worden Erg jammer dat ik dit niet eerder wist. Was om deze reden mijn eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb!

Echt een feestje om een pakketje vanuit jullie te mogen ontvangen

25 Molenkade

Dussen 4271 AE