Fijn bedrijf. Doen wat ze beloven
Hi Riet, Wat fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je Studio Anneloes top! - Myrthe
Het online bestellen en afrekenen ging telkens niet goed. Tot 3x toe hielp een medewerker mij (via e-mail) en zo heb ik toch het leuke shirt besteld en (snel) ontvangen. Heel fijn....
Hi Ria, Wat fijn dat het uiteindelijk samen toch gelukt is om het t-shirt te bestellen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het shirt! - Myrthe
Snelle levering en goede kwaliteit
Hi Trudie, Wat fijn dat je blij bent met je nieuwe jurk. Bedankt voor je beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! - Myrthe
Snelle levering, keurig ingepakt en alles op een hele persoonlijke benadering.
Hi Marion, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de YAYA jurk! - Myrthe
Ik had de prachtige blouse gezien bij Ballegooyen Modes. De blouse van Geisha was inderdaad prachtig toen ik de blouse in mijn handen had, nog eens snel geleverd. Met een leuke Origenele boodschap erbij.
Hi Dorothea, Wat fijn dat je verrast bent door onze persoonlijke touch. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de mooie Geisha blouse! - Myrthe
Goede site, snelle en attente levering
Hi Ineke, Wat fijn dat je je bestelde item snel binnen had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de &Co broek! - Myrthe
Keurig verpakt en met een persoonlijk kaartje erbij.
Hi Jacky, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de riem! - Myrthe
Reageren snel bij vragen en vlotte verzending. Leuke persoonlijke verpakking!
Hi Nancy, Wat fijn dat je snel bent geholpen en snel je pakket binnen had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Summum broek! - Myrthe
helemaal tevreden
Hi Trudy, Wat fijn dat je zo tevreden bent over je ontvangen pakket. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je YAYA shirt! - Myrthe
Snelle bezorging, Super mooi verpakt met een leuk kaartje erbij! Het is echt een kadootje! Zal er zeker vaker bestellen.
Hi Suzanne, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de pet! - Myrthe
Snelle levering met zorg is het product ingepakt.
Hi Marleen, Wat fijn dat je blij bent met je ontvangen pakketje. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je YAYA jurk! - Myrthe
Snelle levering en leuk dat er een persoonlijk kaartje is bijgevoegd
Hi Marian, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de rok! - Myrthe
Wat een lief en sympathiek bedrijf. Snel, mooi verzorgd en een aardig kaartje er bij. Helemaal top!
Hi Anja, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Catwalk Junkie wikkeltop! - Myrthe
Snelle levering, persoonlijke en verzorgde verpakking!!
Hi Debbie, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen, daar doen we het voor :) Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de jurk! - Myrthe
Goede service ,en leuk verpakt met je naam erop
Hi Ronald, Wat leuk dat onze persoonlijke verpakking je is opgevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van het overhemd! - Myrthe
Prima levering van mijn mooie jurk. Zeer goed verpakt met een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij. Top!!!!
Hi Gerrie, Wat leuk dat je bent verrast door onze persoonlijke touch. Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van de Catwalk Junkie jurk! - Myrthe
De bestelling binnen 2 dagen al binnen en heel leuk om een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling te vinden!
Hi Colinda, Wat leuk dat je bent verrast door ons persoonlijke kaartje. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van de Tango sneakers! - Myrthe
Heel netjes verpakt en snel geleverd.
Hi Ingrid, Wat fijn om jouw mooie beoordeling te lezen. Bedankt voor het achterlaten en veel plezier van het PME overhemd! - Myrthe
Snelle levering Duidelijke site
Hi Caroline, Wat fijn dat je jouw pakketje snel in huis had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Nukus jurken! - Myrthe
Snelle service en opvallend persoonlijk!
Hi Corine, Wat fijn dat je zo positief bent over je bestelling bij ons. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de mooie Co'Couture Jurk! - Myrthe
Goede en snelle levering
Hi Marion, Fijn dat je jouw pakketje snel in handen had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van de Studio Anneloes items! - Myrthe
Goede ervaring, netjes en leuk verpakt! En goede informatie betreft locatie het pakket
Hi Miranda, Wat fijn om te zien dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van je Alix the Label short! - Myrthe
Hi mevrouw de Kruijf, PostNL heeft de afgelopen weken te maken met heel veel vertraagde pakketten, helaas ligt de bezorging buiten onze macht, onze excuses hiervoor. Ik zie in uw track & trace dat PostNL aangeeft dat uw pakket vandaag bezorgd gaat worden. Mocht dit niet het geval zijn dan hoor ik het graag! - Myrthe
Werd goed geholpen tijdens de bestelling rustig stapje voor stapje!!
Hi Lia, Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je OPUS jurk! - Myrthe
Mijn pakket is vertraagd en nog niet binnen helaas..
Hi mevrouw van den Heuvel, Helaas heeft PostNL de afgelopen weken te maken met heel veel vertraagde pakketten, onze excuses hiervoor. Ik heb u een mail gestuurd met uw track & trace, waarin te zien is dat uw pakket vandaag bezorgd gaat worden. Mocht dit niet het geval zijn dan hoor ik het graag! - Myrthe