Vlugge levering en mooi vest.
Hi Marie-Eve, Bedankt voor je mooie beoordeling! En fijn om te horen dat je pakket snel bezorgd is. Veel plezier van je mooie vest. - Kim
Bestelling geplaatst , en optijd geleverd. Mooi en goed verpakt. Gewoon top dus.
Hi Petra, Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Heel veel plezier met het dragen van je Alix the Label trui en bedankt voor je mooie review! - Kim
Tevreden
Hi Dineke, Wat fijn om te horen dat alles netjes was verzorgd en dat je tevreden bent! Veel plezier met je Labeldot blouse. - Kim
Keurig verpakt, heel attent
Hi, Wat fijn om te horen, dank je wel voor het mooie compliment! We doen ons best om elke bestelling met zorg te verpakken. Veel plezier met je aankoop! - Sarah
Ik ben heel blij met m’n aankoop alleen jammer datje die volgende dag in de Black friday ging met 30 % korting
Hi Gerrie, Wat leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop, dank je wel! Onze webshop doet echter niet mee aan Black Friday-acties, waardoor deze korting helaas niet bij ons van toepassing is. - Sarah
Supersnel geleverd, heel goed verpakt. Het allerleukste is het handgeschreven kaartje om je veel plezier toe te wensen met je aankoop. Echt heel attent en verrassend!
Hi Liesbeth, Bedankt voor je mooie review. Super leuk om te horen dat de persoonlijke touch is opgevallen! - Kim
Snelle levering en alles netjes verpakt
Hi Anita, Bedankt voor je leuke review! Heel veel draagplezier van alle mooie items. - Kim
Goed verpakt. Leuk briefje er bij. En heel snel thuis!
Hi, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Heel veel plezier met het dragen van je InShape vest. - Kim
Positief
Hi Lia, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier van je nieuwe blouse. - Kim
Snelle verzending en erg klantvriendelijk.
Hi J.H Hoogeveen, Fijn om te horen dat je het contact met ons als prettig hebt ervaren. Veel plezier van je leuke trui! - Kim
Snelle en professionele afhandeling. Item mooi verpakt en snelle levering. Top!
Hi Willemijn, Bedankt voor je mooie review & veel plezier van je nieuwe gilet! - Kim
Bestelling was vlug binnen.
Hi Maria, Bedankt voor je mooie beoordeling & fijn om te horen dat je pakket snel geleverd is! Veel plezier van je leuke. bestelling. - Kim
Snelle verzending en zorgvuldig verpakt.
Hi Katrien, Bedankt voor je mooie beoordeling & veel plezier van je leuke blouse! - Kim
Fijn dat de verzending gratis is, dat komt niet veel voor..
Hi Gerrita, Fijn om te horen dat je het goed ervaren hebt! Veel plezier van je leuke bestelling. - Kim
Keurig verpakt en snel verzonden
Hi Mariska, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier van je nieuwe gilet. - Kim
Zeer tevreden, snelle bezorging! En verpakking ziet er zeer verzorgd uit.
Hi Yvonne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier van je mooie &Co Woman pantalon. - Kim
Hi Bernice, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier van je mooie Studio Anneloes items. - Kim
Snelle verzending, netjes verpakt
Hi Marije, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier van je nieuwe blouse. - Kim
Goede en duidelijke webshop. Levering met een persoonlijk geschreven kaartje. Dat maakt het net even iets meer! Jammer dat de winkel niet bij mij in de buurt is, anders zou ik er graag winkelen.
Hi tineke, Super leuk om te horen dat de persoonlijke touch is opgevallen! Veel plezier van je leuke bestelling. - Kim
Pakket is via tracking te volgen. We waren er niet bij levering en het is ter beschikking gesteld bij het postkantoor.
Hi Patricia, Bedankt voor je mooie beoordeling & fijn om te horen dat je pakket goed terecht is gekomen. - Kim
Hi Jacqueline, Bedankt voor je mooie beoordeling & veel plezier van je leuke trui! - Kim
Fijne winkel
Hi Gerry, Dankjewel voor je mooie review en heel veel plezier met het dragen van de Circle of Trust trui! - Kim
Snelle en goede service.
Hi Lieneke, Wat leuk om te lezen dat je onze service fijn vindt. Bedankt voor je positieve beoordeling en veel plezier van je OPUS top! - Amber
Een duur hemd besteld voor mijn man zijn verjaardag. Was snel geleverd en op tijd. Toen ik het hemd uitpakte schrok ik wel. Super slecht opgevouwen en ontzettend gekreukt. Alsof het ergens in een hoekje verfrommeld had gelegen en zo de doos in was gelegd. Erg jammer. Ik heb het hemd gestoomd en opnieuw ingepakt voor hem. Ik wist dat het goed was omdat hij dit merk al heeft. Dus dat is wel een aandachtspunt.
Hi Rachèl, Wat fijn dat je het pakketje snel in huis had, maar onze excuses dat het overhemd erg gekreukt geleverd werd. Wij doen ons uiterste best om alle artikelen netjes te verpakken, maar soms als de doos wat ruimer is, heeft het item de ruimte om te bewegen in de doos tijdens de bezorging. Bedankt voor het achterlaten van je review, we gaan je aandachtspunt zeker meenemen. - Myrthe :)
Fijne ervaring!
Hi Marja, Wat leuk om te lezen dat je blij bent met je bestelling en onze service waardeert. Veel draagplezier van je Freequent gilet! - Amber
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire