Snelle levering super !
De winkel en de medewerkers zijn erg fijn en het assortiment is zeer ruim. De merken sluiten aan bij mijn behoefte en daardoor is alleen winkelen bij Ballegooyen voor mij voldoende.
Leuk merk; snel en makkelijk geleverd!
Deze jas voor mijn dochter besteld, hij staat en zit heel fijn. Kwaliteit is erg goed en zit heerlijk warm.
De broek is op zich mooi, maar de pasvorm was helaas niet naar wens.
Goede snelle service!
Hi, Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat je onze snelle service waardeert. - Sarah
Ik ga vaker bestellen! Netjes verpakt en niet verwacht nog voor oud en nieuw. Was er erg blij mee en leuk met mijn naam erop!!
Hi Yasmina, Super leuk om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier van je leuke bestelling en bedankt voor je mooie review. - Kim
Heel mooi en gepast
Hi Beatrice, Bedankt voor je mooie review & veel plezier van je mooie rok! - Kim
TOP
Hi Irma, Bedankt voor je mooie review! Veel plezier van je mooie sweater. - Kim
Super snelle levering en super mooie schoenen en wat leuk een kaartje erbij dankjewel amber
Hi Erwin, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! Leuk dat het persoonlijke kaartje wordt gewaardeerd. Veel plezier met je mooie PME Legend sneakers! - Kim
Ik had met kerst een trui besteld van JoshV en kreeg deze op de eerste werkdag na kerst. De kwaliteit is super en ik vond de touch erg leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat en dat er op de zijkant ook een persoonlijke touch geschreven was. Mooi ingepakt tegen beschadiging. Over retouren kan ik “helaas” weinig zeggen, want dat was niet nodig. Ik las dat dit €5,50 kost. Niet heel goedkoop, maar ik vind het wel goed dat retouren niet te makkelijk wordt gemaakt. Dan kies je gerichter en stuur je alleen het echt hoognodige terug. Wel zo duurzaam. En anders kun je altijd langsgaan om zelf te passen.
Hi Stefanie, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je JOSHV trui én onze persoonlijke touch! Heel veel plezier ermee en bedankt voor je mooie review. - Kim
Snel ontvangen, mooi verpakt met een persoonlijke boodschap. I love it
Hi Karin, Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie review. Veel plezier met de Yaya blouse. - Sarah
Fijne winkel en via site snel geleverd
Hi Peggy, Dankjewel voor je beoordeling! Heel veel plezier met het dragen van je nieuwe items. - Kim
De garderobe past bij mijn stijl. Bestellen is makkelijk en de levering snel en goed.
Hi Conny, Wat fijn om te horen, dankjewel voor de review! Veel draagplezier van je nieuwe Neo Noir outfit. - Kim
Ik heb een kettinkje besteld voor verzending. Dit was niet goed overgekomen bij de bestelling. Ik ben keurig gebeld door een Mw van Ballegooyen of dit wel klopte. Ik woon niet dichtbij de winkel. Super goed meegedacht. Ik kreeg de ketting snel binnen en het was keurig verpakt. Er zat nog een kaartje bij om mij plezier te wensen met de ketting.
Hi Janneke, Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent met onze service en dat de ketting naar wens is! Dankjewel voor je mooie beoordeling. - Kim
kledij is super maar ik kende merk al. De bezorging was zeer verzorgd en snel en voelde echt als een cadeautje.
Hi Isabella, Bedankt voor je mooie review! En leuk om te horen dat het uitpakken van het pakket als een cadeau aanvoelde. - Kim
Ik vind het zo leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat
Hi Els, Bedankt voor je mooie review! En leuk om te horen dat de persoonlijke touch is opgevallen. - Kim
Ik had een shirtje besteld en deze was niet goed dus wilde hem retour doen. Daar het met een kortingsbon was hebben ze snel geregeld dat ik andere kon bestellen. Dank zij de goede hulp van de medewerker ben super tevreden over het nieuwe shirt. Nog mooier dan de ander.
Hi, Wat fijn om te horen dat onze service je zo goed is bevallen! We kijken ernaar uit om je nog eens te mogen helpen. - Kim
Nadat met enige moeite en met hulp van jullie administratie was snel mijn account aktief en de bestelling eenvoudig geplaatst en snel geleverd. Hartelijk dank
Hi Jan, Dankjewel voor je mooie review. Veel plezier van de PME Legend sweater! - Kim
Alles verliep snel, heldere website. Ennnnn een prachtig handgeschreven kaartje.
Hi Lies, Super leuk dat de persoonlijke touch is opgevallen! Veel plezier van je mooie Neo Noir vest. - Kim
Snelle levering. Mooie stevige verpakking.
Hi Gerdy, Bedankt voor je mooie review! Veel draagplezier van je mooie Geisha blazer. - Kim
Voor het eerst hier besteld ,dik te vreden,leuk persoonlijk briefje erbij en snel geleverd.
Hi Johanna, Leuk dat de persoonlijke touch is opgevallen! Bedankt voor je mooie review & veel plezier van je leuke bestelling. - Kim
Duidelijke webshop en zeer vriendelijk en snel geholpen. Met mijn vragen. Zal zeker nog eens meer iets bestellen.
Hi Marianne, Bedankt voor je mooie review en compliment! Veel plezier van je mooie rok. - Kim
Vlugge levering en mooi vest.
Hi Marie-Eve, Bedankt voor je mooie beoordeling! En fijn om te horen dat je pakket snel bezorgd is. Veel plezier van je mooie vest. - Kim
Bestelling geplaatst , en optijd geleverd. Mooi en goed verpakt. Gewoon top dus.
Hi Petra, Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Heel veel plezier met het dragen van je Alix the Label trui en bedankt voor je mooie review! - Kim
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire