Laden reviews...
275 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gli utenti lodano la consegna rapida e l'imballaggio accurato. Il tocco personale, come una nota scritta a mano, è spesso evidente. Complessivamente l'esperienza è descritta come affidabile con un servizio clienti disponibile.
Zowel de bestelling en levering snel en correct afgehandeld. Een dikke pluim van mij voor jullie.
24 July 2026
Ronald
'S-GRAVENHAGE
Hi Ronald,
Dankjewel voor je mooie woorden! Veel draagplezier van je polo en overhemd.
- Kim
Leuke website! Toffe merken! Beste prijzen!
23 July 2026
Anja
Deinze
Hi Anja,
Bedankt voor deze enthousiaste review! Dit is altijd leuk om te lezen. Veel plezier met het dragen van je Someday vest.
- Kim
Perfecte communicatie, nodigt zeker uit om volgende keer weer wat te bestellen.
19 July 2026
Leo
's-Gravenhage
Hi Leo,
Bedankt voor je leuke review! Geniet van het dragen van je MAC Chino en we kijken er naar uit om je volgende bestelling weer met zorg in te pakken.
- Kim
Perfect verpakt, snel verzonden, met n persoonlijk kaartje erbij.
19 July 2026
Mirjam
's-Hertogenbosch
Hi Mirjam,
Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen & veel draagplezier van de Josh V blouses!
- Kim
Altijd keurige en vlotte levering van mijn bestelling uit de webshop met goede merkkleding.
18 July 2026
Arnhem
Hi Joke,
Dankjewel voor je leuke beoordeling! Veel plezier met het dragen van je &Co Woman short.
- Kim
Kocht er een artikel online. De levering was snel en echt verzorgt, netjes verpakt en met een handgeschreven boodschap, heel attent.
18 July 2026
hans de gent
Geraardsbergen
Hi Hans,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze webshop. We hopen je de volgende keer weer te mogen helpen!
- Kim
De ene dag besteld en twee dagen later is het pakje bezorgd! Keurig verpakt en met een persoonlijke notitie erbij! Fijn als je zo als klant gerespecteerd en benaderd wordt! Complimenten! Mvg. Ineke Scheffers
Ineke
Voorhout
Hi Ineke,
Wat leuk dat onze persoonlijke touch is opvallen & bedankt voor je mooie beoordeling!
Geniet van het dragen van je Roberto Sarto T-Shirt.
- Kim
Heel vriendelijk personeel, veel aanbod en je wordt er in de watten gelegd met drankjes en lekkernijen.
Woudrichem
Hi Joke,
Wat leuk om te horen dat je zowel in onze winkel als bij ons online shopt, dankjewel voor je mooie review! Veel plezier met het dragen van je Circle of Trust short.
- Kim
Bestelde kleding was zorgvuldig ingepakt. Retournering was ietsje onduidelijk.
B.C.
Hardinxveld-Giessendam
Hi,
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over onze bezorging. Jammer dat het retourneren niet helemaal duidelijk was. We proberen dit zo eenvoudig mogelijk te maken met Returnista en ons retourformulier. Kom je er een volgende keer niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!
bestelling word zorgvuldig verwerkt
Renate
Heesch
Hi Renate,
Dankjewel voor je mooie review en veel draagplezier van je Betty Barclay pantalon!
- Kim
Duidelijke site en snelle levering!
15 July 2026
Tjollie
Veghel
Hi Tjollie,
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Veel plezier met het dragen van je Freequent pantalon.
- Kim
Mijn pakje was even zoek maar bezorgd bij de buren. De klantenservice van Ballegooyen heeft mij heel vriendelijk gemaild en geholpen. In het pakje trof ik een kaartje aan met een persoonlijk woord van Suus. Hoe klantvriendelijk wil je het hebben!
15 July 2026
Edith
Epe
Hi Edith,
Bedankt voor deze mooie woorden & veel draagplezier van je Freequent item!
- Kim
Hier voor de eerste x besteld.Werd snel en netjes verpakt geleverd.Superleuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling is gedaan.Is zeker niet de laatste keer dat ik hier iets ga bestellen.
14 July 2026
Nico
Schiedam
Hi Nico,
Wat leuk om te horen dat je onze webshop hebt ontdekt & bedankt voor deze leuke beoordeling. Veel draagplezier van de PME Legend korte broek!
- Kim
Voor het eerst bij deze winkel besteld en wat was ik verrast bij het openmaken. Er zat een persoonlijk kaartje bij. Dat maakt het zo persoonlijk. Helaas paste het artikel niet, dus moest hetcweer retour. Maar ook deze afwikkeling ging supersnel en netjes. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!
T
Barendrecht
Hi Truus,
Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze webshop en de persoonlijke aandacht. We hopen je volgende bestelling weer met veel plezier voor je in te pakken!
- Kim
Ik had een artikel van de webshop gekocht op zaterdag en betaald via iDEAL! Dan behoort de beheerder van de webshop ook het artikel zsm uit de winkel te halen, maar dit is niet gebeurd! Krijg ik op dinsdag of zo te horen dat het artikel vanochtend al verkocht is in de winkel! Er kon amper een excuus van af, ook geen kortingsbon voor coulanceregeling voor de klant, bijv. een kortingsbon voor een nieuwe bestelling, Waardeloos Ballegooyen, ik bestel niet meer bij jullie! Vervolgens kan ik dagen wachten voor het geld weer op mijn rekening staat, ik vind dit niet kunnen! Mvg G. Mulder
Beveelt niet aan
Giny
Oldemarkt
Hi Giny,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling zo is verlopen en dat wij u hebben teleurgesteld.
U heeft helemaal gelijk dat een artikel na een online bestelling niet meer beschikbaar zou moeten zijn voor verkoop in onze winkel. Omdat onze winkel en webshop dezelfde voorraad delen, kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat de voorraad elkaar kruist. Dat is in uw geval helaas gebeurd, waardoor het artikel alsnog in de winkel is verkocht. Dat had niet mogen gebeuren en daarvoor bieden wij u onze oprechte excuses aan.
Wij begrijpen dat het daarnaast erg vervelend is dat u moest wachten op de terugbetaling van uw aankoopbedrag. De terugbetaling verloopt via een geautomatiseerd proces, waardoor wij dit niet direct kunnen versnellen. We begrijpen dat dit extra frustrerend is, zeker nadat uw bestelling al niet geleverd kon worden.
Daarnaast vinden wij het jammer om te lezen dat u onze communicatie en de service als onvoldoende heeft ervaren. Dat is niet de service die wij onze klanten willen bieden. Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze processen verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
- Amber
Het pakje was te groot en de stof erg dik voor de zomer erg jammer want het ziet er super leuk uit. Gisteren retour gedaan via DPD.
Dongen
Hi Joke,
Bedankt voor je review. Jammer dat de Refined Department set niet helemaal naar wens was. Fijn om te lezen dat je onze bestel- en retourservice als prettig hebt ervaren. We hopen je een volgende keer weer te mogen helpen!
Heb het online besteld
Gré
Hellendoorn
Hi Gré,
Wat leuk dat je onze online webshop hebt ontdekt! Geniet van je mooie Geisha jurk.
- Kim
Wat leuk om een gepersonaliseerde verpakking te krijgen met een lief briefje er in. Superservice. Het is net dat beetje extra. Ik ben blij met m'n bestelde jurk
Thea
Hardinxveld-Giessendam
Hi Thea,
Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen. Veel plezier met het dragen van de Geisha jurk!
- Kim
De kleding is met zorg ingepakt Kleding paste, helemaal blij
Lian
Hellevoetsluis
Hi Lian,
Dankjewel voor deze mooie review. Veel draagplezier van de Saint Steve polo's!
- Kim
De ontvangst van het pakket was geweldig, erg mooie verpakking met je naam en een bijgesloten persoonlijk kaartje. Dus geweldig. Helaas was een naad niet goed gestikt zodat ik het artikel terug moest sturen. Na een telefoontje kon dat kosteloos. Prima service al met al.
Dick
Lekkerkerk
Hi Dick,
Fijn dat je onze service en persoonlijke aandacht zo hebt ervaren. Jammer dat het artikel niet helemaal in orde was, maar gelukkig konden we het snel voor je oplossen. We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen helpen!
Correcte en snelle levering
11 July 2026
Arie Vergauwen
Temse
Hi Arie,
Wat leuk om te horen dat je onze service zo waardeert
& veel plezier van de PME legend broek!
- Suus
Snelle levering, mooi verpakt met een persoonlijk kaartje, ik hou ervan
9 July 2026
Frances
Schagen
Hi Frances,
Bedankt voor je mooie review &
leuk om te horen dat de persoonlijke touch is opgevallen!
vlotte afhandeling.
9 July 2026
Jen
Ommen
Hi Jen,
bedankt voor je mooie review &
veel plezier van je mooie Catwalk Junkie T-shirt!
- Suus
Snelle levering. Leuk verpakt. Heel blij met mijn aankoop.
8 July 2026
Claudia
Boxmeer
Hi Claudia,
Bedankt voor je mooie review &
fijn om te horen dat je erg blij bent van je aankoop!
- Kim
Heel mooi verpakt, en snel geleverd. Blij mee.
8 July 2026
Sjannie
Tiel
Hi Sjannie,
Bedankt voor je mooie review!
Veel draagplezier van je mooie blouse.
Molenkade 25
4271 AE Dussen