Snel geleverd en retour prima verwerkt!

Prima !

Mooi dat jullie er een persoonlijke boodschap aan geven. Dat maakt het verschil tussen alle andere on line zaken. Groeten. Jan van Aggelen

top

mijn bestelling werd netjes en supersnel geleverd.

Kreeg mijn jas keurig ingepakt bezorgd.

Leuk en vooral: persoonlijk

Een pakket met kleding ontvangen is altijd leuk, maar helemaal met een persoonlijk tintje aan de verpakking en een handgeschreven kaartje in het pakket.

Een hele goede ervaring met deze winkel. Werd steeds op de hoogte gehouden over de levering en het werd heel snel bezorgd. Wat ik erg leuk vond was een persoonlijk met de handgeschreven tekst, zo was ik er extra blij mee .

Mooi verpakt pakje met een vriendelijk kaartje…voor herhaling vatbaar

Was in de winkel maar twijfelde, thuis nog eens op de website gekeken, wist nu de juiste maat en wat ik wilde. Besteld en wat een vriendelijk, mooi verpakt pakje werd er afgeleverd.

Zo wil ik altijd wel online shoppen!

Een feestje om het pakketje te ontvangen, met een leuk geschreven kaartje erbij.

tevreden snel geleverd

Toch wil ik zeggen, dat toen ik de broek bestelden, stond er Bordeaux op en toen de broek aankwam, zag ik op de webb,dat er alleen bruin op stond.De vrouw vind ze mooi, maar ze heeft een bruin in namaaklederEn ze houd deze. Als je de foto vergroot dan zag je ook dat ze bordeaux kleur is. We hadden ze in die kleur gezien ,maar niet meer in haar maat. Groetjes Jos en Chris

Goede klantenservice

De door mij bestelde winterjas had ik snel in huis. De jas was prima maar toch achteraf niet helemaal mijn smaak. Ik kon retourneren en binnen een week had ik mijn geld weer op de bank.

Snelle levering!

Al een paar keer hier besteld en voor 15.00 besteld is volgende dag in huis. Top!

Snel en fijne service

Ik heb iets besteld wat ik helaas terug moest sturen. Snel verzonden en ook retour ging prima en geld netjes terug! Top service

Mooie blouse, Prima levering

Blouse is heel mooi, levering keurig op tijd. Netjes verpakt, aardig kaartje erbij. Een fijne shop ervaring.

Goed.

Het bestelde shirt keurig verpakt in een doos. Heel goed.

Helaas heb ik de bestelling retour gestuurd het was te groot en niet helemaal zoals ik verwacht had. kunt u niets aan doen.

Super goed verpakt en leuk kaartje erbij!

Snel verzonden, keurig netjes ingepakt, handgeschreven persoonlijk kaartje erbij en gezellige sticker op de doos. Erg fijn!

Super snelle levering

Leuke korting, bestellen ging snel, levering supersnel, kortom geweldige service.

Uitstekende service en kwaliteit. Mooie persoonlijke levering en uitmuntende service! Zeker een aanrader!

Prima webshop en snelle verzending.

Prima webshop snelle verzending

Goed product, snelle levering

Zie boven

Mooie trui van summun , mooie merken En een vlotte levering Ik zal zeker vaker op jullie site kijken

Snel besteld en geleverd!

Mijn eerste ervaring met deze winkel is positief. Bestellen ging makkelijk en de levering was zoals beloofd, de volgende werkdag. Het door mij bestelde was netjes verpakt. Last but not least, ik ben super blij met de broek die precies past!

Ze doen wat ze zeggen, bestellen voor 15.00uur is de volgende dag bezorgd. Top daar hou ik van.

Alles prima

Past prima ,en snelle levering

Niet zo

Ik heb 74.99 betaald dan krijg ik de schoenen met een label eraan met 50 procent korting, heb twee paar ontvangen dus ik heb 10.00 te veel betaald, en het leek wel of ze al gedragen waren het zijn duren schoenen, zijn zo in de doos gegooid heb het zo gelaten maar ik bestel niet meer bij jullie, het gaat mij niet over dat tientje maar hoe de Schoenen zijn verstuurd, vind het slecht. Mvg Stephanie Kooijman

25 Molenkade

Dussen 4271 AE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire