Snelle levering. Goede communicatie betreft levering. Dankuwel!
Hi Ghilaine, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je blij bent met de snelle levering van je Dreamstar blouse. - Kim
Jammer maar er volgde een gemeend excuus en een leuke tegoedbon ! Een erg mooie geste , waarvoor mijn dank !
Hi Nel, Nogmaals onze excuses dat de bestelde sjaal niet meer op voorraad was. We hebben via de mail contact met je opgenomen om het op te lossen :) - Myrthe
Recensione originale
Jammer
Dit is de eerste keer dat ik via ballegooyen een bestelling heb geplaatst en dat is goed bevallen.
Hi José, Wat leuk dat je onze webshop hebt ontdekt en blij bent met je jurk! We hopen je snel weer te mogen helpen. - Kim
Ik kreeg mijn spijkerjasje snel geleverd! En erg blij met mn nieuwe spijkerjasje!
Hi Renate, Dankjewel voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe Geisha jack. - Kim
Sneller geleverd dan verwacht. Blij met mijn aankoop
Hi Antoinette, Wat fijn om te horen dat alles goed past en je blij bent met je aankoop! Veel plezier ermee! - Kim
Ik bestelde een jumpsuit die echt prachtig was maar helaas te groot en moest ik hem alsnog terug sturen. Dan heb je met de uitverkoop je kunt het treffen maar het kan ook wel eens tegenvallen.
Hi Petra, Bedankt voor je review! Bij de sale heb je inderdaad soms wat geluk nodig :) We hopen je snel weer te mogen helpen! - Kim
Service is goed en sweater zoals omschreven. Top!!!
Hi Claudia, Leuk om te horen dat je blij bent met onze service en de sweater! Veel plezier ermee! - Kim
Hele snelle bezorging , Prachtige blouse ,maar het model viel voor mij toch nog veel te ruim ! Hlaas terug moeten sturen ! Nukes blauwe blouse Rosan .
Hi Bap, Bedankt voor je beoordeling! Jammer dat de blouse te ruim viel, maar fijn dat je blij was met de snelle levering en verpakking. - Kim
heb mijn bestelling gedaan gelijk de volgende dag ontvangen, overigens waren zij ook het goedkoopste met dit artikel, dus top
Hi Annet, Bedankt voor de mooie review & veel draagplezier van je YAYA jack! - Kim
Ik was op zoek naar een vestje van Tramontane en gevonden! Ook nog goed afgeprijsd! Ballegooyen Modes kende ik niet en dan vind ik het wel spannend of dat het allemaal klopt. Dat klopte zéker, niks mis mee! Hele snelle verzending en goede communicatie! Thanks!!
Hi Gerty, Wat leuk dat je onze webshop hebt ontdekt! We kijken er naar uit om je nog een keer te mogen helpen. Veel plezier van het Tramontana vest. - Kim
goede service
Hi Mia, Wat fijn dat onze service je goed is bevallen en veel draagplezier van de blouse! - Kim
Prima, snelle bezorging
Hi Marga, Dankjewel voor de leuke beoordeling! Veel plezier van het YAYA t-shirt. - Kim
Goede, snelle levering, met zorg verpakt.
Hi Caroline, Bedankt voor de mooie beoordeling en veel draagplezier van de Five Units pantalon! - Kim
Heel snel geleverd en heel zorgvuldig ingepakt.
Hi Marian, Dank je wel voor je reactie! Fijn dat de snelle levering en zorgvuldige verpakking zo gewaardeerd worden. - Sarah
Ontzettend goed geholpen door Myrthe van de klantenservice.
Hi Annuska, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service & veel draagplezier van de Beaumont blazer! - Kim
Netjes verpakt, gezellige kaart erbij geeft net iets meer aandacht aan het pakketje. Snelle levering,dus prima allemaal.
Hi Janny. Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het pakketje en de levering goed zijn bevallen - Sarah
Duidelijk proces. Je wordt goed op de hoogte gehouden van verzending tot ontvangst, en alles was naar verwachting. Betrouwbare partner.
Hi Willem, Bedankt voor de review! We zijn blij dat alles naar verwachting verliep. - Sarah
Super snel geleverd en kan het echt aanbevelen
Hi Jacqueline, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. - Sarah
Zeer netje en goed verpakt. Snel verzonden. Het pme zoner jack was zeer netjes geprijst. Zeer tevreden over de geleverde service en verkoop.
Hi Theo, Bedankt voor je review! Veel plezier met de PME jack. - Sarah
Snel geleverd, goed verpakt en de blouse bevalt goed.
Hi Wil, Bedankt voor je review! Veel plezier met de blouse. -Sarah
Ik heb niets aan te merken op mijn bestelling. Alles is vlot verlopen.
Hi Helma, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over je bestelling! We zien je graag terug op onze webshop. - Amber
Overzichtelijke site, snelle zeer nette verzending
Hi Godelieve, Wat leuk om te horen dat onze nieuwe site en service je goed bevalt. Bedankt voor de mooie review en veel plezier van je Caroline Biss pantalon. - Amber
Jeans besteld, deze werd na een dag al geleverd. Alles verliep naar wens.
Hi Marleen, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. Veel plezier van de YAYA jeans. - Amber
Snelle levering goed ingepakt niks op aan te merken.
Hi Jan, Wat een leuke review, bedankt! Veel plezier van het PME Legend t-shirt. - Kim
Bestelling werd geleverd in een (door bezorgdienst) beschadigde doos en ik kreeg meteen een verzendlabel om kosteloos te retourneren. Een dag later was de retournering al verwerkt. Top!
Hi Linda, Wat fijn dat onze service je goed is bevallen. We kijken er naar uit om je weer een keer te mogen helpen! - Kim
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire