Snelle levering!

Snelle levering. Goede communicatie betreft levering. Dankuwel!

De shawl die ik had besteld bleek niet in voorraad .

Jammer maar er volgde een gemeend excuus en een leuke tegoedbon ! Een erg mooie geste , waarvoor mijn dank !

Makkelijk bestellen, snelle levering en mooi verpakt.

Dit is de eerste keer dat ik via ballegooyen een bestelling heb geplaatst en dat is goed bevallen.

Snelle service!!

Ik kreeg mijn spijkerjasje snel geleverd! En erg blij met mn nieuwe spijkerjasje!

Het past en ik vind de items leuk

Sneller geleverd dan verwacht. Blij met mijn aankoop

Mooie jumpsuit

Ik bestelde een jumpsuit die echt prachtig was maar helaas te groot en moest ik hem alsnog terug sturen. Dan heb je met de uitverkoop je kunt het treffen maar het kan ook wel eens tegenvallen.

Goed hoor!!!

Service is goed en sweater zoals omschreven. Top!!!

De blouse was met veel zorg ingepakt !

Hele snelle bezorging , Prachtige blouse ,maar het model viel voor mij toch nog veel te ruim ! Hlaas terug moeten sturen ! Nukes blauwe blouse Rosan .

betrouwbare site

heb mijn bestelling gedaan gelijk de volgende dag ontvangen, overigens waren zij ook het goedkoopste met dit artikel, dus top

TOP!

Ik was op zoek naar een vestje van Tramontane en gevonden! Ook nog goed afgeprijsd! Ballegooyen Modes kende ik niet en dan vind ik het wel spannend of dat het allemaal klopt. Dat klopte zéker, niks mis mee! Hele snelle verzending en goede communicatie! Thanks!!

snelle en goede service

goede service

Prima, snelle bezorging

Goede, snelle levering, met zorg verpakt.

Heel snel geleverd en heel zorgvuldig ingepakt.

Zeer goede ervaring

Ontzettend goed geholpen door Myrthe van de klantenservice.

Netjes verpakt, gezellige kaart erbij geeft net iets meer aandacht aan het pakketje. Snelle levering,dus prima allemaal.

Conform verwachting

Duidelijk proces. Je wordt goed op de hoogte gehouden van verzending tot ontvangst, en alles was naar verwachting. Betrouwbare partner.

Super snelle levering

Super snel geleverd en kan het echt aanbevelen

Uitstekend verpakt en snel geleverd.

Zeer netje en goed verpakt. Snel verzonden. Het pme zoner jack was zeer netjes geprijst. Zeer tevreden over de geleverde service en verkoop.

Blij met de aankoop

Snel geleverd, goed verpakt en de blouse bevalt goed.

Prima service en snelle bezorging

Ik heb niets aan te merken op mijn bestelling. Alles is vlot verlopen.

Overzichtelijke site, snelle zeer nette verzending

Uiterst tevreden!

Jeans besteld, deze werd na een dag al geleverd. Alles verliep naar wens.

Alles perfect

Snelle levering goed ingepakt niks op aan te merken.

Klantenservice top!

Bestelling werd geleverd in een (door bezorgdienst) beschadigde doos en ik kreeg meteen een verzendlabel om kosteloos te retourneren. Een dag later was de retournering al verwerkt. Top!

25 Molenkade

Dussen 4271 AE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire