Pluspunten
snelle levering en terugbetaling
Verbeterpuntenheel vervelend als achteraf een artikel uitverkocht is nadat het al besteld is
Pluspunten
Pluspunten
Super en zeer correct bedrijf!
Pluspunten
Groot assortiment, ook m.b.t. merkartikelen. Verder goede service naar de klant toe, m.n. zeer uitzonderlijk geen verzendkosten bij welke aankoop dan ook. Een tevreden klant!
VerbeterpuntenZou niet weten welke. Ben tevreden over de manier van aankoop en verzenden.
Artikel gewoon leveren en niet iemand bijna week laten wachten. Dan is maat inmiddels ook bij ander bedrijf uitverkocht! Ik moest zelf na 4 dagen contact opnemen waar het blijft, afspraak was dat ik zsm geinformeerd zou worden ivm bestellen elders... er gaat iets goed fout in magazijn!
Beste Maaike, ontzettend vervelend om te horen dat het zo mis is gegaan. Onze excuses hiervoor. Omdat alles geautomatiseerd is ons magazijn, heeft het helaas even geduurd voordat duidelijk was wat er met uw bestelling aan de hand was. Nogmaals excuses. Vriendelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Beste Ria, hartelijk dank!
Pluspunten
Snelle levering, uitstekend geregeld allemaal.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunt, alles Ok
Fijn om te horen! Vriendelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Ruim assortiment, goede sale en snelle levering. Oh ja, en mijn bestelling was ook nog heel netjes verpakt. Met Afterpay besteld en dat ging ook helemaal prima.
Beste Miriam, fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Hartelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
Hele snelle levering!
Een mooie 8, dank u! Hartelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
Snel
Super Attie, om te horen! Vriendelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
overzichtelijke website' snelle levering
Verbeterpuntenzou niet weten
Goed om te horen, dat alles naar wens is gegaan. Hartelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
Probleem met post.nl geweest, Ballegooyen heeft het snel en prima opgelost. Goedkoper dan elders op dit moment.
Beste Marjolijn, gelukkig dat alles naar wens is opgelost. Leuk dat je vorige week belde om te bedanken! Hartelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
Zeer snelle levering, alles is keurig ingepakt en de correspondentie is duidelijk
VerbeterpuntenNiets, helemaal goed zo
Fijn om te horen! Vriendelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Goed om te horen!
Pluspunten
Snelle levering mooi verpakt
VerbeterpuntenGeen
Top, daar doen we het voor!
Beste Maureen, dank je wel! Hartelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
zeer snelle levering. Vriendelijke medewerkster aan de telefoon gehad, duidelijke antwoord gekregen. Mijn ervaring met dit bedrijf zijn prima
Beste Anita, wat goed om te horen. Dank je wel! Hartelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
VerbeterpuntenRuilen zonder verzendkosten zo heel fijn zijn.
Beste Susanne, hartelijk dank voor je review. Mocht je iets willen ruilen, dan kan je het beste met onze klantenservice contact opnemen. Ruilen kan namelijk nog niet automatisch bij ons. Dit zijn (nu nog) 2 aparte bestellingen. Kan je mij een mailtje hierover sturen, dan kijk ik wat ik voor je kan doen. [email protected] Vriendelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
Vrijdag besteld en zaterdag al in huis.Top
Pluspunten
Top, snelle levering, goed verpakt, rok zat ook verpakt, en zag er super netjes uit. Achteraf betalen.
VerbeterpuntenGeen
Fijn dat alles naar wens is geweest. Hartelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
Supersnelle goeie service met dank aan Katinka
Beste Kathy, fijn om te horen dat het allemaal naar wens voor je is opgelost! Veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
BESTELLING SNEL VERZONDEN. IK BEN BLIJ MEE.
VerbeterpuntenMIESCHIEN MEER FOTOS PLATSEN OP SITE VAN HET PRODUKTEN .
Beste Monika, hartelijk dank voor je review en de goede tip! Dit nemen we zeker weer mee in onze verbeterpunten. Hartelijke groet, Katinka | Ballegooyen Modes
Pluspunten
Bestelling en levering zijn heel vlot verlopen.Mooie verpakking. Ik zal hier zeker nog kopen.
VerbeterpuntenGeen
Beste Michelle, hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met onze webshop! Groet, Katinka | Ballegooyen Modes
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire