Supersnelle bezorging in goede verpakking met een leuk handgeschreven kaartje.
Hi Ank, Wat fijn dat je het handgeschreven kaartje zo leuk vond en de bestelling snel is bezorgd. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Betty Barclay trui! - Esmée
Goede service met een gemoedelijke touche.
Hi Marianne, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Frank Walder items! - Esmée
Supersnel!
Hi Sandra, Wat fijn dat je bestelling zo snel is aangekomen bij je. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Summum jas! - Esmée
Zeer goede ervaring met Ballegooyen! Het gaat allemaal snel, correct en met een lief berichtje erbij. Ik kocht de Fran Blazer van Studio Anneloes, echt een aanrader. Mooi Colbert van travelstof. Heel blij mee en dus ook met de service van Ballegooyen!!
Hi Janny, Wat super leuk om te lezen dat je zo'n goede koopervaring hebt gehad bij ons! Bedankt voor je mooie beoordeling, veel plezier met je Studio Anneloes blazer en hopelijk zien we je nog een keer bij ons op de webshop :) - Esmée
Mooie producten en snelle levering
Hi Elles, Wat fijn om te lezen dat onze producten je bevallen en je bestelling snel geleverd is. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je EsQualo gilet! - Esmée
Snelle en betrouwbare service.
Hi Karin, Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Geisha blouse! - Esmée
Mooie kleding, snel bezorgd en uitstekende service!
Hi Annet, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je koopervaring bij ons! Bedankt voor je beoordeling, veel plezier met je YAYA blouse en hopelijk zien we je nog een keer :) - Esmée
Naast de snelle levering, was het pakketje gepersonaliseerd en daarnaast zat binnenin nog een leuk persoonlijk kaartje. Maakt het ontvangen van de bestelling nog prettiger. Doet Ballegooien goed!
Hi Janet, Wat leuk om te lezen dat het gepersonaliseerde pakket je goed beviel. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je YAYA vest! - Esmée
Kom hier graag terug om te winkelen
Hi Marianne, Wat leuk om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad bij ons! Bedankt voor je beoordeling, veel plezier met je YAYA top en hopelijk zien we je snel weer terug :) - Esmée
Snelle levering met een persoonlijke touch!
Hi Marleen, Wat fijn dat je bestelling snel bij je terecht is gekomen, hopelijk vond je de persoonlijke touch leuk. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je nieuwe Summum broek! - Esmée
Wat leuk, kreeg mijn prachtige Co’couture top in een mooie doos met mijn naam erop geleverd, supersnel ook nog eens Hier ga ik vaker bestellen!
Hi Inze, Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast was over de verpakking van je bestelling. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Co'Couture top! Tot de volgende keer bij ons op de webshop :) - Esmée
Bestelling werd netjes op tijd geleverd. Natuurlijk zat er weer een handgeschreven bedankje bij.
Hi Paul, Wat fijn dat je bestelling bij ons op de webshop op tijd geleverd is en hopelijk vond je het kaartje leuk :) Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je PME jack! - Esmée
Snelle en correcte levering
Hi Ella, Wat leuk om te lezen dat je koopervaring bij ons op de webshop helemaal goed verlopen is Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Gerry Weber trui! - Esmée
Hi Lenie, Wat fijn dat je koopervaring bij ons zo goed is bevallen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je Scotch & Soda parfum! - Esmée
Bij aankomst van mijn pakket was er een persoonlijke noot van jullie in de vorm van een kaartje en dat vond ik zo leuk!
Hi Sylvia, Wat super leuk om te lezen dat je zo blij werd van het persoonlijke kaartje in je bestelling. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je nieuwe Scotch & Soda broek! - Esmée
Hi Rinske, Wat fijn om te lezen dat je bestelling zo snel geleverd is. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je nieuwe item! - Esmée
Bestellen was simpel en de levering was vlot! Bedankt ik bestel in de toekomst meer bij jullie Groeten Stanley
Hi Stanley, Wat leuk dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met onze webshop. Bedankt voor je mooie beoordeling, veel plezier met je nieuwe PME jas en hopelijk zien we je snel weer verschijnen op onze webshop :) - Esmée
Mooie producten ,en makkelijk te bestellen . Snel geleverd .
Hi Anna, Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede koopervaring bij ons hebt gehad. Bedankt voor deze mooie beoordeling en hopelijk zien we je nog een keer terug op onze webshop! - Esmée
Gisteren besteld, vandaag geleverd, pasvorm perfect. Alles 100% in orde. Bedankt.
Hi Joop, Wat super leuk om te lezen dat je zo'n goede koopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je nieuwe jeans! - Esmée
hele snelle service.
Hi Agnes, Wat fijn om te horen dat je jouw bestelling zo snel hebt ontvangen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je nieuwe broek! - Esmée
Blouse besteld die snel geleverd werd. Fijne webshop.
Hi Tamara, Wat fijn om te lezen dat je een goede koopervaring hebt gehad. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je Freequent blouse! - Esmée
Netjes verpakt . Mooi kaartje erbij. Snoepje toegevoegd . Broek die perfect past. Prima service.
Hi Marianne, Wat super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de koopervaring. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met de nieuwe broek! - Esmée
Fijne web site
Hi Cisca, Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring met onze website had. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je nieuwe YAYA blouse! - Esmée
Voor de eerste keer online een bestelling gedaan bij jullie. Het pakketje was zo persoonlijk gemaakt, erg leuk! Bedankt
Hi Ingrid, Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring bij ons op de webshop een goede koopervaring was. Nog heel veel plezier met je nieuwe Aaiko blouse! - Esmée
Fijne webshop en snelle bezorging!
Hi Mark, Wat fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je nieuwe jeans! - Esmée
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire