Net verpakt en snel geleverd.

Blouse van Studio Anneloes was snel in huis. De verpakking was alsof je een cadeautje kreeg. Ik ben zeer tevreden.

Leuke mode, snelle verzending.

Leuke merken, keurig verpakt pakketje met persoonlijk kaartje. En snel in huis.

Netjes en gied verzorgd

Pakje was netjes ingepakt, leuk geschreven kaartje erbij en snoeprolletje. Dat maakt het wel heel speciaal pakketje. Leuk als je iets voir jezelf koopt en zo gestuurd krijgt. Een cadeautje

erg verzorgd.

De bestelling zat netjes verpakt alleen t retour formulier zat verstopt. En een rolletje snoep hoeft voor mij niet. Dat gaat zo de prullenbak in. Dat is zonde en milieu vervuiling! Verder prima hoor.

Perfect geleverd en afgehandeld. Ik zou zo meer gebruik van deze winkel willen maken

Nette levering en communicatie voor een scherpe prijs

Hele nette persoonlijke levering van de bestelde kleding. Communicatie over bestelproces en levering was helder.

Plezierig

Doordat er veel verschillende merken en stijlen onder één dak verkrijgbaar zijn bij Ballegooyen is er voor ieder wat wils. Hier kan moeder met dochter èn oma slagen. Fijne sfeer in de winkel en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel die alle moeite nemen om de juiste combi te vinden en daarvoor verschillende kledingstukken aandragen zonder ook maar een moment opdringerig te zijn. Personeel is goed op de hoogte van wat er allemaal in deze toch grote winkel hangt en hebben zichtbaar plezier in hun werk. Vandaar dat het voor de klant ook plezierig winkelen is met een heerlijk kopje koffie of thee ter afsluiting.

Prachtige producten, snelle afhandeling en bezorging

Erg Klantvriendelijk. Via een telefoontje kreeg ik de melding dat een blouse niet meer geleverd kon worden, helaas. De vraag was of dat de rest nog wel geleverd moest worden. Dat noem ik nog eens service, Chapeau>

Top !

Mooi product voor een scherpe prijs. Snelle bezorging. Attent kaartje er bij. Top !

Snelle levering!!

Snelle levering en een leuk persoonlijk kaartje erbij in een mooie verpakking!! Voor herhaling vatbaar!

SUPERGOED

Geen zin om naar de winkel te komen met het warme weer. Dan maar bestellen, in een leuke doos met mijn naam erop. Heel attent!

Kleding was netjes verpakt en snel verzonden.

Vond het snel en vriendelijk Want ondanks terug gestuurd heb en Ff heb gebeld zijn jullie vriendelijk benaderd en snelle service

Mooi product en snelle levering.

Mooi product.

De bloes was naar mijn zin en was heel snel in de winkel.

Dat heb ik hier boven al gedaan.

Snel, prachtige artikelen, verzorgd verzonden.

Snel geleverd, heel verzorgd en mooi ingepakt en vooral prachtige artikelen.

Supersnelle en keurige levering

Goede informatie tijdens het bestel en leverproces. Prima prijs, keurig geleverd.

Persoonlijk en snel

Erg leuk om het pakketje mooi i gepakt te krijgen met persoonlijk geschreven kaartje!

Good price and fast delivery

First order in this shop. Good price, top quality, fast delivery to Germany. Nice packaging. Thank you for the greeting card! Well done!

subliem

alles super gelopen van bestellen op de site tot thuis bezorging de volgende dag en het lieve hand geschreven briefje er bij erg leuk super goede service perfect bedankt

Mooie website. Keurige levering

Mooie kleding vlotte service

Goede en snelle service perfecte verpakking en leuk kaartje.

Het bestellen via internet gaat prima. Snelle levering mooie verpakking en leuk kaartje erbij om te bedanken.

Zo leuk online shoppen

Allereerst een hele leuke persoonlijke verpakking, dan in de doos, een met de hand geschreven bedankje. Dat maakt de kille internet aankoop vele malen leuker. De winkel was, voor mij, te ver weg om er even te gaan shoppen, maar ik zou het bijna gaan doen;-) Dat is Klantenbinding met een hele grote hoofdletter!!!

Goed bedrijf

Snelle levering,mooi product

25 Molenkade

Dussen 4271 AE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire