Leuke verrassing die je thuis krijgt. De door, het kaartje, kleding netjes verpakt, kortom top ervaring!
Hi Pauline, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier van de nieuwe items en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Snelle levering en terugsturen is goed geregeld, vriendelijke dame heeft me de link toegestuurd en ik vertelde haar dat dochterlief per ongeluk prijskaartje van een broek af had met aanpassen, werd top op gereageerd dat ze het zouden oplossen, dat is nog eens service
Hi Sas, Fijn dat het terugsturen toch is gelukt! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Wat een leuke gepersonaliseerde verpakking met een persoonlijke groet en snelle en goede service. Mooie kleding
Hi Glenn, Wat leuk om jouw ervaring op deze manier te lezen! Bedankt voor de leuke beoordeling. - Manon
Super service!
Hi Lonneke, Leuk dat we je weer een keer terug gaan zien op onze webshop! Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Vi D het schandalig dat als je iets terug stuurt 7.25 verzendkosten moet betalen doe het via DHL kost 3.50
Hi Ineke, Wat jammer om te lezen dat u door de retourkosten niet zo tevreden bent. Wij werken met Returnista, een bedrijf die zorgt voor een goed retourproces. Wanneer u uw pakketje had aangemeld via deze site had u er ook nog voor kunnen kiezen om voor €4,95 uw pakketje op te laten halen door een ophaaldienst of het zelf af te leveren bij een postpunt op elk gewenst moment. Misschien is dit voor de volgende keer een goede optie voor u? Wanneer u nog vragen heeft mag u mij altijd een mail sturen naar [email protected] dan kijken we samen naar hoe we u de volgende keer het beste kunnen helpen. - Manon
Leuke trui van pme besteld, mijn vriend heeft al jaren pme truien en dus ook dezelfde maat. Deze trui viel erg klein, kort en strak. Jammer genoeg moesten er hoge retour kosten betaald worden Erg jammer dat ik dit niet eerder wist. Was om deze reden mijn eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb!
Hallo Esther, Wat jammer dat de trui niet viel zoals jullie verwacht hadden. Om het pakketje retour te sturen is het de slimste optie om hem aan te melden bij Returnista. Je kan dan voor €4,95 het pakketje laten ophalen bij jou thuis of afgeven bij een postpunt in de buurt. Ik kan uit jouw beoordeling niet halen voor welke optie jij hebt gekozen om het pakketje retour te sturen. Als je vragen hebt of je wil nog wat kwijt mag je me altijd een mail sturen naar [email protected]. - Manon
Echt een feestje om een pakketje vanuit jullie te mogen ontvangen
Hi Stefanie, Wat leuk om te horen! Fijn dat we een beetje bij jouw feestgevoel aanwezig konden zijn ;) - Manon
Prima verzorgd pakket
Hi Dicky, Goed om te horen! Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. - Manon
Bij de bestelling een hand geschreven kaartje, waarop staat, veel plezier met je aankoop. Is top geregeld.
Hi John, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling! - Manon
Het was er de volgende dag al. Met een begeleidend kaartje dat ik een mooie trui gekocht had . Ze wenste er me veel.plezier mee!
Duidelijke webshop. Snelle levering. Artikel netjes verpakt inclusief een handgeschreven berichtje erbij!!
Snelle levering, mooi verpakt met persoonlijke tekst
Prachtig met zorg ingepakt.
Jas online gekocht en helaas terug moeten sturen omdat het iets te groot besteld had. Zowel toesturen alsterugnemen van de aankoop ging supergoed
2 keer door Ballegooyen gebeld of mijn bestelling wel correct was (omdat ik 2 dezelfde t'shirts had besteld). Mooie persoonlijke verzenddoos, vriendelijk kaartje erbij. Dank jullie wel.
Super leuk dat kaartje erbij wat persoonlijk geschreven was.
Prima, ziet er keurig uit. Blij met het artikel.
betaling snel en goed geregeld. bestelling ook snel en in goede conditie thuis afgeleverd.
Prima, helaas was de maat niet goed!
Zeer tevreden, snel levering, zorgvuldig verpakt met kleine attentie, vind ik heel fijn. Het enig wat ik niet begrijp is, men krijgt 50% + 5 euro (dit heb ik nog nooit gezien), maar ja als dat de regels bij jullie zo zijn, dan is het maar zo. Als ik het product niet meer kan krijgen in België, ga ik graag eens kijken in Nederland. Natuurlijk moet ik dan de verzendingskosten van 4,95 erboven op betalen. Met andere woorden ben ik toch tevreden van jullie firma.
Hi Linda, Wat leuk om jouw ervaring te lezen! Fijn dat je het artikel wat je zocht toch nog bij ons hebt kunnen vinden. Veel plezier ervan en bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. - Manon
Afwikkeling van retourzending ging heel goed.
Hi Libertine, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. - Manon
Zelfs een persoonlijk kaartje erbij. Top!
Hi Cynthia, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. Veel plezier van jouw nieuwe gilet. - Manon
De broek is helaas te ruim voor mij maar alle service daaromheen was prima geregeld.
Hi Brenda, Jammer dat de trui niet helemaal goed zat voor je. Goed om te horen dat de service goed is bevallen. - Manon
Snelle levering. Super aardig personeel. Wordt zeer goed geholpen.
Hi Frans, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Veel plezier van jouw nieuwe bodywarmer. - Manon
Leuk handgeschreven kaartje er bij! Heel attent!
Hi Angelique, Wat leuk om te horen dat je dat zo leuk vindt! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. - Manon
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire