Leuk verpakt, snel geleverd

Leuke persoonlijke communicatie bij de order. Zal zeker vaker bestellen

Super snel bezorgd!

Mijn bestelling is heel snel bezorgd. Met een hele leuke persoonlijke kaart erbij in de doos.

Ik had gehoopt dat deze broek de zelfde snit had.

Dag medewerkers, Dit is mijn 3e spijkerbroek van dit merk. De 1e heb ik elders gekocht en beviel mij uitstekend. Tot op de draad toe versleten dus noodzaak om een nieuwe aan te schaffen. Dat was geen sinecure en uiteindelijk bij jullie terechtgekomen. Zelfde maat/lengte: perfect!! Dat was nummer 2. Ergens achter blijven haken dus op zoek naar nr. 3. Weer bij jullie. Levering weer perfect. Maar, de snit is toch net anders en dat vind ik jammer (langere pijpen en wijder terwijl het art.nr. het zelfde is) Het maakt dat het nou net dat je denkt: hmmm. Geen punt ik houdt deze gewoon en zie mijn eerdere mails aan jullie. Jullie klantgerichtheid: 10!! Met vriendelijke groet, Ellen Hoekstra

PERFECT

PERFECT GEREGELD , KEURIG VERZORGD

Snelle en hele persoonlijke levering. Erg leuk dat ze er een handgeschreven kaartje bij doen.

Snelle en hele persoonlijke levering. Erg leuk dat ze er een handgeschreven briefje bij doen is super leuk

Er was iets op de site afgeprijsd maar als ik ging afrekenen gaf hij de originele prijs. Mailtje daarover gestuurd en het werd supersnel beantwoord en het was geregeld..top.

Persoonlijk

Zeer goede service, meedenken. Persoonlijk pakket met naam en een leuk handgeschreven briefje. Mijn eerste aankoop hier maar deze winkel ga ik onthouden!!

Goed, snelle levering

Alles keurig verzorgd en snel geleverd.

Goed geholpen

Er was een goed en fijn contact via WhatsApp. Snelle reactie en goede service.

Verzorgd

Helemaal verzorgd ontvangst zowel als afwikkeling.

Wat een geweldige service. Bestelling werd door Petra thuis bezorgd.

Snelle levering, netjes ingepakt en tussentijdse update over verzending

Mooie winkel met duurzame kleding van heel veel merken. Goede service zowel in de winkel als online.

Van bestelling tot levering ... Top!

Ideaal om vanaf de bank je bestelling te kunnen doen ... 2 dagen later wordt er aangebeld en het pakketje keurig ingepakt persok lijk afgeleverd. Klantgerichtheid ten top!

Makkelijke shop

Zeer tevreden . Je kunt de bestelling ook bij de winkel afhalen.

Mooi verpakt, op tijd en persoonlijk. Superplies! Oh ja: vest is ook leuk!!

Harstikke goed

Heel netjes afgeleverd door hun zelf mooi verpakt goede kwaliteitskleding De trui was heel mooi precies de kleur Dank je wel voor de Service groetjes Betsie

Helemaal naar wens

Prima bezorging en jasje naar wens

Een cadeautje !!!

Keurig netjes ingepakt , handgeschreven kaartje erbij en “special delivery by Jolanda ( Veen kent Veen ;). ) Kortom…zeer tevreden !!!

Perfect!

Supersnelle levering, keurig verpakt en een leuke persoonlijk briefje erbij!

Super snelle levering

Snelle levering en een persoonlijke boodschap van Nel, erg leuk!

heel goed

behalve de materiaal beschrijving op internet, mis ik nog steeds

Snelle levering, handgeschreven kaartje erbij en een kleine attentie.

Fantastisch!

Mooi ingepakt met een persoonlijk touch! En niet te vergeten.. het truitje was prachtig:)

Fijne persoonlijke benadering

Het product werd snel in een gepersonaliseerde doos met een leuk bedankkaartje en wat extra's. Fijn dat er nog bedrijven zijn die ondanks internet persoonlijke aandacht geven.

25 Molenkade

Dussen 4271 AE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire