Kreeg snel mijn blazer. Helemaal blij en leuke note van Myrthe. Ik heb dit ook gemaild dat het zo attent was!
Hi Ylona, Wat leuk dat je een beoordeling achterlaat! Fijn dat het bestellen zo goed bevallen is en veel plezier van jouw nieuwe blazer. - Manon
Leuk, met persoonlijk kaartje erbij! Snelle levering
Hi Jolanda, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je nieuwe Studio Anneloes vest. - Manon
Mijn blouse had ik binnen 1 dag in huis. Keurig verpakt met een briefje en nog een kadootje.
Hi Monique, Wat goed om te horen dat de blouse zo snel bij je thuis was! Kan je lekker snel genieten van jouw nieuwe Studio Anneloes blouse. - Manon
Goede en snelle levering! Het was echt een cadeautje om te ontvangen, heel leuk gedaan! Mooi ingepakt met leuk briefje en presentje! Heel tevreden en zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen!
Hi Patty, Wat leuk om te horen dat je het pakketje zo leuk vindt! Veel plezier van jouw nieuwe Studio Anneloes broek. :) - Manon
Goed op weg geholpen door Jesse
Hi Ivonne, Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen door Jesse. Ik zal het aan hem doorgeven ;) Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
2de keer besteld. Zorgvuldig verpakt en verstuurd. Helaas paste deze ronde de kleding stukken niet;(
Hi, Wat jammer dat de items je niet helemaal goed zaten. Bedankt voor je leuke beoordeling! Hopelijk gaat de volgende ronde beter ;) - Manon
Mijn volledig nieuwe garderobe van het laatste jaar komt voor 95 % bij Ballegooyen vandaan. Ik word leuk geholpen door jullie enthousiaste en kundige medewerkers. Geweldige winkel.
Hi Inge, Wat leuk om te horen dat je zo veel items in je kast hebt hangen die je bij ons hebt gekocht! Bedankt voor je compliment en we hopen je nog vaak in onze winkel te mogen ontvangen. - Manon
Vlotte levering. Pakketje is met zorg en feestelijk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Retourneren is makkelijk (maar zou net iets handiger kunnen als er al een retourlabel bij zat)
Hi Anja, Leuk om te lezen dat je zo blij bent met het pakketje! Bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop. - Manon
De levering was snel, heel netjes verpakt en er zat een persoonlijk geschreven briefje bij. Dat maakt het tot een cadeau-ervaring.
Hi Louise, Wat goed om te lezen dat je ons 'cadeautje' zo leuk hebt ontvangen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Bestelling was snel bezorgd en met een leuk persoonlijk geschreven briefje erbij. Helemaal top!
Hi Katinka, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van jouw nieuwe Co'couture blouse. - Manon
Retour aanmaken erg omslachtig, kontaktgwhad met Retournista, was perfect hoor, goed geholpen, maar onnodig indien een retourlabel wordt bijgevoegd, jammer.
Hi Beryl, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat het contact met Returnista goed is verlopen. Omdat het retourproces via hen loopt is het niet mogelijk om van te voren al een retoursticker in de doos bij te voegen. We zullen jouw tip meenemen ter verbetering van ons retourproces. - Manon
wat ik ook bestel het klopt altijd en ik heb het snel in huis
Hi Carla, Wat goed om te horen dat je zo blij bent met de bestellingen! Veel plezier van jouw nieuwe Frank Walder broek. - Manon
Tevreden over bestelling
Hi Jolande, Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier van jouw nieuwe Tramontana top. - Manon
Heel attente medewerker Jesse, geeft snel een reactie op de mails en houdt zelfs in de gaten wanneer de door mij gewenste broek en maat er weer is. Mailt mij dan. Super service. Heb nu al 3 broeken gekocht. Persoonlijk geschreven kaartje erbij erg leuk. Mooie verpakking ook.
Hi Ria, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze collega Jesse. Dit gaan we natuurlijk aan hem doorgeven zal hij vast leuk vinden ;) Veel plezier van jouw nieuwe MAC jeans, dit model hebben we altijd in de collectie dus je kan altijd nog een ander kleurtje bij Jesse bestellen ;) - Manon
Alles was geweldig! Snel, bekwaam, geweldige verpakking en aangename verrassingen.Het zal met veel plezier zijn dat ik uw winkel aanbeveel. Bedankt voor je werk. Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen.
Hi Larysa, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met het pakketje! Bedankt voor je leuke beoordeling, daar worden wij ook weer helemaal vrolijk van natuurlijk. - Manon
Ik kreeg mijn bestelling met een kaartje erbij waarop stond " sorry voor de te late levering maar veel plezier met uw product" en een rolletje pepermunt! Hoe fijn is het om zo spullen te ontvangen! Daar word ik blij van;-) Groetjes Wilma
Hi Wilma, Wat een leuke beoordeling! Daar worden wij natuurlijk ook blij van. :) Veel plezier van je nieuwe Yaya broek. - Manon
Helaas was de rok niet de juiste maat, maar de afwikkeling daarna was perfect. Mooi bedrijf!
Hallo, Wat jammer dat de rok net niet helemaal naar je zin zat. Wel fijn om te horen dat je toch tevreden bent. Hopelijk zien we je nog eens terug op de webshop en vind je een item dat perfect voor je zit. - Manon
Leuk verpakt in vloeipapier en daarbij nog een persoonlijk kaartje! Erg fijn dat er zo’n aandacht wordt besteed als er online iets besteld wordt. Jullie zitten net iets te ver weg om in de winkel regelmatig langs te komen. Maar probeer het 2 x per jaar.
Hi Marianne, Wat gezellig dat je ook naar de winkel komt! We zien je graag weer eens in Dussen of op onze webshop :) - Manon
Fijne webshop en snelle levering
Hi Soraya, Leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van jouw nieuwe broek. - Manon
Toppie
Hi Natascha, Wat goed om te horen, daar worden wij natuurlijk ook weer blij van! Bedankt voor je beoordeling. -Manon
Snelle bestelling met een leuk kaartje erbij. Goed geholpen na telefonisch contact.
Hi Hermine, Bedankt voor je leuke beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en heel veel plezier van jouw nieuwe broek. -Manon
Snelle levering. Gratis verzending. Mooi ingepakt met nog een persoonlijk kaartje. Top bedrijf.
Hi Wilma, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling, hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. :) -Manon
Mooi ingepakt, vriendelijk briefje erbij, op afgesproken tijd bezorgd.
Super goede service . Ondanks dat ze mijn maat niet meer hadden heel lief , vriendelijk en eerlijk geholpen . Ik ga er zeker nog een bestelling doen op de site .
Ik heb online besteld. Het was supersnel verzonden, keurig ingepakt met attentie en kaartje. Geeft het een persoonlijke touch. Goede prijs en vriendelijk personeel. Aanrader om daar te bestellen.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire