Mooie jurk ontvangen. Supersnel geleverd en mooi verpakt met een leuk kattebelletje toegevoegd. Ik ben zeer tevreden.
Hi Diane, Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe jurk! - Manon
Uitstekende en snelle levering. Jurk was mooi verpakt en bovenal voorzien van een hele leuke persoonlijke kaart van een van de medewerkers van de winkel. Zelden zo een staaltje sublieme marketing gezien tijdens het online winkelen!!!
Hi Nita, Wat leuk dat we je zo hebben kunnen verrassen met ons pakketje. Veel plezier van jouw nieuwe jurk en bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Snel bezorgd en keurig verpakt met persoonlijke boodschap. Product zoals verwacht
Hi Monic, Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe item! - Manon
Alles keurig en snel bezorgd
Hi Lenie, Goed om te horen dat je blij bent met onze service! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Hi Anja, Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
De website is al enigszins verbeterd, bij Geisha staat bijvoorbeeld wel een omschrijving van de kleding. En sommige kleding wordt inmiddels ook door een model getoond. Maar nog blijft het summier, zowel de beschrijving van de kleding als de getoonde kleding. Dit kan soms "verrassend" uitpakken. ik had bijvoorbeeld een jurk besteld en bleek met een glanzend stofje te zijn, daar hou ik helemaal niet van. Maar dat het glanzend materiaal was, was mij op de website niet duidelijk geworden. Denk dat ik voortaan gewoon naar de winkel kom, dan heb ik wel een duidelijk beeld van de kleding.
Hi Marjan, We zijn inderdaad druk bezig met het optimaliseren van de webshop! Nu de nieuwe collectie online komt zijn we weer bezig met de artikelen zo duidelijk mogelijk omschrijven. Dat het materiaal van jouw jurk niet helemaal duidelijk was omschreven is natuurlijk niet de bedoeling. Natuurlijk zien we je graag in de winkel zodat we je onze items 'live' kunnen laten zien en we je kunnen adviseren van de mooiste pasvorm voor jou! Hopelijk tot snel :) - Manon
Zeer snelle levering. Leuk briefje erbij. Zeer goede website. Precies de kleur als op de site. In één woord geweldig.
Hi Von, Wat leuk om jouw beoordeling te lezen, daar worden wij helemaal blij van! Veel plezier van jouw nieuwe item. - Manon
Ik had een jurk ergens online voorbij zien komen waar ik verliefd op was geworden, na lang zoeken vond ik hem hier en heb m gelijk besteld! Dubbel geluk want hij was afgeprijsd. Pakket was heel snel binnen en de jurk is in het echt nog mooier en fijner. Ook erg leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zat :)
Hi Robin, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw nieuwe jurk! Heel veel plezier ervan en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. :)
Heb mijn bestelling slordig ontvangen.
Hi Marga, Wat vervelend dat je de bestelling slordig hebt ontvangen. Ik zal even via de mail contact met je opnemen! - Jesse
Alweer zo’n mooie jumpsuit van studio Anneloes besteld. Levering was wederom snel en keurig verpakt
Hi Anna, Wat een fijn merk is Studio Anneloes he! Heel veel plezier van je nieuwe jumpsuit en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Online jurk besteld, snelle reactie en verzending. Fijn met afterpay kunnen betalen.
Hi Henriette, Fijn dat het bestellen op onze webshop zo goed is bevallen! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Hi Janine, Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Snelle verzending, leuke persoonlijke kaart en goed verpakt.
Hi Mayka, Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Snelle levering, keurig verpakt, en met een persoonlijke en handgeschreven boodschap.
Hi Annemieke, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de bestelling! Veel plezier ervan en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. - Manon
Zeer snelle levering
Hi Elise, Goed om te horen dat jouw bestelling snel bij je in huis was! Veel plezier ervan. - Manon
De artikelen kwamen in een mooie en stevige doos aan.
Hi Martin, Wat goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Bedankt voor de service En het leuke kaartje bij de trui Mvg, Victor
Hi Victor, Bedankt voor je leuke beoordeling! Veel plezier van je nieuwe trui. - Manon
Zowel de bestelling, bevestiging als bezorging verliep zeer soepel en stipt. De jurk was mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Top!
Hi Dorith, Wat leuk om jouw ervaring op deze manier te lezen! Veel plezier van je nieuwe jurk en hopelijk zien we je weer een keer terug op onze webshop. - Manon
Mijn ervaring is heel erg goed vooral het met de hand geschreven kaartje erbij en de mooie verpakking is een rede om nogmaals iets Te bestellen
Hi Ineke, Wat leuk dat we je nog een keer terug zullen zien op onze webshop! Bedankt voor het mooie compliment. - Manon
Bestelling snel ontvangen in een mooie doos met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Prachtige rok. Echt een cadeautje voor jezelf.
Hi Nadine, Leuk dat cadeautje voor jezelf, daar werken wij graag aan mee ;) Veel plezier van je nieuwe rok! - Manon
Hi Wat goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Ik heb een leuke riem besteld. Super mooi ingepakt en vriendelijk kaartje erbij. Wat een verassing. Echt een cadeautje !!! Blij met de riem en glimlach op mijn gezicht wat betreft de service !!!
Hi Lia, Wat leuk om jouw ervaring te lezen op deze manier! Heel veel plezier van jouw nieuwe riem en misschien zien we je nog eens terug op onze webshop ;) - Manon
En met een aardig kaartje in de verpakking!!
Hi Mirjam, Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van je nieuwe item. - Manon
Snelle afhandeling
Hi Ria, Wat goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Snelle verzending. Perfecte afhandeling, ook hij retouren.
Hi Joop, Wat goed om te lezen dat je het retourneren als goed hebt ervaren. We hopen je weer een keer terug te zien op onze webshop. Fijn weekend! - Manon
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire