Voorbeeldig!

Mooie jurk ontvangen. Supersnel geleverd en mooi verpakt met een leuk kattebelletje toegevoegd. Ik ben zeer tevreden.

Geweldige service!

Uitstekende en snelle levering. Jurk was mooi verpakt en bovenal voorzien van een hele leuke persoonlijke kaart van een van de medewerkers van de winkel. Zelden zo een staaltje sublieme marketing gezien tijdens het online winkelen!!!

Snel bezorgd en keurig verpakt met persoonlijke boodschap

Snel bezorgd en keurig verpakt met persoonlijke boodschap. Product zoals verwacht

Uitstekende service

Alles keurig en snel bezorgd

Geen goede weergave

De website is al enigszins verbeterd, bij Geisha staat bijvoorbeeld wel een omschrijving van de kleding. En sommige kleding wordt inmiddels ook door een model getoond. Maar nog blijft het summier, zowel de beschrijving van de kleding als de getoonde kleding. Dit kan soms "verrassend" uitpakken. ik had bijvoorbeeld een jurk besteld en bleek met een glanzend stofje te zijn, daar hou ik helemaal niet van. Maar dat het glanzend materiaal was, was mij op de website niet duidelijk geworden. Denk dat ik voortaan gewoon naar de winkel kom, dan heb ik wel een duidelijk beeld van de kleding.

Geweldige service.

Zeer snelle levering. Leuk briefje erbij. Zeer goede website. Precies de kleur als op de site. In één woord geweldig.

Goede snelle service

Ik had een jurk ergens online voorbij zien komen waar ik verliefd op was geworden, na lang zoeken vond ik hem hier en heb m gelijk besteld! Dubbel geluk want hij was afgeprijsd. Pakket was heel snel binnen en de jurk is in het echt nog mooier en fijner. Ook erg leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zat :)

Slecht

Heb mijn bestelling slordig ontvangen.

Alweer zo’n mooie jumpsuit van studio Anneloes besteld. Levering was wederom snel en keurig verpakt

Online jurk besteld

Online jurk besteld, snelle reactie en verzending. Fijn met afterpay kunnen betalen.

Erg goed!

Snelle verzending, leuke persoonlijke kaart en goed verpakt.

Meer dan uitstekend!

Snelle levering, keurig verpakt, en met een persoonlijke en handgeschreven boodschap.

Snel!

Zeer snelle levering

De artikelen kwamen in een mooie en stevige doos aan.

Super...

Bedankt voor de service En het leuke kaartje bij de trui Mvg, Victor

zeer goed

Zowel de bestelling, bevestiging als bezorging verliep zeer soepel en stipt. De jurk was mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Top!

Compliment waard

Mijn ervaring is heel erg goed vooral het met de hand geschreven kaartje erbij en de mooie verpakking is een rede om nogmaals iets Te bestellen

Cadeautje voor jezelf

Bestelling snel ontvangen in een mooie doos met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Prachtige rok. Echt een cadeautje voor jezelf.

prima!

Super nette service !!!

Ik heb een leuke riem besteld. Super mooi ingepakt en vriendelijk kaartje erbij. Wat een verassing. Echt een cadeautje !!! Blij met de riem en glimlach op mijn gezicht wat betreft de service !!!

Snel en goed

En met een aardig kaartje in de verpakking!!

Goede ervaring

Snelle afhandeling

Uitstekende service

Snelle verzending. Perfecte afhandeling, ook hij retouren.

25 Molenkade

Dussen 4271 AE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire